Nişanlımı çok seviyorum ama bu iğrenç alışkanlığı...

Ya sadece bununla kalmış mi.acaba

Adam gayet incelenecek tez konusu olacak bir vaka

Kesin başka garip huyları da var

Sifonu da biriktirip haftada bir çekiyormuş hahahahahh

yere atılan izmaritleri alıp yakıyor.
Eg2wIYAWsAA4bUA.jpeg

Uzaklaş arkadaşım bu çocuktan...

Merhaba kızlar,
Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsızdım ama burda birçok kadın dertlerini paylaşmış ve çok güzel önerilerde bulunmuşsunuz bu yüzden size güveniyorum.
Şöyle ki, nişanlım çok iyi bir insandır. Kendisini 4 yıldır tanıyorum ve 1 yıldır nişanlıyız, şuana kadar hiçbir cimriliğini görmedim, tek bir konu dışında.
Dışarda yürüdüğümüz zaman gözü hep yerlerde ve yere atılan izmaritleri alıp yakıyor. En başta şaka yapıyor sanıyordum dalga geçiyorduk falan ama ciddi ciddi cebinde biriktirip sonra yakıp içiyor. Bu konuda son birkaç aydır kaç kez kavga ettiğimizi hatırlamıyorum ama vazgeçmiyor. Para harcamak istemiyorsan ben alayım bari sigaranı diyorum ne gerek var ben zaten izmarit kısmını seviyorum boşuna para mı vereceğiz diyor hiçbir şekilde kabul etmiyor. Kimseye anlatamıyorum çok utanıyorum. Ne yapacağımı bilmez durumdayım lütfen yardımcı olun.
Nisanlin kac yasinda daha önce sokakta yasamis olabilirmi veya ailesinden gizli ictigi icin paket alamiyor sokakta bulduklariyla alismis ikisi yoksa kim yerdeki sigarayi icer igrenc ortalik hastalik kayniyor coronayi birak bir tarafa hiv (AIDS hepatit b tukurukle bulasan cok hastalik var tedavi olsun yada ayril igrenc ya

Merhaba kızlar,
Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsızdım ama burda birçok kadın dertlerini paylaşmış ve çok güzel önerilerde bulunmuşsunuz bu yüzden size güveniyorum.
Şöyle ki, nişanlım çok iyi bir insandır. Kendisini 4 yıldır tanıyorum ve 1 yıldır nişanlıyız, şuana kadar hiçbir cimriliğini görmedim, tek bir konu dışında.
Dışarda yürüdüğümüz zaman gözü hep yerlerde ve yere atılan izmaritleri alıp yakıyor. En başta şaka yapıyor sanıyordum dalga geçiyorduk falan ama ciddi ciddi cebinde biriktirip sonra yakıp içiyor. Bu konuda son birkaç aydır kaç kez kavga ettiğimizi hatırlamıyorum ama vazgeçmiyor. Para harcamak istemiyorsan ben alayım bari sigaranı diyorum ne gerek var ben zaten izmarit kısmını seviyorum boşuna para mı vereceğiz diyor hiçbir şekilde kabul etmiyor. Kimseye anlatamıyorum çok utanıyorum. Ne yapacağımı bilmez durumdayım lütfen yardımcı olun.

Korona zamanında da mı yapıyor? Tövbeler olsun!

Ben bunj gorsem esımden; pis, hıjyensız, cimri oldugunh dusunurdum.baskasının agzından cıkan ızmariti ustelık yerde olan, ustune kopek mı pisledi biri mi tükürdü bellı degil bunj ıcecek?beynım error verirdi.bı de diyecek kı ne gerek var masrafa... ewlenınce dusunuzu falan bızde su kesil deyip konu komsuda falan da alabılır dikkay edin.
Ne komşusu, yağmurdan sonra yerde biriken suya atlar bu:110:

Konu sahtemi bilmem ama böyle rahatsızlıklar çok fazla. Ülkemizde 80-90 larda bunu enaz bir kere yapmış delikanlilara da rastlayabilirsiniz. Sigara kolay ulaşılabilir birşey değildi ve içebilmek için garip şeyler yapılırdı. Ama tabi sagliklilar için bunlar çocukluk anısı olarak kaldı. Takıntılar ve bağımlılıklar çok çeşitli olabiliyor. Belgesel serileri var. Benzin içmeden , pamuk yemeden, cenazelere gitmeden duramayan insanlar var. Kendi dışkısını yiyen,evde sıçan sürüsü besleyen....vb. Bu alışkanlığı belki cimrilik yada yoklukla başlamıştır ama belliki farklı sebeplerle devam etmiş. Kınayarak cozemezsiniz. Tedavi olsada her an başka şekilde patlayabilir. Tüm hayatınız tetikte geçecek. Yok ben uğraşamam derseniz ayrılmanız daha yarariniza olabilir. Ugrasirim derseniz Allah yardımcınız olsun.

Merak ettigim seyler var. Bir, acaba marka seciyor da mı topluyor yoksa gelisine mi? İki, acaba aldı yerden bir izmarit sende süngerine kadar içmişsin be krdşm bir iki nefes de bize bırak diye yükseliyor mu? Üç, izmaritleri secmek icin görece temiz yerler belirliyor mu hmmm burası tuvaletten uzak hmmm burası tenha gibi gibi?
Bu cevaplar klinik olarak bir mana mi ifade edıyor yoksa desmondhume gibi kaçarak uzaklaşmalık bir durum olup olmadıgnın bir tespiti mi?

Merhaba kızlar,
Bu basit bir kötü huy değil. Size, ilerde çoluğunuza çocuğunuza hastalık bulaştırıcak. Bi de şöyle bir durum var, bunu yapabilicek birinin, mutlaka ama mutlaka başka hijyen sıkıntıları da olacaktır. Aynı evde yaşadığınızda farkediceksinizdir. Kendinizi yakmayın.

Haklısınız birkaç kez yardım alalım dedim ama abartıcak ne var enayi gibi para vermediğim için deli muamelesi mi yaptıracaksın bana diye parladı bir daha açamadım psikiyatri konusunu..
Böylesine ciddi bir konuda sizi konuşturmayan parlayan adam (tartışılır), ilerde hiç bir şey için sizi konuşturmaz, fikrinizi almaz, sizi dinlemez.
Hijyen ve hastalığı geçtim sırf bu huyu için bile bu insanla yolunuzu ayırmanız için geçerli sebep. Bu gibi uç bir durumda bile taviz verip, bu huyunu bırakmadan evlenirseniz, daha nelere göz yumarsınız Allah bilir.
O midesiz, sizde bile bile devam ettiğiniz için daha midesizsiniz kusura bakmayın.

Şakadır ya bu biri fake başlık açmıştır okuyup kahkaha atıyodur yorumları bence böyle bişey olamaz cunku varsa da bence bir psikologa gorunmek şart ha oyle de olmuyosa izmarit toplamayanıyla nişanlanın derim

Olurda bir gün Türkiye de bir hastalık türeyip tüm aleme yayılırsa vallahi nişanlınızı ve evlenirseniz sizi şikayet ederiz 155 i arar içeri attırırız 🤯🤯 bu ne ya tövbeler olsun bismillah

varmış böyleleri, ekşi sözlükte de gördüm şimdi;

içinde bulunduğum ve benim için ayrı bir lezzeti olan tek hobim.

cebimde bir çakmak otobüs duraklarının etrafında tur atarım zira en çok orada izmarit bulunuyor. hiö gocunmadan yerden alıp yakıyorum çeşit çeşit sigara miss. bir de üzerine basıp gidenlere çok kızıyorum basmayın olum içiciyiz biz. ama son zamanlarda dikkat ediyorum artık eskisi gibi yarım izmarit atmıyorlar sanırım ekonomik nedenlerden olsa gerek adamlar dibine kadar içip öyle atıyor ;malum bu da bizim işimizi sekteye uğratıyor ,üzülüyoruz yani. biz derken iki kişiyiz bir benim durakta biri daha var tanımıyorum ama çakmağım yanmadığında bana yardımcı oluyor ve uzun bir izmarit bulduğumda beni tebrik edercesine başını sallıyor.

X