Nişanlımın 3000 TL ile ev kurmayi düsünmesi ve ayni anda 3600TL ye Iphone6 almak istemesi

Ben de oyle tahmin ediyorum. Zira daha 1 ay once sadece 2 berjere 3100 tl ödedim.
Ozaman bukadar değildi fiyatlar ama okadarda ucuz değildi.onların almak istediği koltuk otururken gıcırdıyordu dikişler mağazada atmış oturunca bacak larım ağzıma değecek gibi alçak.dedim setini alma ama sağlam bir koltuk alalım onlara göre az paraya çok olsun

modasi gecti dedim biraz yatisti

39 yasinda ama hava atma istegi var nasil yenicem bilmiyorum
Geçmiş olsun yenemeyeceksiniz 50 yaşınızda da hala cekeceksiniz değişmesini beklemeyin değişmeyecek . Evlenecem ben bu adamla diyosaniz kabullenip razı gelin.

Geçmiş olsun yenemeyeceksiniz 50 yaşınızda da hala cekeceksiniz değişmesini beklemeyin değişmeyecek . Evlenecem ben bu adamla diyosaniz kabullenip razı gelin.
Evet ayrıldım. Dedim bakiyim neler yaşamısım bir arkadaş evlenirsin sonrada sorunlarını yazarsın demiş bende bilemedin ayrıldım diyince baktım akın akın yorumlar geldi 🤣

Evet ayrıldım. Dedim bakiyim neler yaşamısım bir arkadaş evlenirsin sonrada sorunlarını yazarsın demiş bende bilemedin ayrıldım diyince baktım akın akın yorumlar geldi 🤣
İyi yapmışsın valla evleniyoruz birey yetiştirmiyoruz ömrünü çürütecektin

Aslında ben başka konu açacaktım açamıyorum açılmış konuyada benim sorum var diye yazan görmedim konuya bağlayarak aradan dertlerini anlatmışlar bende öylemi yapsam nedersiniz🤣

Bağımlılık alkole aileye gerçi işine geliyor aileden şikayet ediyor sen aile ile uğraşırken asıl sorunun kendisi olduğunu görmüyorsun iki yetişkin gibi oturup karar veremiyorduk.buraya yazdım zaten ara ara olanları.problemli şeyler hep.
Bir kadının daha hayatına yazık etmediğini gördüm bir adam için Allah'ım al beni tamamim 😇

X