Nişanlımı nasıl ikna edebilirim?

moralini bozma biz sadece olasılıkları düşünüyoruz. eşinin başka gariplikleri var mı? teli saklaması, internet bağımlılığı gibi..

Canım bu sana değildi pardon başka bir konuya yazacaktım sayfalar karışmış.iş ortamı olunca…

yine de tömbet altında hissediyor demek kendini. iç güveyi gibi.. gebe kalmak gibi...
ama ailesi için çok fazla kin dolusun ve çok başındasın.
bu potansiyel bana çok tehlikeli geldi.

Olabilir bilemiyorum ne düşünüyor...

Yoo kinli değilim sadece çok kızgın,kırgınım bana yaptıklarını geçtim kendi oğullarına yaptıkları kızdırıyor beni...

Bence nisanlinin bunu istememesi cok normal. Sonucta burada bir cok konu gormussundur kocanin ailesine yakin oturup da hayati zehir olan. Mutlu olanlar da var ama istisna niteliginde..

En guzeli iki aileye de yakin olmayan bir yerde ev tutmak bana gore.

Ayrica nisanliniz size ayni teklifle gelse sizde reddedecektiniz degil mii

normal tabi hak veriyorum elbette...okuduklarımdan bazen kendimden bile şüpheleniyorum.Benim ki sadece bir teklif olacak illada ayak diretmiyorum şu an bizim için en iyisi bu çünkü ama biz evlenene kadar herşey düzelirse elbette oturmayız

Allah sabır versin
zordur öyle aileye gelin gitmek..

anladım canm..sen kendne hakim olabiliyosun bu güzel bişey..daha önünüzde kaaaç ay var..şimdilik bunu çok uzatmamaya bak bence..zaman brz daha aksın gitsin..ama unutmada arada ikna edici konuş

netice de erkek olduğu için sanki içgüveysi gibi hissedebilir kendini
erkeklere de bu ağır gelir ya
gururuna yediremiyor olabilir yani

tek çözüm yine sizsiniz bir şekilde ikna edilmesi gerek.

anladım canm..sen kendne hakim olabiliyosun bu güzel bişey..daha önünüzde kaaaç ay var..şimdilik bunu çok uzatmamaya bak bence..zaman brz daha aksın gitsin..ama unutmada arada ikna edici konuş

bu konuyu çok yüzeysel,laf arasında konuşmuştuk ben şu an ciddi ciddi konuşmak istiyorum işte

netice de erkek olduğu için sanki içgüveysi gibi hissedebilir kendini
erkeklere de bu ağır gelir ya
gururuna yediremiyor olabilir yani

tek çözüm yine sizsiniz bir şekilde ikna edilmesi gerek.

evet bende ikna etmenin yollarını arıyorum işte

ben erkek olsam ßende kabul etmesdim herhalde. ßence otur açık açık konuŞ... durumumuz yok düğün sonrası borçlara ve ev giderlierne anca yetişiriz kirayı neyimizle vericez kendini düşünmüosun benide mi düşünmüosun ozaman düğünü mü ertelesek felan de... toparlanınca istedğin yere çıkarız de. baktn haala olmuor bırak çıksın kiraya sıkışınca nasıl olsa kabul edicek

Yani poker oynamak gibi işte =) annem der hep kız almak zordur,hamama giren terler diye ama bunlar bizi terletti der.

Yani poker oynamak gibi işte =) annem der hep kız almak zordur,hamama giren terler diye ama bunlar bizi terletti der.

Aynen öyle Canım.... Önce ona güvendiğini göster. Şuan özgüven yerlerde :) ama belli etmiyor.
senin ailen ßenim... herşeyi birlikte yapıcaz ben ikimizinde zorluk çekmesini istemediğim için bu fikri sundum yoksa senin beni geçindirceğine eminim... ama madem istemiyorsun sen nasıl istersen tabiki olsun gibilerinden :=))

evet belli etmiyor =) bu şekilde konuşmak işe yarayabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…