Aile evine götürecekti heralde bak burada kurulmuşu var diye2013 de bile kurulmazdı. 2014 de evlendim, o zaman bile kurulmuyordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile evine götürecekti heralde bak burada kurulmuşu var diye2013 de bile kurulmazdı. 2014 de evlendim, o zaman bile kurulmuyordu.
Gerçekten baya aklı başındaymış (!)Merhaba kizlar nisanlim 3000TL ile ev esyalarimiz icin butce ayirdigini soyledi 2dk sonra Iphone 6 telefon almak icin ve bayiye gidip taksitleri sordu bu durumda siz nasil tepki verirdiniz?
Evleneceği için çok heyecanlı ve ne kadar da ilgili bir nişanlı (!)Zorla kac ay sonra goturebildim ev icin bisey aldiginda 1 hafta depresyona giriyor
Hmm mecbur evlenecen tabii canım daha iyisini nasıl bulacaksınMecbur canim filimlerdeki gibi olmuyor herseymaalesef
39 yaşına kadar değişmemiş evlenince değişir hmm çok mantıklı (!)Off valla kafam karisik baskiyla yapiyor evlenince degisirmi diyorum kendini degistirmeye calisiyor aama uyarmam lazim
Harika yani tamda düzeltebilirim bunu dediğiniz bir tip diye düşünüyorsunuz. Elin düzeltemediğini 39 yaşında alıp siz düzeltin bari.Bu yasina kadar duzgun bir iliski yasamamis aile duzgun degil cok gelisim var tabi normal standartlara erismesi icin zamanmi lazim diyorum
Aldırtabilir miyim yaptırtabilir miyim derken siz bari robot alın istediğiniz gibi kurarsınız mutlu mesut yaşarsınızSonradan aldirabilirmiyim neyapabilirim bu konuda daha once hic aile ortami gormemis
Sürekli anlatırsınız artık bir ömür boyu 5 yaşındaki çocuğu yetiştiriyor gbi. Ha 5 yaşında çocuk olsa eğitirsiniz de 39 yaşındakinde ışık yok diyeyim.Hayir gecen hafta zaten gittik bayag konustum anladi normal esyalarimizi aldi anlatmak gerekiyor surekli
Patronu isteyince alıyor ama sen isteyince yok hmmm gerçekten size çok aşık bu adam yaDogru dediniz d. Salonu benim istedigim birsey degil onlarin kendi cevresine gosterisi yani ortak bir karar veremiyoruz ben esya alirken bunu kullanirmiyiz kotuk rahat edermiyiz diye dusunurken kendisi patronu begendi diye salon takimi aldi ve israrla vitrini olsun diyor mantigini anlamiyorum birkez daha konusmam lazim sanirim
Amma uğraşmışın lakin 2017 konusu. Ayrılmışlar.Gerçekten baya aklı başındaymış (!)
Evleneceği için çok heyecanlı ve ne kadar da ilgili bir nişanlı (!)
Hmm mecbur evlenecen tabii canım daha iyisini nasıl bulacaksın
39 yaşına kadar değişmemiş evlenince değişir hmm çok mantıklı (!)
Harika yani tamda düzeltebilirim bunu dediğiniz bir tip diye düşünüyorsunuz. Elin düzeltemediğini 39 yaşında alıp siz düzeltin bari.
Aldırtabilir miyim yaptırtabilir miyim derken siz bari robot alın istediğiniz gibi kurarsınız mutlu mesut yaşarsınız
Sürekli anlatırsınız artık bir ömür boyu 5 yaşındaki çocuğu yetiştiriyor gbi. Ha 5 yaşında çocuk olsa eğitirsiniz de 39 yaşındakinde ışık yok diyeyim.
Patronu isteyince alıyor ama sen isteyince yok hmmm gerçekten size çok aşık bu adam ya
Sinirlerim bozuluyor gerisini okuyamayacağım size eğitilmesi gereken nişanlınızla mutluluklar diliyorum
Yaa çok üzüldüm Katiiip ben oysa ne kadar uyumlu ne kadar tatlış bir çift demiştimAmma uğraşmışın lakin 2017 konusu. Ayrılmışlar.
Evlenmek zorunda mısın böyle bir adamla???Zorla kac ay sonra goturebildim ev icin bisey aldiginda 1 hafta depresyona giriyor
Kocayı boşayıp erkek olasım geliyor kk ya girdim gireli.Evlenmek zorunda mısın böyle bir adamla???
Sizi tenzih ederim ama şöyle bir güruh var Türkiye'de; Piyasada erkek yok gibi , ağzından 'niyetim ciddi' lafı çıkana zamkla yapışıyor kızlar. Adam benim param senin paran hesabı yapsa da,ortak ev için evlilik için yapılan masraflara dırdır etse de, kavgacı olsa da, gözü dışarıda olsa da,evliliğe hazır olmasa da, ana kuzusu olsa da.... Hiç önemi yok.
Asla adamı bırakmıyor .
Yani sizde de, belli ki adamın evlilikte gözü yok. Ortak eviniz için masraf yaparken bile üzülüyor. Hala daha evlilik evlilik , peşinde dolaşıyorsunuz adamı.
Bu evlilikten ne bekliyorsunuz ki? Benim de bu tarz bir adamla evli kız arkadaşım var, adamın en sık kullandigi cümle 'off yine mi masraf'.
Bulaşık makinasına deterjan alsa batıyor adama,ki kız da çalışıyor. Ev için yapılan tüm masraflar fuzuli Geliyor. Sizin adam da tam bu ekolden. Bence yol yakinken dön ayrıl
*Hahahaha 2017 konusuymus.
Ben de diyordum iPhone 6 mi kaldı
Ben vazgectim zaten düzelmişini almak istedim ama yazdıkarınız doğru şeyler ozaman görüyorsun kendinle çelişiyorsun yanlışmı düşünüyorum diye çünkü çevrede herkez iyi söylüyor.işinde iyi biliyorlar.birde etrafa bakıyorsun hepsi birbirinden beter diyosun bende heralde sorun.Gerçekten baya aklı başındaymış (!)
Harika yani tamda düzeltebilirim bunu dediğiniz bir tip diye düşünüyorsunuz. Elin düzeltemediğini 39 yaşında alıp siz düzeltin bari.
Aldırtabilir miyim yaptırtabilir miyim derken siz bari robot alın istediğiniz gibi kurarsınız mutlu mesut yaşarsınız
Sürekli anlatırsınız artık bir ömür boyu 5 yaşındaki çocuğu yetiştiriyor gbi. Ha 5 yaşında çocuk olsa eğitirsiniz de 39 yaşındakinde ışık yok diyeyim.
Patronu isteyince alıyor ama sen isteyince yok hmmm gerçekten size çok aşık bu adam ya
Sinirlerim bozuluyor gerisini okuyamayacağım size eğitilmesi gereken nişanlınızla mutluluklar diliyorum
bu arada ayrıldıkGerçekten baya aklı başındaymış (!)
Bu tarz kızları bende tanıyorum inanın onlar amacına ulaşıyor doğru yada yanlış yanlış anlaşılmış sanirım ben aşıkta olsam bir lafıyla bir erkekten ayrılabilen biriyim.bu zaten oyüzden birşeyleri sorguluyorum gözlerimi kapatamadım.konuya gelince ayrıldım daha fazla şey öğrendim tabi yazdığım zamandan ittibarende.beni isteyen kendileriydi kara sevdaya tutupmadım.sonradan sevgi oluştu beraber yaparız mantığında gittim bir talebim yoktu.fakat işi iyi para var herşeyi yapıcaz dediler ve işimden ayrılmak zorunda kaldım başka şehire gitmeliydim fakat herseferinde arkamdan plan yapıp benim adıma karar verip benden seçmediğin istemediğim şeylerin paraparını ödememi istediler ailelerin karışmamasını ikimizin karar vermesini isteyince nişanlım bana tamam ailesine tamam diyince aile olamıyacağımızı anladım hatta alkol bağımlılığı olduğunu anladım nişanda 3 kuruş altınları çalıp gitmeleride ben güveniyorum evlenmeye kalkıyorum onlar 3 kuruş altını kâr sayıyordu mesepa para değip evlenmek değil çevrede çıkarı için duygusal maddi manevi kullanan erkekler var doğru çok şükür sevdiğimde oldu sevilmediğimde ama hiçbir zaman beni istemeyen adamın peşinden gidecek kadar gurursuz olmadım.Bu nişanlımıda görme sansınız yoktu ama kaç kez bıraktım kapıma geldi bunu övünmek için söylemiyorum kullanmamda ama bitaz ağır itham etmişsiniz önyargılı olmanızı anlıyorum ama dediģiniz kişi değilimEvlenmek zorunda mısın böyle bir adamla???
Sizi tenzih ederim ama şöyle bir güruh var Türkiye'de; Piyasada erkek yok gibi , ağzından 'niyetim ciddi' lafı çıkana zamkla yapışıyor kızlar. Adam benim param senin paran hesabı yapsa da,ortak ev için evlilik için yapılan masraflara dırdır etse de, kavgacı olsa da, gözü dışarıda olsa da,evliliğe hazır olmasa da, ana kuzusu olsa da.... Hiç önemi yok.
Asla adamı bırakmıyor .
Yani sizde de, belli ki adamın evlilikte gözü yok. Ortak eviniz için masraf yaparken bile üzülüyor. Hala daha evlilik evlilik , peşinde dolaşıyorsunuz adamı.
Bu evlilikten ne bekliyorsunuz ki? Benim de bu tarz bir adamla evli kız arkadaşım var, adamın en sık kullandigi cümle 'off yine mi masraf'.
Bulaşık makinasına deterjan alsa batıyor adama,ki kız da çalışıyor. Ev için yapılan tüm masraflar fuzuli Geliyor. Sizin adam da tam bu ekolden. Bence yol yakinken dön ayrıl
*Hahahaha 2017 konusuymus.
Ben de diyordum iPhone 6 mi kaldı
Arkadaşımda dedi çete olmasınlar diye valla şaka bir yana Aile kavramı nişan düğün diyince insanın aklına böyle bir şey gelmiyor bukadarı tvlerde çıkar sanırdımkız bunlar baya dolandırıcıymış
Boşada gelen gideni aratmasınKocayı boşayıp erkek olasım geliyor kk ya girdim gireli.
Uyumsuzluk içinde uyumu yakalamışız sanirımYaa çok üzüldüm Katiiip ben oysa ne kadar uyumlu ne kadar tatlış bir çift demiştim
pardon sizi tenzih ederim demişsiniz bende anladım siz adama yapıştınız. okısmı ciddiye almayın lütfen ama dediginiz tarz ilişkiler var doğru buna kanan erkek yok bence işlerine geliyor. yada bukadar aptalı benden uzak dursun.Bu tarz kızları bende tanıyorum inanın onlar amacına ulaşıyor doğru yada yanlış yanlış anlaşılmış sanirım ben aşıkta olsam bir lafıyla bir erkekten ayrılabilen biriyim.bu zaten oyüzden birşeyleri sorguluyorum gözlerimi kapatamadım.konuya gelince ayrıldım daha fazla şey öğrendim tabi yazdığım zamandan ittibarende.beni isteyen kendileriydi kara sevdaya tutupmadım.sonradan sevgi oluştu beraber yaparız mantığında gittim bir talebim yoktu.fakat işi iyi para var herşeyi yapıcaz dediler ve işimden ayrılmak zorunda kaldım başka şehire gitmeliydim fakat herseferinde arkamdan plan yapıp benim adıma karar verip benden seçmediğin istemediğim şeylerin paraparını ödememi istediler ailelerin karışmamasını ikimizin karar vermesini isteyince nişanlım bana tamam ailesine tamam diyince aile olamıyacağımızı anladım hatta alkol bağımlılığı olduğunu anladım nişanda 3 kuruş altınları çalıp gitmeleride ben güveniyorum evlenmeye kalkıyorum onlar 3 kuruş altını kâr sayıyordu mesepa para değip evlenmek değil çevrede çıkarı için duygusal maddi manevi kullanan erkekler var doğru çok şükür sevdiğimde oldu sevilmediğimde ama hiçbir zaman beni istemeyen adamın peşinden gidecek kadar gurursuz olmadım.Bu nişanlımıda görme sansınız yoktu ama kaç kez bıraktım kapıma geldi bunu övünmek için söylemiyorum kullanmamda ama 1yilddaaa ddd d iad ddïaa ağır itham etmişsiniz önyargılı olmanızı anlıyorum ama dediģiniz kişi değilim
Yok valla, bu irkeklere hiçbirşey olmuyor, keyifleri nasıl isterse öyle yapıyorlar. Ardında bıraktığı kadınlar da deli oluyor sinirden, hiç burunları bile kanamıyor diye. Genel olarak konuşuyorum, size değil.Boşada gelen gideni aratmasın
Aslında oluyorda farkında değiller yada bizim gibi konuşmuyorlar.kendilerini kurnaz sanıyorlar kızlarda tranva yaşatıp gidiyorlar. bari eğlenmek istiyorsun karşındakinide mutlu et güzel anısı olsun insan başkasını mutsuz ederken nasıl mutlu olabilir.gerçek mutluluk bu değil hayatımı yaşadım diye övünülecem şey bu değil ama kapasiteleri bukadar.Bunu yapanlarda boşanan yada pişman olup evlilik sürdüren çok gördüm konuştum bildiğin çöküyorlar.Yok valla, bu irkeklere hiçbirşey olmuyor, keyifleri nasıl isterse öyle yapıyorlar. Ardında bıraktığı kadınlar da deli oluyor sinirden, hiç burunları bile kanamıyor diye. Genel olarak konuşuyorum, size değil.
Güven tabii ki, hemen olmasa da 2. Çocuktan sonra kesin değişiyorlarKurtulmak istiyor aileden kendide bikmis diyoki su dugun olsun goruceksin farkimdayim sesini cikarma bu lafa guvenmelimiyim
Güven tabii ki, hemen olmasa da 2. Çocuktan sonra kesin değişiyorlar
Salacaksın ne halt ederlerse etsinler. Düşünmek, hatırda tutmak, hırs yapmak büyük yük. Hayat bu kadar uzun değil.Aslında oluyorda farkında değiller yada bizim gibi konuşmuyorlar.kendilerini kurnaz sanıyorlar kızlarda tranva yaşatıp gidiyorlar. bari eğlenmek istiyorsun karşındakinide mutlu et güzel anısı olsun insan başkasını mutsuz ederken nasıl mutlu olabilir.gerçek mutluluk bu değil hayatımı yaşadım diye övünülecem şey bu değil ama kapasiteleri bukadar.Bunu yapanlarda boşanan yada pişman olup evlilik sürdüren çok gördüm konuştum bildiğin çöküyorlar.
Konu 1986 da açılmış herhalde. Telaffuz edilen rakamlara bakınca aklıma başka bir şey gelmiyorMerhaba kizlar nisanlim 3000TL ile ev esyalarimiz icin butce ayirdigini soyledi 2dk sonra Iphone 6 telefon almak icin ve bayiye gidip taksitleri sordu bu durumda siz nasil tepki verirdiniz?