Nişanlımın ailesi bana değer vermiyor

Nişanlınız arabanın kredi taksitlerini ödüyor mu?
Bir de nişandan önce neden illa ki arabası olsun istediniz?
D Dmrl

Kredı cekıp araba almak nedır yahu.
Keske o parayı araba için degılde evınız sahsı esyalarını vs için kullansaydınız. Bunu yaptınız dıye Zaten deger gormezsınız. Herkes bıner kullanır sonrada yapmasaydı olur. Pişman olacagınız bırsey yapmışşınız nişanlınız kredı cekıp ne yapardı sızın için acaba?? Hıcbır erkek bu rahatlık karsısında sorumluluk almaz

Konuyla çok alakasız olacak kusura bakmayın ama, sanırım telefondan giriyorsunuz, o yüzden mi Yılmaz Özdil gibi tek satır ve cümleler satırlara bölünerek yazılmış oluyor mesajlarınız? Teknik bir sıkıntı mı var yani? Okurken zorluyor insanı

Şaka mı bu

Nişandan önce araban olmalı nasıl mantık

Bana bunu taktılar nasıl mantık

Bana nişanda tek bir şey takmadılar yüzükleri de ikimiz aldık

Maddi beklentim yok ama ayrı bir şekilde değer vermeleri beklentim de yok

Beni sevmeseler değer vermeseler de olur ben eşim ile iyi olayım yeter

Onların sana biçtiği değeri bilemem de senin onlara değer biçmen lazım. Yol yakınken 20 binlira etmeyen bu rezillerden uzak dur.

Benim eşi öğretmen olmayan özelde çalışan bir arkadaşım var. Eşi öğretmen olanları çok kıskanıyor. Şimdi toz pembe görünüyo herşey ama evlenince çevrende cumartesi pazar gezen yazın tatile giden karı koca öğretmenleri görünce bunu nerden bulmuşum diyeceksin.

Ayrani yok nisanlinin icmeye tam altin istiyor bir de. Adetmis. Kendisi adetleri yerine getirdi sanki, nisanlinin almasi gerekir alyanslari? Birak birak parasiz pulsuz evlilik cekilmez. Ucuz yollu bir araba alamiyor bile krediyle. Nasil ev gecindirecek bir omur. Sendeki de deli cesareti evlenmedigin adama 20.000-TL. veriyorsun?

Nişanda bin tl lik set mi taktılar
Bana iki tane bileZik taktılar sadece ve dayılarım faln da nişanda küçük altin takti
Çikolata bana da gümüş gondolda gelmedi
Cam ve gümüş karısımı idi ama buna hiç dkkat bile etmedim ben
Bu değer vermemek mi ?

Kıyamam varya nasıl üzüldüm . Nasıl peki şimdi kim bilir ne haldedir. İnsanlar ne biçim ben anlamadım.

Konu sahibi çok yüz vermişsim bunlar senin çarkına tükürür ben diyim bak

Olmuyor işte

Ayrıca iş bulsun

Zira işsiz oğlum nişan yapmaya kalkarsa benden zırnık işlemez

Adam ilk defa işsiz kalmamış istikrarsızlık zaten acelesi ne nişanın hem de sizin aileye yalan ile

Yine de takı takmışlar

Gümüş gondol mesela zorunlu mu beni isterken biz çinili tabak aldık parasını verdim eşime nereden çikolata yaptıracağını söyledim yaptırdı getirdi

Önemli olan beklentiler ve iki tarafın uyuşması

Ben taki konusunu abes bulmuyorum. Bazi kizlara icinden gelerek yagdirirken, bazilarina zorla uc kurus birsey yapiliyor, bu da deger vermediklerini gosteriyor iste. Maddiyatla deger olcmek degil bu bana gore.
Seven deger veren aileler elinde avucunda olmasa bile, olmadigini gosterir ama yinede ozenli davranir elinden gelenin en iyisini yapar ki bunu anlar insan..
Bana sundan su kadar bundan bu kadar taktilar diyenler hep topa tutuluyor,
ama farkindaysaniz asil dert ailenin gonulsuzlugu oluyor her zaman.

Konu sahibi arkadasim sunu yaparsaniz deger gorursunuz diyebilecegim bir sey yok malesef.
Normal sartlarda sizin aldiginiz arabayi bile kabul etmemeleri gerekiyordu ama gayet geziyorlarmis arabayla.
Arabayi kimin uzerine aldiniz, ne olur araba benim uzerime diyin.

Size tavsiyem arabanizi alin onlardan ve siz kullanin, benim ihtiyacim yok derseniz de satin kredinizi kapatin ve nisani atin.

Ya Allah askina yuh artik yani alyanslari sen almissin bide buyuk altin takmissin bide araba... bak bisey diyimmi evlenip ayrilmaktansa bosver su yedi seneyi hayatina bak bunlar sana rahat vermez seni yiyip dururlar... adetnizde yoksa buyuk altini takamayiz deseydiniZ. Tohumuna parami serdin saygisiz seyler sana deger vermeyene sende verme...ustelik calismayan kadin goze batmaz ama calismayan erkek gozune batar bir sure sonra sen sabah ise giderken onun evde olmasi seni bir sure sonra rahatsiz eder...yinede sen bilirsin. Ama bu aile yaramaz soyleyim yuzsuzler yaaa....

Sen saf davranmışsın, ne diye gidip de kredi çekiyorsun ki? Kendin aranmışsın. Bu konuda sana kızdım. Nişanlın ve ailesi de garip insanlar belli.. Ama sana biçilen değeri parayla pulla ilişkilendirme. Bana nişanda kayınvalidem sadece bir tane bilezik taktı. Set falan yok yani.. Kasımda evleniyorum, set falan almayacaklar belli ki, yine de hiç düşünmedim değerim bu kadar mı diye..

Tam olarak hangi noktada zorlaniyorsunuz
Peki.
Karisik mi geliyor, uzun mu buluyorsunuz.
Yada cok mu anlasilmaz geliyor.
Zorlayici kismi tam olarak nasil oluyor
O kismi cok anlayamadim.
Fakat herhangi bir sorun yok yani.
Teknik anlamda.
Tamamen el aliskanligi.
Yine de zorlanmanizi asla istemem.
Yorumlarimi atlamanizin benim icin bir sakincasi yok.
Uyari icin tesekkurler.

Arabayı nisanlindan bir şekilde geri al mutlaka. Daha sonra da maddi konularda olabildiğince zorla onları. Gerçekten bazılarına iyilik yaramıyor ne kadar zorlarsan o kadar kıymetli olursun boylelerinin gözünde maalesef

Ne diyeyim guzel kizim diyesim geldi hamileyken gruba dahil oldum ama pisman olmak uzereyim bu dert forumlarina bakmasam daha iyi olacak .ya rabbim cocuklarimiz var sen koru ya rabbi

Yorumlarınızın içeriğiyle ilgili bir sorunum yok.
Sadece tek bir cümleyi üç satıra bölerek yazmanızın bilinçli olacağını düşünmemiştim.

Yukarıdaki gibi mesela. Aslında ikisi de birer cümle ama üç beş kelimede bir cümleyi bölüp başka satıra almışsınız.

"Eğer ailenin görüşleri senin için önemliyse, atıyorum bir arabanın olması hoşlarına gidecekse araba almasını isteyebilirsin ya da önerebilirsin."
"Karşındaki zaten karakterli bir adam olsa buna tepki gösterip ne araba alması ne takısı, benim durumum bu. Bu şekilde evleneceksen gel evlenelim derdi."

Normalde bir cümle en azından tek satırda yazılır malum.

Bu nedenle isteyerek yaptığınızı tahmin edemedim. Siz böyle seviyorsanız sorun yok demektir.

Cok yanlis yoldasin..suana kadar yaptiklarin hic mantikli degil.Kimse seni onemsemiyor ama sen masallah adama maas verip nerdeyse evde otur çalışma diyecek moda girmissin.Sakin evleneyim deme cok pisman olucaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…