- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
-
- Konu Sahibi troublebug
Nişanlınız hasta. Yakında çöpte toplamaya başlar. İlerlemeden muhakkak bi doktora gidin. Vazgeçmiyorsa da ayrılın. Başkalarının dudakları tükürüğünün nefesinin Ağız bakterilerinin bulaştığı sigarayı yere atılınca da üzerinin tuvalete gidilen kedi köpek dışkısına basılan ayakkabılarla ezildiği izmariti normal bi insan alıp yakamaz.Merhaba kızlar,
Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsızdım ama burda birçok kadın dertlerini paylaşmış ve çok güzel önerilerde bulunmuşsunuz bu yüzden size güveniyorum.
Şöyle ki, nişanlım çok iyi bir insandır. Kendisini 4 yıldır tanıyorum ve 1 yıldır nişanlıyız, şuana kadar hiçbir cimriliğini görmedim, tek bir konu dışında.
Dışarda yürüdüğümüz zaman gözü hep yerlerde ve yere atılan izmaritleri alıp yakıyor. En başta şaka yapıyor sanıyordum dalga geçiyorduk falan ama ciddi ciddi cebinde biriktirip sonra yakıp içiyor. Bu konuda son birkaç aydır kaç kez kavga ettiğimizi hatırlamıyorum ama vazgeçmiyor. Para harcamak istemiyorsan ben alayım bari sigaranı diyorum ne gerek var ben zaten izmarit kısmını seviyorum boşuna para mı vereceğiz diyor hiçbir şekilde kabul etmiyor. Kimseye anlatamıyorum çok utanıyorum. Ne yapacağımı bilmez durumdayım lütfen yardımcı olun.
Herşeyi geçtim kovid olacaksınız ,şok oldum ben bu konuya.bence ne olursa olsun evlenmeyin bu adamla,ayrılınArtık öpmek istemiyorum zaten... Bir de alınıyor öpmeyince.. Yok ama vazgeçmiyor bir türlü
Ne öpmesinden, öpmemesinden bahsediyorsunuz. Adam hasta! Kimbilir neler çıkabilir daha altından. Destek mi alacaksınız, ayrılacak misiniz bilmem ama kabullenilecek bir durum değil bu, benim çok tuhafıma gitti. Millet burda "öpülür mü bu adam" derdinde. Öpmeye gelene kadar 50 tane şey düşündüm. Çok ilgincsiniz gerçektenArtık öpmek istemiyorum zaten... Bir de alınıyor öpmeyince.. Yok ama vazgeçmiyor bir türlü
Herkeste ayrı bir kafa, çok renkli millet oluşumuz burdan geliyorGurur anlayışınız çok garip
Özellikle de sokaktan toplanılanlarin mi?Kimisi dibini sever...
Gerçekten normal bir davranış değil. Normallestirip kabullenmeyin.Daha farklı şeyler de çıkması olası bir süre sonra.Hakaret etmeyin lütfen çok iyi bir insan ve çok seviyorum buraya da belki yararlı birkaç öneri gelir diye yazdım...
Biz dışarda elimizi kolumuzu nereye koyacağımızi şaşırıyoruz , pes diyorum.aşırı yararlı bir öneri vericem bu adamı bırak. ,iyiymiş, iyiliği batsın ya, yani kaç yaşına geldim artık şaşırmam diyorum yine şaşırıyorum, bildiğin hastanelik vaka bu adam.
şey sorucam covide yakalanmadı mı hala?
ben maskemi yuzumu kaşımak için indirsem covid kaparım, elin adamı yolu yalıyor kapmıyor ya
Esimin bardağından su içebilirim, tabakta yarım kalan bir şeyini atistirabilirim ama sigarasindan icemem çok netHaklısınız birkaç kez yardım alalım dedim ama abartıcak ne var enayi gibi para vermediğim için deli muamelesi mi yaptıracaksın bana diye parladı bir daha açamadım psikiyatri konusunu..
Ama kesinlikle gitmesi gerekiyor. Ortada bariz bir rahatsızlık var.Haklısınız birkaç kez yardım alalım dedim ama abartıcak ne var enayi gibi para vermediğim için deli muamelesi mi yaptıracaksın bana diye parladı bir daha açamadım psikiyatri konusunu..
Yorum ve konu eski ama gece gece 2 saattir şu yoruma kahkaha atıyorum. Aklıma getirip getirip gülüyorum deliricemSenin o sigaraları bulsa adam altın bulmuş gibi sevinir demek