Evli olarak sana iki tavsiyem var, kendi hayatimdan örnek vereyim.
Esim bana nisanliyken asla kötü söz kullanmazdi. Evlendik 1 yil sonra hakaretleri baskaladi. Tipki seninkinin dedigi gibi gerizekali ile basladi, bugün serefsiz ile devam ediyor, ve o yüzden evi terkettim ve ayriliyoruz.
Sevgiliyken ayrilmak zor, nisanliyken biraz daha zor ama en zoru evliyken ayrilma noktasina gelmek.
Nisanlin bir süre sonra annesinin yaninda da sana hakaret edecek, tokat atacak vs vs. Bunlar inanilmaz cirkin seyler ve devami gelecek, inan bana. Biliyorum anlamak cok zor, insanin icinde hep bir ümit oluyor, benimde hala kocam düzelirmi diye bir ümidim var ama mantigim bunun olmayacagini söylüyor. Ayrilmissin cok iyi yapmissin. Üzüleceksin tabii ki, kalbinde sanciyacak, emek ve sevgine yanacaksin, ama gececek. Özel günleri unutmamasi felan bunlarda zamanla azalacak evlendikten sonra. Gece sana mesaj atmasi felan zaten olmayacak, ki bunlar birer iyi özellik degildir. Seni assagilayip sana iyi geceler seni seviyorum mesaji atsa neee atmasa ne. Bence iyi yaptin, yoluna bak kardesim, hic düsünme. Sen her kadin gibi sana daha cok deger verecek birini hakediyorsun. Beni düsün bak evliyken ayriliyorum, ortak evimizi terk ettim, esyalarim orda, yasanmislarim orda, sabah kalktigimda yanimda yorgan ve yastik var artik sadece, birde beyaz bir tavan. Benim halimi düsün. Ama huzurlu musun dersen huzurluyum, sadece icim aciyor, o da gececek.
Kalpte bittigi an, beyinde sadece aliskanlik kalir, onuda sen öldüreceksin.