- 3 Eylül 2014
- 26
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi melikegencer
-
teşekkür ederim canım benım senınde allah yardımcın olsunöncelikle Allah kavuştursun inşallah sağsağlimm
aynı durum bende de var, göndermeye kıyamıyorum nişanlımıı
forumda tam da şurda böyle bir konu var, asker yarenleri diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/ah-erkekler.29/
şafak fln sayıyorlar birlikte
belki ordaki başlıklarda bulabilirsin dertleşecek birilerini
keşke kısa olsaydı ama uzun yapıcak malesefAllah kavuştursun , geçiyor bir şekilde..
Kısa dönem mi yapacak ?
Benim erkek arkadaşımda uzun dönem yaptı, ilk zamanlar biraz zor oluyor..keşke kısa olsaydı ama uzun yapıcak malesefınsaallah gecer ama ılk zamanlar cok kotu olucak...
çok mıymıyımdır özellikle ona karşıı gıtmesıne ıkı ay var sımdıden her yuzune baktıgımda gozlerım doluyor ama elımden geldıgınce her aradıgında hıcbır sorun yansıtmamaya calısıcam ona ama düğünden önce gıtmesı lazımdıBenim erkek arkadaşımda uzun dönem yaptı, ilk zamanlar biraz zor oluyor..
Alışma evresi , konuşmalar kısa vs..
Sen olabildiğince hiç bir sıkıntını yansıtma ona.. =)
Sakın ha fazla sulu gözlü olma..çok mıymıyımdır özellikle ona karşıı gıtmesıne ıkı ay var sımdıden her yuzune baktıgımda gozlerım doluyor ama elımden geldıgınce her aradıgında hıcbır sorun yansıtmamaya calısıcam ona ama düğünden önce gıtmesı lazımdı
amin çok teşekkür ederim inşaallah bizde kavuşuruz daha kasım da gıdıcek ama sımdıden ben cok düşünüyorum sağlıkçı olarak yapıcak ama çok zor görev yerleri de var çok rahat görev yerleri de var ınsaallah rahat eder bıraz çok özleyecgım ama onu benAllah yardımcın olsun hayırlarla gidip gelsin bende hakkariden bekledim sevdiğimi esimi.telle sesini duymak bile müthişti cekmediği için ve beklemek her an aklında.Allaha sükür kavustum.zorluklar biticek güzel günler gelecek buna inan...
canım saglıkla yapıp gelsin saglıkcıysa sanslı canım revirde durur operasyona cıkmaz tahminimceamin çok teşekkür ederim inşaallah bizde kavuşuruz daha kasım da gıdıcek ama sımdıden ben cok düşünüyorum sağlıkçı olarak yapıcak ama çok zor görev yerleri de var çok rahat görev yerleri de var ınsaallah rahat eder bıraz çok özleyecgım ama onu ben
amınnnnnnnn canım ck zor coookAllah kavustursun canim. Bende 3 kasimda 4 yillik sevgilimi askere gönderiyorum onun da uzun dönem ve kütük Edirne'de yani doguya gitme ihtimali cok yuksek
Gercekten cok zor bi donem geceleri uykuya dalmak bile cok güç simdiye kadar 10 gunden fazla ayrı kalmadığım sevgilimi aylarca gorememek...ama ona olabilgince uzumtumu belli etmemeye onu motive etmeye çalışıyorum Rabbim tum askerlere hayirlisiyla dönmeyi nasip etsin
tam 6 bucuk yıldır bırlıkteyız 1 bucuk yıldır nişanlıyız düğünden önce tek sorun askerlik kaldı herseyımız tamam allaha cok sukur amaaaben onu cok sevıyorum onsuzluga nasıl dayanırım benım gıbı olan arkadaslar bana yardımcı olabılır mı kasım da gıdıyor sevdıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?