Nişanlımı çok seviyorum ama bu iğrenç alışkanlığı...

Ben bunj gorsem esımden; pis, hıjyensız, cimri oldugunh dusunurdum.baskasının agzından cıkan ızmariti ustelık yerde olan, ustune kopek mı pisledi biri mi tükürdü bellı degil bunj ıcecek?beynım error verirdi.bı de diyecek kı ne gerek var masrafa... ewlenınce dusunuzu falan bızde su kesil deyip konu komsuda falan da alabılır dikkay edin.

Yıllar önce eşim yatağa girip biberonla süt içmeden uyuyamıyor. Böyle bir takıntısı var diye konu açılmıştı kk da. Ondan daha saçması gelmez demiştim ama bu da onun kadar saçma. Gerçi ben iki konunun da gerçek olduğuna inanmıyorum ama bu konular nasıl bulunuyor her defasında şaşırıyorum

çok iğrenç gerçekten.

Yazmayacaktım ama dayanamadım. 22 sene ağır sigara tiryakisiydim, böyle birşey duymadım görmedim, hadi hastalıktan dişlerinin çürümesinden korkmuyor, hangi motivasyonla söndürülmüş sigara içiyor. Kendi içtiğim sigarayı bile söndürdükten sonra çok ağır zift gibi bir koku gelir ve içemem.

Sigara bir kere söndürülürse tadı bozulur yani. Ağzı yakar ve isle karışık pis bir koku verir ilk çekişte. söndürülen izmaritlerde genellikle bir veya iki fırtlık imkan vardır. Yani sadece o katranlı kısmnı içiyor, potansiyel kanser hastası. Söndürülen sigaradaki bir fırt neredeyse 1 dal sigaraya eşdeğer zarar veriyor, belki daha fazla. Bunu da mı önemsemiyor?

televizyonda deterjan yiyen, havlu peçete yiyen bağımlılar gördüm, hepsi tedavi ediliyor, o da acilen tedavi olsun, seyrettiklerimde tedavi 3 ay falan sürüyordu

Ben de sokakta birini görmüştüm yani fake lik bi konu yok ortada. yalnız sizden hiç çekinmeden yanınızda bunu yapabilmesi çok acayip geldi bana. Bence direk sigarayı bıraktırmaya bakın. Ama iyice dikkat etmekte fayda var daha farklı alışkanlıkları da olabilir.

Delirtmeyin hdndndnxnxnxnxncnxnfn krallar yaşadığınız yerin şebeke sularına bir şey mi katıyorlar ? haplanıyor musunuz ? bu kafaya erişiyorsunuz yav ? yıllardır ulaşmak istediğim ama ulaşamadığım kafa ndndndnxnxnxnxncnx

Merhaba kızlar,
Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsızdım ama burda birçok kadın dertlerini paylaşmış ve çok güzel önerilerde bulunmuşsunuz bu yüzden size güveniyorum.
Şöyle ki, nişanlım çok iyi bir insandır. Kendisini 4 yıldır tanıyorum ve 1 yıldır nişanlıyız, şuana kadar hiçbir cimriliğini görmedim, tek bir konu dışında.
Dışarda yürüdüğümüz zaman gözü hep yerlerde ve yere atılan izmaritleri alıp yakıyor. En başta şaka yapıyor sanıyordum dalga geçiyorduk falan ama ciddi ciddi cebinde biriktirip sonra yakıp içiyor. Bu konuda son birkaç aydır kaç kez kavga ettiğimizi hatırlamıyorum ama vazgeçmiyor. Para harcamak istemiyorsan ben alayım bari sigaranı diyorum ne gerek var ben zaten izmarit kısmını seviyorum boşuna para mı vereceğiz diyor hiçbir şekilde kabul etmiyor. Kimseye anlatamıyorum çok utanıyorum. Ne yapacağımı bilmez durumdayım lütfen yardımcı olun.
COVID-20 yükleniyor lütfen bekleyiniz

hani biriktirme hastalığı cöp toplama cimrilik vs bi dolu hastalık var ya. karma bişey cıkmıs ortaya sanki ne hastalıgı bu doktoru karar versın bence. kımbılır nasıl agızlardan cıkıyo o sıgaralar... asfalt tukuruk kaynarken bı de o eklenınce... :kusmuk: hastalıkları saymıyorum bile .

Haklısınız birkaç kez yardım alalım dedim ama abartıcak ne var enayi gibi para vermediğim için deli muamelesi mi yaptıracaksın bana diye parladı bir daha açamadım psikiyatri konusunu..
Sadece başkalarının ağzı değil, ayağı, dışkısı, tükürüğü, balgamı, tozu, kiri, mikrobu, kanı vs. her birşeui değiyor ona, belki aids, hiv vs hastalığı olan birinin sigarası, belki o izmaritlerden çok kötü bir hastalığa yakalanacak?iğrenç. Ona de ki, başkalarının pis, hastalıklı ağzının değdiği, yerlerde dışkılı, kirli ayakların bastığı izmaritleri içen, temizlik konusunda hassas olmayan birini öpmekten iğreniyorum, seni öptüğüm zaman midem bulanıyor, senden hastalık, virüs kapacağım diye korkuyorum, ne halin varsa gör, yerdeki izmariti alacak kadar hasta olan biri yarın bir gün neler yapmaz, diye konuş. Veee BİR SÜRE ARA VERMEK İSTİYORUM DE, HATTA AİLESİYLE VE AİLENLE DAHİ BİLE KONUŞ BU KONUYU.

Aklıma "Masumlar Apartmanı'ndaki Han'ın geceleri kağıt toplaması" geldi. Belki onun da Safiye gibi bir ablası vardır. :sus:

X