- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Ben de oyle tahmin ediyorum. Zira daha 1 ay once sadece 2 berjere 3100 tl ödedim.Çatal kaşık seti heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de oyle tahmin ediyorum. Zira daha 1 ay once sadece 2 berjere 3100 tl ödedim.Çatal kaşık seti heralde
O kişiyle evlendiniz mieski forum zaten ozaman o fiyatlardı nişanlım değil şuan sakin ol
Ben eski zamanlardaki gibi leğende bulaşık yıkayıp bir tabaktan çorba içecektik olur insanlık halide varken eşya almadan evlenmek istemesi komikO fiyata set bütün mutfağı düzmeye yetmez ki zaten. Küçük bir ayrıntı mutfak için.
Ozaman bukadar değildi fiyatlar ama okadarda ucuz değildi.onların almak istediği koltuk otururken gıcırdıyordu dikişler mağazada atmış oturunca bacak larım ağzıma değecek gibi alçak.dedim setini alma ama sağlam bir koltuk alalım onlara göre az paraya çok olsunBen de oyle tahmin ediyorum. Zira daha 1 ay once sadece 2 berjere 3100 tl ödedim.
Yok evlenmedim.heralde evlensem şuan bildiğiniz iyi bir avukat varmı diye konu açardımO kişiyle evlendiniz mi
Ne yalan söyleyeyim çok sevindimeski forum zaten ozaman o fiyatlardı nişanlım değil şuan sakin ol
Neden ayrıldınızYok evlenmedim.heralde evlensem şuan bildiğiniz iyi bir avukat varmı diye konu açardım
:)) ayrılma nedeniniz sanırım sorumsuz olması gibi duruyor şuan evlendiniz mi baya zaman geçmiş insan merak ediyor noldu diye :)Yok evlenmedim.heralde evlensem şuan bildiğiniz iyi bir avukat varmı diye konu açardım
Geçmiş olsun yenemeyeceksiniz 50 yaşınızda da hala cekeceksiniz değişmesini beklemeyin değişmeyecek . Evlenecem ben bu adamla diyosaniz kabullenip razı gelin.modasi gecti dedim biraz yatisti
39 yasinda ama hava atma istegi var nasil yenicem bilmiyorum
Bağımlılık alkole aileye gerçi işine geliyor aileden şikayet ediyor sen aile ile uğraşırken asıl sorunun kendisi olduğunu görmüyorsun iki yetişkin gibi oturup karar veremiyorduk.buraya yazdım zaten ara ara olanları.problemli şeyler hep.Neden ayrıldınız
Evet ayrıldım. Dedim bakiyim neler yaşamısım bir arkadaş evlenirsin sonrada sorunlarını yazarsın demiş bende bilemedin ayrıldım diyince baktım akın akın yorumlar geldiGeçmiş olsun yenemeyeceksiniz 50 yaşınızda da hala cekeceksiniz değişmesini beklemeyin değişmeyecek . Evlenecem ben bu adamla diyosaniz kabullenip razı gelin.
omutludur heraldeiPhone ile birlikte mutluluklar dilerdim.
Soru mu şimdi bu?Neden ayrıldınız
Bence daha beter ne olabilir diye merak etmiş olabilirSoru mu şimdi bu?
İyi yapmışsın valla evleniyoruz birey yetiştirmiyoruz ömrünü çürütecektinEvet ayrıldım. Dedim bakiyim neler yaşamısım bir arkadaş evlenirsin sonrada sorunlarını yazarsın demiş bende bilemedin ayrıldım diyince baktım akın akın yorumlar geldi
Bir kadının daha hayatına yazık etmediğini gördüm bir adam için Allah'ım al beni tamamimBağımlılık alkole aileye gerçi işine geliyor aileden şikayet ediyor sen aile ile uğraşırken asıl sorunun kendisi olduğunu görmüyorsun iki yetişkin gibi oturup karar veremiyorduk.buraya yazdım zaten ara ara olanları.problemli şeyler hep.
Zaten ilişkimi yaşadım eziyetmi çektim anlamadım bir zayıfladım ölücem sandım.İyi yapmışsın valla evleniyoruz birey yetiştirmiyoruz ömrünü çürütecektin