Nişanlımı çok seviyorum ama bu iğrenç alışkanlığı...

Kesinlikle bunun altında psikolojik rahatsızlık yatıyor. Bence bir uzmanla görüşün, nişanlınızı da görüştürün.

Bu ciddi bir hastalık belirtisi ya. Tedavi olmalı bence. Düşünmesi bile iğrençken bunu yapabilmesi :/

Nişanlınız hasta. Yakında çöpte toplamaya başlar. İlerlemeden muhakkak bi doktora gidin. Vazgeçmiyorsa da ayrılın. Başkalarının dudakları tükürüğünün nefesinin Ağız bakterilerinin bulaştığı sigarayı yere atılınca da üzerinin tuvalete gidilen kedi köpek dışkısına basılan ayakkabılarla ezildiği izmariti normal bi insan alıp yakamaz.

Yerdeki izmaritlerin üzerine ayakkabılarıyla kaç kişi basıyordur, kimbilir hangi hastalığa sahip kişiler yere atmıştır, aman Allah’ım nasıl içiyor?
Hijyen anlayışı kavramından çok uzak bir nişanlınız var.
Bu bence psikolojik bir rahatsızlık belirtisi, buna eşlik eden başka davranışları da olabilir

Yanlis basliga yazmisim diyet grubuna yazacagima :) basligi takipteydim de. T troublebug bence seviyorsan ikna et psikologdan randevu aldir. Boyle bir takinti kokeninde biseyler olmali. Baska takintili davranislari da olabilir. Kendine de zarar veriyor sagligini riske atan bir davranis bu.

Artık öpmek istemiyorum zaten... Bir de alınıyor öpmeyince.. Yok ama vazgeçmiyor bir türlü
Ne öpmesinden, öpmemesinden bahsediyorsunuz. Adam hasta! Kimbilir neler çıkabilir daha altından. Destek mi alacaksınız, ayrılacak misiniz bilmem ama kabullenilecek bir durum değil bu, benim çok tuhafıma gitti. Millet burda "öpülür mü bu adam" derdinde. Öpmeye gelene kadar 50 tane şey düşündüm. Çok ilgincsiniz gerçekten

Biz dışarda elimizi kolumuzu nereye koyacağımızi şaşırıyoruz , pes diyorum.

Haklısınız birkaç kez yardım alalım dedim ama abartıcak ne var enayi gibi para vermediğim için deli muamelesi mi yaptıracaksın bana diye parladı bir daha açamadım psikiyatri konusunu..
Esimin bardağından su içebilirim, tabakta yarım kalan bir şeyini atistirabilirim ama sigarasindan icemem çok net

birak Allah askina insan zorda kalmadikca esinin,cocugunun bardagini kullanmazz ayyy neyse icim kalkti ayrilll nettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…