NİŞANLIMI ASKERE GÖNDERİYORUM ...

melikegencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
26
5
88
33
tam 6 bucuk yıldır bırlıkteyız 1 bucuk yıldır nişanlıyız düğünden önce tek sorun askerlik kaldı herseyımız tamam allaha cok sukur amaaa ben onu cok sevıyorum onsuzluga nasıl dayanırım benım gıbı olan arkadaslar bana yardımcı olabılır mı kasım da gıdıyor sevdıgım

keşke kısa olsaydı ama uzun yapıcak malesef ınsaallah gecer ama ılk zamanlar cok kotu olucak...
Benim erkek arkadaşımda uzun dönem yaptı, ilk zamanlar biraz zor oluyor..
Alışma evresi , konuşmalar kısa vs..
Sen olabildiğince hiç bir sıkıntını yansıtma ona.. =)

Benim erkek arkadaşımda uzun dönem yaptı, ilk zamanlar biraz zor oluyor..
Alışma evresi , konuşmalar kısa vs..
Sen olabildiğince hiç bir sıkıntını yansıtma ona.. =)
çok mıymıyımdır özellikle ona karşıı gıtmesıne ıkı ay var sımdıden her yuzune baktıgımda gozlerım doluyor ama elımden geldıgınce her aradıgında hıcbır sorun yansıtmamaya calısıcam ona ama düğünden önce gıtmesı lazımdı

Sakın ha fazla sulu gözlü olma..
Aklı sende kalır..
Yeri belli oldu mu ?

daha yerı bellı degıl ama 3 kasım da gıdıcek kütük izmir olması kötü mü sence canım doğuya gıder derler ya

Allah yardımcın olsun hayırlarla gidip gelsin bende hakkariden bekledim sevdiğimi esimi.telle sesini duymak bile müthişti cekmediği için ve beklemek her an aklında.Allaha sükür kavustum.zorluklar biticek güzel günler gelecek buna inan...

Allah kavustursun canim. Bende 3 kasimda 4 yillik sevgilimi askere gönderiyorum onun da uzun dönem ve kütük Edirne'de yani doguya gitme ihtimali cok yuksek
Gercekten cok zor bi donem geceleri uykuya dalmak bile cok güç simdiye kadar 10 gunden fazla ayrı kalmadığım sevgilimi aylarca gorememek... ama ona olabilgince uzumtumu belli etmemeye onu motive etmeye çalışıyorum Rabbim tum askerlere hayirlisiyla dönmeyi nasip etsin​

amin çok teşekkür ederim inşaallah bizde kavuşuruz daha kasım da gıdıcek ama sımdıden ben cok düşünüyorum sağlıkçı olarak yapıcak ama çok zor görev yerleri de var çok rahat görev yerleri de var ınsaallah rahat eder bıraz çok özleyecgım ama onu ben

canım saglıkla yapıp gelsin saglıkcıysa sanslı canım revirde durur operasyona cıkmaz tahminimce

amınnnnnnnn canım ck zor coook

Ben de 3 şubatta göndermiştim nişanlımı askere canım.. Gerçekten çok zor. Allahım sabırlıklar versin zaman çabuk geçiyor emin ol. Özlemek, hasret çekmek kolay şeyler değil tabi ama zaman farketmesende geçiyor.Bizim şimdi kaldı 126 günümüz diyorum ki, zaman gerçekten çabuk geçiyor..

Bende evlendikten sonra gönderdim çok zor oldu ev bomboştu aynı yerde calışıyoruz birlikte gidip gelmeye alışmışız.ilk başlarda hiç bitmey ecek gibi geldi.ama bi baktım geçmiş bitmiş.kısa dönemdi.saglıklı olsun yeter hersey gecer kızlar zaman hiç durmuyo akıp geciyo

Benim eşimle toplamda 6 yıllık birlikteliğimizinde 2,5 yılı evliliğimiz. Gecen yıl Kasım ayında kısa dönem askere gitti... Evet çok zor ama evlenmeden gitmeleri inanın daha iyi çünkü ne kadarda sevmek aynı evi , aynı yatagı paylastıktan sonra hersey 2 katı zor oluyor * Kapı çalsa o geldi sanıyorsun.... Ben bazen dayanamadıgımda gece otobuse atlayıp pazar gunu carsılarında bulusup , onun askerıyeye donme saatıne kadar gezıp ayrılıyorduk... Tabii her ayrılmada ilki gibi kötü olsada , yıllar sonra sevgili gibi yasamakta ayrı güzel oluyor... Birde sizin ona değil onun size baglılıgı daha artıyor ve inanın onlar orada sizi kendilerinden daha cok dusunuyor. Sadece o yokken yasadıklarınızı elemeniz ve ona anlatmamanız. Mesela ben işten çıkarılmıstım " patronla kavga ettiğimden" eşimin gelmesine 2 ay kala , eşim geldiği 2 hafta söyledim... Tam kafasını toplayıp tekrar eski yasamına adapte oldugunda... İşte böle geçti benimki... Sürekli yanına giderek , arada 1 saatlık görmek için bile süpriz yaparak

selam canım bende ağustosta göndrdim ve senin gibi düşünüyordum ilk gün çok ağladım deli gibi boş boş etrafa bakıyorum aklıma geldikçe ağlıyorum sürekli sabah kalkıyorum ağlıyorum akşam yatıyorum ağlıyorum ama bu sadece 3 gün sürdü topladım kendimi ona moral olmam gerek dedim güçlü olmalıyım dedim kendime hep ve toparladım en kötüsüde o benden hiç ayrılamaz çocuk gibidir heran beraberiz vs.. yani diyeceğim şu ki üzüntünü belli etme sakın orda çok kötü oluyorlar psikolojik olarak etmediğiniz kavgaları edebilirsiniz ama susucaksın mecbur ne derse tmm diceksin çünkü aklı sende elinden gelen bir şey yok ordaki sıkıntılarını kimseye anlatamıyor gururundan grgin oluyor bu yüzdende ve sana sarabiliyor dahada birsürü şey.... ama bak 2 ay biticek neredeyse nasıl geçer derken.... senin tek yapman gerekn ne kadar üzgün de olsan onunla konuşurken gül,onu mutlu et teli kapadıktan sonra ister ağla ister bağır çağır
şafak sayma mesela tavsiye ederim saymamanı çünkü sayılı zaman ağar geçiyor bence çünk ben saymadım
allah yardımcımız olsun...

ilk zamanlar çok zor oluyor ama insan bunada alışıyor ..
üzülmek yerine hep dua et!
beni eşim doğuda yaptı 12 ay allaha şükür sağ sağlim geldi..
şimdiden allah kavuştursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…