• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi bana değer vermiyor

dmrlck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
5
2
1
38
Merhaba günlerdir derdim yüzünden sürekli ağlıyorum. Nişanlımla 7 senedir birlikteyiz geçen sene ben öğretmen oldum kendisi ise sürekli çeşitli işlere girip çıktı dikiş tutturamadı. Bu 7 sene zarfında annem sürekli ondan bişey olmayacağını söyleyip ayrılmamı istedi ben de sevdiğim icin annemin sözünü dinlemedim. En son ocakta bi ise girdi ve nisanda sirket kapandı dedi ben bu durumu aileme soyleyemedim ailemin gozunde biraz degerlensin diye de temmuzda nişan yapmadan önce araban olmalı kredi çeksem ailen de yardımcı olur mu en azından yarısını kapatır mı dedim olurlar dedi ve kendisine 20000tl kredi cekip verdim ertesi gun eh istelik 2. El araba aldı ailen ne dedi diye sordugumda kizdilar dugun oncesi masraf yapmaya gerek varmiydi diye dedi. Ailesi ogullarina araba aldigimi ogrenmelerine ragmen ve o arabayla her yere gitmelerine ragmen ne bana tesekkur ettiler ne de biraz rahatlatalım bu borcunuzu dediler. Annesi de babası da memur emeklisi. Fakir değiller. Neyse Nişanı evde yaptık ve nisanlima yedek ayakkabı getirin terlik istemiyosanız dememe ragmen annesi, babası, teyzesi sokakta gezdikleri ayakkabılarla bembeyaz halılarımızı bi guzel cignediler. Gümüş gondolla gelinir normalde kadın dandik bi cam tabak almıs 40 50 liralık ona cikolata koydurmuş. Set aldık set diyip durdukları sey 1000 lira nisanlim soyledi. alyansları 'ben' aldım. Nisanlım bizde adet bana tam altın takcksnz dedi annem bizde boyle bi adet yok ama napalim dayınlardan utanırım ama takarim deyip takti. Yazık annem ve abim 3er bin liralik bilezik taktilar dayilarim teyzelerim ceyreklerini taktilar. Onlardan da set dısında sadece ablası ceyrek taktı. Ben 2 aya yakın zamandır o gunu ve bana bictikleri degeri gorup agliyorum nisanlima soyledigimde beni haksiz goruyor. Bu insanlari 7 senedir tanıyorum gercekten hak ettim mi nişanımda bunları. Haketmediysem kendime nasıl değer verdirebilirim?

Kendinize verilen degeri size getirilen tepside, takilan altinlarda vs ariyorsaniz bu aileyle daha cok uzulursunuz sanirim.

Onlarin size verdigi degerden daha ciddi sorunlariniz var bence... Nisanlinizin hicbir iste dikis tutturmamasi, dugun oncesi kredi cekerek ona araba almanizi kabul etmesi vs gibi...

Merhaba günlerdir derdim yüzünden sürekli ağlıyorum. Nişanlımla 7 senedir birlikteyiz geçen sene ben öğretmen oldum kendisi ise sürekli çeşitli işlere girip çıktı dikiş tutturamadı. Bu 7 sene zarfında annem sürekli ondan bişey olmayacağını söyleyip ayrılmamı istedi ben de sevdiğim icin annemin sözünü dinlemedim. En son ocakta bi ise girdi ve nisanda sirket kapandı dedi ben bu durumu aileme soyleyemedim ailemin gozunde biraz degerlensin diye de temmuzda nişan yapmadan önce araban olmalı kredi çeksem ailen de yardımcı olur mu en azından yarısını kapatır mı dedim olurlar dedi ve kendisine 20000tl kredi cekip verdim ertesi gun eh istelik 2. El araba aldı ailen ne dedi diye sordugumda kizdilar dugun oncesi masraf yapmaya gerek varmiydi diye dedi. Ailesi ogullarina araba aldigimi ogrenmelerine ragmen ve o arabayla her yere gitmelerine ragmen ne bana tesekkur ettiler ne de biraz rahatlatalım bu borcunuzu dediler. Annesi de babası da memur emeklisi. Fakir değiller. Neyse Nişanı evde yaptık ve nisanlima yedek ayakkabı getirin terlik istemiyosanız dememe ragmen annesi, babası, teyzesi sokakta gezdikleri ayakkabılarla bembeyaz halılarımızı bi guzel cignediler. Gümüş gondolla gelinir normalde kadın dandik bi cam tabak almıs 40 50 liralık ona cikolata koydurmuş. Set aldık set diyip durdukları sey 1000 lira nisanlim soyledi. alyansları 'ben' aldım. Nisanlım bizde adet bana tam altın takcksnz dedi annem bizde boyle bi adet yok ama napalim dayınlardan utanırım ama takarim deyip takti. Yazık annem ve abim 3er bin liralik bilezik taktilar dayilarim teyzelerim ceyreklerini taktilar. Onlardan da set dısında sadece ablası ceyrek taktı. Ben 2 aya yakın zamandır o gunu ve bana bictikleri degeri gorup agliyorum nisanlima soyledigimde beni haksiz goruyor. Bu insanlari 7 senedir tanıyorum gercekten hak ettim mi nişanımda bunları. Haketmediysem kendime nasıl değer verdirebilirim?
Size bir şarkıyla cevap vereyim "Kendim ettim kendim buldum gül gibi sarardım soldum eyvah eyvah"
Birde bir deyim vardır ya hani "Kendi kaşınmak" diye işte bu sözde tam size göre.
Kusura bakma canım ama kendin kaşınmışsın onlar da kaşımışlar.
Kusura bakmayın ama sevgi ölçünüzü de anlamış değilim?
Ölçünüz nedir?
Kaç Burma bilezik? Kaç teşekkür?
Ayrıca nişan yapmışsınız da ben konunun içinde Nişanlı vasıflarına uygun kimseyi göremedim siz kimle nişanlandınız?
Hani şu çektiğiniz krediyle araba alıp ezmeye çalıştığınız işsiz güçsüz takımından olan kişiliksiz mi sizin nişanlınız?

Bu herif 5 para etmez.
Ailesi de el kızının aldığı parayla gezecek kadar rezil.
Bunlar seni enayi yerine koyuyor kızım. 20000 tlni git iste. Akabinde getirdikleri o dandik camı da popolarına sok.

Bak ben bildiğin evde kaldım, adamın biri bana seninle evlencem 20000 tl ver dese kıçımlar gülerim. Sen ipsiz sapsız bir herife üstüne para vermişsin. 20000 kağıdı bastıktan sonra Brad Pitt olmasa da eli yüzü düzgün birini satın alırdın.

Sen daha nişanlanmadan adama araba mı aldın ..
Valla ne dieyeceğimi bilemedim ki ..
Haa Bir de yok gümüş gondol getirilirde onlar cam tabak getirmiş 50 liralıkmış
Yok sizin taraf 3 binlik bilezik takmışta onlar bin liralık set takmış mış mış..
Bu kadar maddiyatçı olmayın ne olur ya
Madem maddiyata önem veriyordun eee adama daha evlenmeden senin araban olmalı diyip arabasını almayacaksın
Bırak o düşünsün ailesi düşünsün arabasını yahu
Baştan bukadar verirseniz kıymetiniz kalmaz tabiki ..
Çünkü şimdiden böyle yaptınız daha fazla bekleniyo sizden . çektiğiniz krediyi az bulmuşlar teşekkür etmiyorlar üzgünüm ..

İlişkiniz bitmesin,sırf evlilikle sonuçlansın ya da ailenize karşı bugüne kadar onu korumuş olmakla hata etmiş gibi olmamak için siz bu adama fazlaca yüz vermişsiniz.
Ne münasebet araba almak ya ?
Ne münasebet eve gelip halıları ayakkabıyla çiğnemek.
Siz kesinlikle istenmeyen gelinsiniz ki bu istememe durumu nişanlınız için de geçerli.Sizi yolunacak kaz gibi görüyor.
Evlenince maaşınızı da elinizden alırlar el elde baş başta kalırsınız.

iyi de sen arabayı alırken onlara sormamışsın ki yardım etmelerini bekliyorsun, ayakkabılarla girmeleri hoş bir hareket değil
altın konusuna gelince nişanlının bana tam altın takmalısınız demesi çok abes olmuş, senin de yazık annemler 3 er binlik bilezik taktı demen abes, isteyerek takmışlardır herhalde neden yazık diyosun ki, zaten nişanda neden bu kadar takı muhabbeti olsun ki,
zaten nişanlında işsizmiş, bence nişanlının anne babası yardım etmek zorunda değil, hamama giren terler, önce iş bulacaktı

Back