nişanlımdan ayrıldım...

merhabalar. yeni üyeyim buraya ablamdan görüp açayım dedim bende Sizlerle dertleşip fikir danışmak istedim ben iki hafta önce nişanlımdan ayrıldım ayrılma sebebimiz ise; sevgiliyken ki halinden çok başka insana dönmesiydi. Annesi tek yaşıyor illa kira tutacak durumum yok birlikte otururuz annemle ileride yeni eve cıkarız dedi tamam dedim uzun iknalar sonucu bunla da bitmedi tabı ki bana hakaret etmesi, milletin içinde tokat atmaya kalkması, sürekli aileme gitmiyorsun diye abartılı şekilde agrasifliği, yıne yolda kızkardeşi ile karşılaşmşıştık yanında arkadaşı da vardı sadece selam vermiştim arkadasına kızkardesi ile sohbet etmişim ertesi gun telde bana sen ne asosyal bir insansın git kızım insan içine çık neden yanındaki arkadaşıyla konuşmadın falan diye kalbimi kırmıştı. Mesela bir kere kavga ettik ertesi gun hiç aramadı sınavdan önce ben arayım dedim aradım hasta mısın sen gerizekalı mısın ben görüyorum mesajlarını cevap vermiyorum arama o zaman tarzı seyler söyledi hatta ağlayacaktım o derece yani... Sonra anneme isteyerek anne demiyorsun ben farkında değil miyim karsında çocuk mu var sinsisin sen şeytansın falan dedi... sonra mesela ütü yapmıştım bir kez hemen herkesin içinde baba senin kız ütü yapamıyr diye keyifle anlatmıştı cok üzülmüştüm.. saygıyı bayagı yitirmişti. Sonra ayrılmaya karar verince annesi ısrarla aradı işte düzelir düğün stresi pişman olursun falan dedi... mesele bir keresindee bir yere gidecektık daha iki haftalık nişanlı idik şakasına erkek kardesım de gelsin mi demiştim hemen ben kimseyle gezmek zorunda değilim senle nişanlıyım ben demişti.... Yine bir kere bak ben size geliyrum sürekli sen sürekli gelmiyrsun sen oraya çekmeye çalışıyrsun beni farkındayım ama ben kimseye evlat olamam ailemden başka sen gelin geliyrsun demişti hiç bir sey diyememiştim... Bir de son olarak ailem hakkında bak kızım kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı gösteriyormuyum evet o zaman sevmek zorunda değil kımse falan demişti.. ayrıldım ben seviyrdum cok seviyordum o şu anda gayet mutlu ama ben zor toparlanamayacağım gibi hiç evden cıkmıyrum ağlıyorum üzülyorum ama bitmesi gerektiğini de biliyorum ne olur akıl verin nasıl yapayım sizce doğru bir karar vermiş miyim siz olsanız ne yapardınız.. cok cokk kötüyüm su mübarek günde yardım edin nolur..
Not iyi özellikleri ilgili olmasi gexe uyumadan mutlaka araması özel Özel günlerde hediye alması
bu iyi diye saydığın özellikler aslında zaten bi yerde olması gerekenler
ama bunların yanında yaptığı saygısızlıklar hiç affedilir değil, evlendikten sonra bin beteriyle karşılaşırdın
şimdi üzülmen normal, zaten üzül acını içine gömersen olmadık yerde karşına çıkar
ama Allah karşına öyle birini çıkarır ki bir gün o zaman iyi insan ne demek anlar ve bundan kurtulduğuna şükredersin

bu iyi diye saydığın özellikler aslında zaten bi yerde olması gerekenler
ama bunların yanında yaptığı saygısızlıklar hiç affedilir değil, evlendikten sonra bin beteriyle karşılaşırdın
şimdi üzülmen normal, zaten üzül acını içine gömersen olmadık yerde karşına çıkar
ama Allah karşına öyle birini çıkarır ki bir gün o zaman iyi insan ne demek anlar ve bundan kurtulduğuna şükredersin

haklısın canım ama cok canımı yaktı ama . işte bana o ilgisi seviyorum lafı sanki büyük bir şeymiş te bir daha bulamam gıbı geldi

haklısın canım ama cok canımı yaktı ama . işte bana o ilgisi seviyorum lafı sanki büyük bir şeymiş te bir daha bulamam gıbı geldi

Bulursun merak etme. Seven iliskielri görüyorum kiyamiyorlar birbirlerine. Seninkinin sevgi anlayisi farkli. Benim esiminde öyleydi. Sever ama kirar döker, hatta zamanla sevgiside azaldi benim ona cemkirmelerim, bagirmalarim baslayinca, ki öyle bir insan degilken o duruma getirdi. Sende gelirsin. Nolur yapma gözünü seveyim dönme sakin, bak vallahide billahi de sana yemin ederek söylüyorum ki cok mutsuz olursun. O keyfinde mutluysa demek ki sevmemis, iki gün sonra seni ararsa hala aliskanlik oldugu icin arar. Bak benim halimi gör. Yarimim suan. Aklimin bi tarafi kendi evimde. Cünkü bi hayat kurmustum ben orda, sen henüz kendi evinin düzenini kurmadigin icin daha cabuk atlatacaksin.

Daha iyileri olacak, inan bana ama zaman ver Kac yasindasin?

alasını bulursun sen hiç merak etme canım
bak saygısızlık kadar bir evliliği hırpalayan başka bişe yok
tecrübeyle sabit
burada açık açık anlatmak istemiyorum ama inan şu anda kendin için en doğrusunu yaptın buna emin ol

Merak etme ölmüyorsun öleceğim zannediyorsun ama olmuyor hatta dahada kuvvetlenıyorsun. Bende 1yıl önce söz attım ozamanlar komalara gırmıstım kımse olmıcak zannedıyordum şimdi ise Allaha şükürler olsun ki ayrılmısım onun için kendımı uzmeye bıle değmezmiş diyorum dua et büyük güç verir!!

Bulursun merak etme. Seven iliskielri görüyorum kiyamiyorlar birbirlerine. Seninkinin sevgi anlayisi farkli. Benim esiminde öyleydi. Sever ama kirar döker, hatta zamanla sevgiside azaldi benim ona cemkirmelerim, bagirmalarim baslayinca, ki öyle bir insan degilken o duruma getirdi. Sende gelirsin. Nolur yapma gözünü seveyim dönme sakin, bak vallahide billahi de sana yemin ederek söylüyorum ki cok mutsuz olursun. O keyfinde mutluysa demek ki sevmemis, iki gün sonra seni ararsa hala aliskanlik oldugu icin arar. Bak benim halimi gör. Yarimim suan. Aklimin bi tarafi kendi evimde. Cünkü bi hayat kurmustum ben orda, sen henüz kendi evinin düzenini kurmadigin icin daha cabuk atlatacaksin.

Daha iyileri olacak, inan bana ama zaman ver Kac yasindasin?

22 yaşındayım canım ben. biliyorum zaten bunu görmeseydim ayrılmazdım. evet yanında iken mutluydum ben ama yıne bir hareketi herşeyi maf ediyordu butun herseyımı yanlış anlıyordu haklısın canım

Merak etme ölmüyorsun öleceğim zannediyorsun ama olmuyor hatta dahada kuvvetlenıyorsun. Bende 1yıl önce söz attım ozamanlar komalara gırmıstım kımse olmıcak zannedıyordum şimdi ise Allaha şükürler olsun ki ayrılmısım onun için kendımı uzmeye bıle değmezmiş diyorum dua et büyük güç verir!!

atlattın mı canım umarım cok mutlu olursun bir de takibi ne zaman bıraktın sosyal ağlardan

22 yaşındayım canım ben. biliyorum zaten bunu görmeseydim ayrılmazdım. evet yanında iken mutluydum ben ama yıne bir hareketi herşeyi maf ediyordu butun herseyımı yanlış anlıyordu haklısın canım

Daha cok gencsin cook. Canim benim. Inan hayatinin ilk anlarindasin daha. Iste mutluyken bir an huzursuzluk cikarandan bir halt olmuyor, benim evliligimde bu sebeple bitti aslinda. Huzursuzluktan. Bir anda gereksiz yere problem yaratmaktan.
Benim bir komsumun kizi 25 yasinda nisan atti. Cocuk saygisiz, terbiyesizin tekiydi. Bir yil sonra baska biriyle tanisti ve cok mutlular, abla iyi ki devam etmemisim kendimi yakacaktim diyor. Ne kadar süre oldu ayrilali?

Daha cok gencsin cook. Canim benim. Inan hayatinin ilk anlarindasin daha. Iste mutluyken bir an huzursuzluk cikarandan bir halt olmuyor, benim evliligimde bu sebeple bitti aslinda. Huzursuzluktan. Bir anda gereksiz yere problem yaratmaktan.
Benim bir komsumun kizi 25 yasinda nisan atti. Cocuk saygisiz, terbiyesizin tekiydi. Bir yil sonra baska biriyle tanisti ve cok mutlular, abla iyi ki devam etmemisim kendimi yakacaktim diyor. Ne kadar süre oldu ayrilali?

İKİ bucuk hafta canım ama ben sureklı meral edip takip ediyorum bu huyumu atamıyorum cozumun vr mı. Pekı sızın evşılıgınız bitti mı tamamen canım cok üzülüyorum boyle duyunca aslında

İKİ bucuk hafta canım ama ben sureklı meral edip takip ediyorum bu huyumu atamıyorum cozumun vr mı. Pekı sızın evşılıgınız bitti mı tamamen canım cok üzülüyorum boyle duyunca aslında

Kagitta evliyiz canim hala 4 gündür annemlerdeyim. Tamamen bitmedi o yüzden, ama benim icim paramparca, icimde bitti.
Dogru düzgün konusmadik bile nasil ayrilacagimizi. Cok aciyor biliyorum, icin sizliyor, benimde öyle. Ama malesef saygi olmayinca olmuyor naparsan yap. Sen cok sanslisin, keske ben nisanliyken atsaymisim yüzügü.

Merak edip takip etmen simdilik normal, bence her insan bunu yapar. Ama bir süre sonra birakirsin otomatik olarak.
Bende annemlere geldikten sonra esimin facesine girdim baktim meraktan, baktim ki kendi hesabindan benim adimi arattirmis, hesabima bakmis. Merak edip bakman normal.

Cevren genis mi? Ailen nasil biri?Daha hizli bir sürede unutman icin bunlarda cok önemli seyler.

Merak edip takip etmen simdilik normal, bence her insan bunu yapar. Ama bir süre sonra birakirsin otomatik olarak.
Bende annemlere geldikten sonra esimin facesine girdim baktim meraktan, baktim ki kendi hesabindan benim adimi arattirmis, hesabima bakmis. Merak edip bakman normal.

Cevren genis mi? Ailen nasil biri?Daha hizli bir sürede unutman icin bunlarda cok önemli seyler.

ailem cok destek çıkıyor bana canım çevrem geniş fakat herkes sordugu için veye bır yerler onu hatırlattığı için eve kapandım resmen bır de sanki onu baskasyla görunce kahır olacakmısım gibi hissi de var

Kagitta evliyiz canim hala 4 gündür annemlerdeyim. Tamamen bitmedi o yüzden, ama benim icim paramparca, icimde bitti.
Dogru düzgün konusmadik bile nasil ayrilacagimizi. Cok aciyor biliyorum, icin sizliyor, benimde öyle. Ama malesef saygi olmayinca olmuyor naparsan yap. Sen cok sanslisin, keske ben nisanliyken atsaymisim yüzügü.

Rabbim yardımcın olsun canım bir yuvayı yıkmak elbette daha zor canım üzüldüm inan

Back