Nişanlımı çok seviyorum ama bu iğrenç alışkanlığı...

Hakaret etmeyin lütfen çok iyi bir insan ve çok seviyorum buraya da belki yararlı birkaç öneri gelir diye yazdım...
haklısınız hiç bir şekilde hakaret etmeye hakkım yok ama aklıma direk bu geldi hastalık kapar size de bulaştırır midesiz olmasını geç

Sen nasıl ona ben alırım diyorsun? Zamanında çok yaptım o hataları bende nişanlıma alırdım sakın yüz verme. Dışardan toplaması daha gurur verici bence bir kadına aldırcağına..
Of bıktık cinsiyetçiliğinizden ya bıktık. Ne alakası var bir kadının nişanlısına bir şey almasının gurursuzlukla. Sapla samanı karıştırmayın!
Konuya gelince ben böyle bir durumda ayrılırdım, çünkü başkasını değiştiremem ve böyle bir alışkanlığı olan biri ile de vakit geçiremem.

Sıkıntılı bir durum, aynı zamanda çok riskli de. Hem kendisi için hem etrafındakiler için. Bir tıbbi destek alınmalı diye düşünüyorum. Umarım vazgeçer bu sıkıntılı takıntı durumundan. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Psikolojik rahatsızlık göstergesi.

konu sahibi bence sen ayrıl,evlenince daha pis durumlarla karşılaşman olası. Boşver şu erkekler idare edilmeyi çok haketmiyolar gerçekten.

Ben olsam izmaritleri toplar karsisinda üstüne işerdim. Sonra bekle derdim kurusun. Kuruyunca al ic derdim. Yoldaki izmarit kim bilir kimin ağzından cikiyor, ustune kopegin isemediginin yoldan gecenin tükürüğün kurumadiginin ne garantisi var. Iciyorsa benim çişli izmaritlerimi içsin midesiz herif. Boyle bir insanla ömür mü gecer yahu nereden buluyorsunuz bunlari.

Şaka olsaydı keşke.
Bu cimrilik olamaz zaten, ciddi bir psikolojik sorun. Çok kötü....
Covit bile engel olamadıysa vay haline. Ki sadece covit değil envai çeşit hastalık bulaşır, olacak iş mi, kimin ağzı değdi belli değil, feci bir şey.
Tedavi olmayı kabul etmezse, hatta tedavisi sonuçlanmadan evlenmeyin derim. Böyle bir insanla hayat birleştirilmez, dudaklar da...

Bu arada ben olsam şimdiye dek çoktan ayrılırdım.
Bunu hafife almam mümkün olmazdı.

Şimdi deki nişanlına, bir sürü adamlarla dolaylı yoldan opusmus oluyorsun eee bende senle opusursem bende opusmus olucam ben bı tek seni istiyorum ondan midem bulandı opusmicem de

konu gercek mi bilmem de nisanlinizda her turlu bulasici hastalik var olabilir şuan.
ay ne pis ya

çöp toplama hastaligida vardir bence
kimi insanlar dunya kadar malida olsa disqrdan biriktirmeyi sever

Kesinlikle evlenme derim ağır psikolojik sorunları var. İlerde büyük sıkıntı yaşarsın. Yol yakınken ayrıl. Bu hastalıklı hareket geçmez ben sana diyim. Bir ömür çekilmez. Bi tanıdığım vardı milletin tabaklarını sünnetlerdi. Ekmekle banıp sünnetlemek bildiğin, Bir diğeri de tencere yıkamaz aynı tencerede yeni yemeği yapardı. Bu hastalıklı bakışı bildiğim duyduğum kadarıyla hala sürdürüyorlarmış. Bi 10-15 yıldır böyleler demek ki. Hani şuraya geleceğim insan kolay kolay değişmiyor. Tv de çıkıyor ya temizlik hastaları ya da aşırı pintiler-eli sıkılar onları düşün aynı suda tüm ailenin yıkanması gibi hastalıklı bir bakış açısı yazık etme kendine. Geçer diye alırsın sonra boşanmak istersin benim böyle olduğumu biliyordun der öyle evlendin. Çoluk çocuk da yaparsın yavrulara yazık edersin. Hemen geleceği yazdım ama artık görünen köy klavuz istemiyor yazık etme gençliğine diyorum ben.

Valla tiksindirici kimler içti herkesn agzı degdi dahası yerde üstünemi işediler ne yaptılar hersey oldu her türlü mikrop,

Bu cimrilik değil ki hastalık. Korona var nasıl kapmıyor anlamadım. Nişanlın biraz masumlar apartmanı Han birazda kırmızı odalık

Bu davranısı cocukluk yada ergenlık yıllarında yapmıstır alıskanlık oluşmustur artık. Ikna edebılırsenız psıkologa gorunmenızde fayda var. Çözülür ıns problemınız sabır gosterın bıraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…