Nişanlımı çok seviyorum ama bu iğrenç alışkanlığı...

Bu bir hastalık, alışkanlık değil dünyanın en güzel sigarasını verseniz tatmin olmaz
Böyle bir arkadaşım vardı, çöplerden kutu toplayıp biriktirirdi, bu cidden bir hastalık doktora gitmesini sağlayın

Başka konularda da böyle zehir evladı davrandığı oluyor mu sadece izmarit mi?

Yararlı bir öneri demişsiniz ama ayrılmanız sizin için en yararlısı gibi...

Artık öpmek istemiyorum zaten... Bir de alınıyor öpmeyince.. Yok ama vazgeçmiyor bir türlü
Bu nasıl nişanlılık ya. Evlenince aynı yatağa gireceksiniz bence tedavi olsun başka türlü evlenmeyin

Sen de evde kendi minik minik izmaritlerini oluştur, yakıp yakıp söndür odaya dağıt, hem bunları bulmak için yuvasından ayrılmaz hem de tütün içmiş olur. Kirli izmarit süngeri içmek kanserle öpüşmek gibi bir şey

bir bakmışsın çöpten kullanılmış condom toplamaya başlamış

Hakaret etmeyin lütfen çok iyi bir insan ve çok seviyorum buraya da belki yararlı birkaç öneri gelir diye yazdım...
Alışkanlık olmuş belli ki. Ama bırakmalı.
Sizin yanınızda da koşup izmarit toplaması çok utanç verici bence.
Yarın birgün evlenip çocuğunuz olduğunda "çocuğum yerdekileri ağzına koyma" deseniz alacağınız cevap "babam da ağzına alıyor" olacak.
O yüzden bu sorunu çözmeden evlenmeyin.

Konu fake degilse acilen doktora gitmesi gereken bir nisanliniz var, eger ayrilmazsaniz ilerde sizin de doktora dahil olacaginiz bir yasam mevcut.

Yol yakınken ayrılın. Normal görünen iki insan bile evliliği zar zor yürütürken nisanınızın bilmediğiniz kim bilir başka ne huyları var? Hijyen konusunda büyük sorunu var yerden bir şey alıp onu ağzına koyması. Böyle bir durumu içiniz nasıl alacak?

Ağır okb li ciddi tedavi görmesi şart kim bilir daha sizin bilmediğiniz ne takıntılari vardır
Masumlar apartmani dizisini izleyin mutlaka orda ki han karakterine benzettim
Yol yakınken ailenize anlatıp ayrılın yoksa bdv de zilyon tane daha benzer konuları açma ihtimaliniz var.

Psikolojik bir rahatsizlik mi degil mi bakilmasi gerek bence.. Valla ilerde daha da ilerletirse ne olacak? Igrenc bir durum adam iyi olabilir ama boyle bir insanla kim evlenmek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…