Biraz önce ailemle konuştum, burada konuyu sizinle paylaşıp yorumları okuduktan sonra aklımda hiçbir şüphe kalmadığına karar verdiğimi söyledim. Sağolsun onlar sadece 'sen üzülmedikten sonra bizim için sen ne istiyorsan ne karar veriyorsan o' dediler. Hatta annem şu doğumgünü davetini geri çekme konusunu duyduğum için kendini suçlu hissediyor, keşke söylemeseydim diyor ama nasılsa öğrenecektim çünkü benim anne ve babamın pastaneleri var, nişanlımın ablası kızı için pasta siparişiyle birlikte davet etmiş annemi, sonra da arayıp malum pasta kalsın iptal edin, siz de gelmeseniz daha iyi demiş. Ben elbet o doğumgünü fotoğraflarını görüp anneme hani siz yapacaktınız pastayı diye soracaktım, saklasaydı daha çok üzülürdüm sonradan.. Şu an burda sabah 9 a geliyor. Okuldayım, dersten sonra gidip okuldan kaydımı sildirmeyi ve uygun fiyatla bulduğum ilk uçakla ülkeme dönmeyi düşünüyorum.. Allah razı olsun tüm yorumlarınız için çünkü gurbette yalnızlık korkunç birşey ve şu an derdimi paylaşabildiğim tek arkadaşlarım sizlersiniz.