- 18 Temmuz 2014
- 1.858
- 259
- 93
- Konu Sahibi melikegencer
-
tatlım aramiza hoşgeldin:) bnde ağustosta gonderdim askimi askere..halada alisamadim bizimde uzun dönemkeşke kısa olsaydı ama uzun yapıcak malesefınsaallah gecer ama ılk zamanlar cok kotu olucak...
çok kötüyüm ben yaşamak acı çektiriyor sankıtatlım aramiza hoşgeldin:) bnde ağustosta gonderdim askimi askere..halada alisamadim bizimde uzun dönem
Canim benimde 5 yillik iliskim var, askerde suan 6 ayi kaldi ama allaha sukur bide sirnakta. Cok zor gercekten, ben cok agladim gonderirken ama telefn sikintimiz olmadi acemi birligindede suanda yok askerde degilmis gibi yarim saatte bir konusabiliyorz.ona ragmen ozluyorum yanimda olsun istiyrm. Allah sabir versn sanada.tam 6 bucuk yıldır bırlıkteyız 1 bucuk yıldır nişanlıyız düğünden önce tek sorun askerlik kaldı herseyımız tamam allaha cok sukur amaaaben onu cok sevıyorum onsuzluga nasıl dayanırım benım gıbı olan arkadaslar bana yardımcı olabılır mı kasım da gıdıyor sevdıgım
canım benım oncelıkle cok sagol sızler boyle dıyınce bıraz ıcım rahatlıyor belkı ustaya gecınce bızde konusabılırız konussam ona da razıyım sesını bıle ozledım sankı aylardır yanımda degıl gıbı delı oluyorum kazagıyla yatıyorum aksamlarıCanim benimde 5 yillik iliskim var, askerde suan 6 ayi kaldi ama allaha sukur bide sirnakta. Cok zor gercekten, ben cok agladim gonderirken ama telefn sikintimiz olmadi acemi birligindede suanda yok askerde degilmis gibi yarim saatte bir konusabiliyorz.ona ragmen ozluyorum yanimda olsun istiyrm. Allah sabir versn sanada.
oyle deme tatlım zamnla alisicaksinçok kötüyüm ben yaşamak acı çektiriyor sankı
Konusursunuz canim tabiki kendini uzme mecbur yapacak bisey yok...canım benım oncelıkle cok sagol sızler boyle dıyınce bıraz ıcım rahatlıyor belkı ustaya gecınce bızde konusabılırız konussam ona da razıyım sesını bıle ozledım sankı aylardır yanımda degıl gıbı delı oluyorum kazagıyla yatıyorum aksamları
alışabildin miinşaaallah alışırım .
Allah sabır versin tatlımBenim nişanlım askerde bende 18 haziranda gönderdim 82 günü kaldı biz 3 senedir nişanlıyız.Nişanlım askerden önce yurtdışında dövizli askerlik yapıyodu.9ayda bir 6 ayda bir görüyodum.8günle askerliği iptal oldu.Düşün neler çektiğimizi ama 82 gün sonra kavuşcaz:)
Allah sabır versin tatlım
bende mayısta göndermiştim alışıyorsun merak etme zaman alıştırıyor insana şimdi siz gidinde bizimkiler gelsin :)
aynen bende böyleydim 365 gün şafak kağıdı önümde bakıyordum nasıl geçer diye her gün düşün düşün sonra baktım ki böyle yaparak kendimi üzüyorum bıraktım şafak saymayı 10 günde 15 günde bir düştüm şafaktan birden çok eksilince mutlu oluyor insan çok yakın bi arkadaşımında nişanlısı asker git gel bu zaman diliminde bütün çeyizimizi bitirdik gündüzleri işteyiz akşamları haftada bi kaç gün beraberiz geçiyor bi şekilde ama kendine uğraşacak bir şeyler bul o zaman zaman daha çabuk akıyor hatta tutamıyorsun zamanı benim bi ara öyleydi 100den bi düşsem diyordum bi baktım düşmüşüz plakalar derdim onuda nerdeyse yarıladık sen moralini yüksek tut ve aklının bi köşesinde ya 460 olsaydı diye kalırsa daha kolay olursizin kavuşmanıza az kalmış :) bizimki de çabuk geçer inş. ( hiç sanmıyorum ama teselli iste).. daha gitmeden aklımıza geldikçe kötü oluyoruz
bende işşizim şuan yeni mezun oldum ama kaç aydır iş bulamıyorum ..en azından işteyken oyalanarım , daha hızlı geçer diye düşünüyordum malesef olmadı.nişanlımın babannesi öldükten sonra onun evi kiraya verildi , o parayıda nişanlım alıyor." üzme kendini o parayla askerden gelinceye kadar birlikte idare ederiz, ben ne kadar kullanıcam zaten" diyor. ama bende çok sıkılıyorum şimdiden.bide üstüne kilo almaya başladım komple çöktüm yani..hepsi üstüste geldiaynen bende böyleydim 365 gün şafak kağıdı önümde bakıyordum nasıl geçer diye her gün düşün düşün sonra baktım ki böyle yaparak kendimi üzüyorum bıraktım şafak saymayı 10 günde 15 günde bir düştüm şafaktan birden çok eksilince mutlu oluyor insan çok yakın bi arkadaşımında nişanlısı asker git gel bu zaman diliminde bütün çeyizimizi bitirdik gündüzleri işteyiz akşamları haftada bi kaç gün beraberiz geçiyor bi şekilde ama kendine uğraşacak bir şeyler bul o zaman zaman daha çabuk akıyor hatta tutamıyorsun zamanı benim bi ara öyleydi 100den bi düşsem diyordum bi baktım düşmüşüz plakalar derdim onuda nerdeyse yarıladık sen moralini yüksek tut ve aklının bi köşesinde ya 460 olsaydı diye kalırsa daha kolay olur
kaç kilosun ki istersen özelden de konuşabilirizbende işşizim şuan yeni mezun oldum ama kaç aydır iş bulamıyorum ..en azından işteyken oyalanarım , daha hızlı geçer diye düşünüyordum malesef olmadı.nişanlımın babannesi öldükten sonra onun evi kiraya verildi , o parayıda nişanlım alıyor." üzme kendini o parayla askerden gelinceye kadar birlikte idare ederiz, ben ne kadar kullanıcam zaten" diyor. ama bende çok sıkılıyorum şimdiden.bide üstüne kilo almaya başladım komple çöktüm yani..hepsi üstüste geldi
Allah kavuştursun canım.Bizim 74 günümüz kaldı.Ama pazardan bu yana konuşmuyoruz kavgalıyız.Bugün doğum günüm onu bile kutlamadıbende ağustosta gönderdim kızlar , 130 günümüz kaldı kavuşmamıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?