- 20 Haziran 2015
- 158
- 32
- 13
- 33
- Konu Sahibi krrszkz-01
ilerde daha çok üzülürsün ve bence iyi bir karar vermişsin
Insallah iyi bir karardır canım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilerde daha çok üzülürsün ve bence iyi bir karar vermişsin
Bir sey doyeyim mi balik bastan kokmus hiic uuzlme bencr deprem sonrasi artcilari atlatiyorsun belli ki evlilik yikmasi daha kolay 6 aya kalmaz unutilur bile nisanli olmus oldugun
İnşallah canım unuturum. zor günlerdeyim zor
Elbwtte zor sen bir de yavrun kucaginda donseydin baba evine onun acisina dua ederdin daha iyi oyle olacagina birak boyle bitsin
iyiki ayrılmıssın yoksa ilerde zaten boşanırdın çeklicek dert değilmiş
Düzgün bişey yazayım diyorum ama yok olmuyor.
ESKİ nişanlınız rezalet bir insanmış, kendisi heralde köle arıyor.
Siz çok iyi kalplisiniz bence, böyle bi adamı çeken kötü olamaz.
Allah sizi kurtarmış şükredin bence.
Tatlım gercekten gurur Kırıcı seyler yaşamışsın en ıyı sini yapıp ayrılmışsım sakın geri adım atma ilerde nekadar doğru bir karat verdiğini anlayacaksın üzülmemerhabalar. yeni üyeyim buraya ablamdan görüp açayım dedim bende Sizlerle dertleşip fikir danışmak istedim ben iki hafta önce nişanlımdan ayrıldım ayrılma sebebimiz ise; sevgiliyken ki halinden çok başka insana dönmesiydi. Annesi tek yaşıyor illa kira tutacak durumum yok birlikte otururuz annemle ileride yeni eve cıkarız dedi tamam dedim uzun iknalar sonucu bunla da bitmedi tabı ki bana hakaret etmesi, milletin içinde tokat atmaya kalkması, sürekli aileme gitmiyorsun diye abartılı şekilde agrasifliği, yıne yolda kızkardeşi ile karşılaşmşıştık yanında arkadaşı da vardı sadece selam vermiştim arkadasına kızkardesi ile sohbet etmişim ertesi gun telde bana sen ne asosyal bir insansın git kızım insan içine çık neden yanındaki arkadaşıyla konuşmadın falan diye kalbimi kırmıştı. Mesela bir kere kavga ettik ertesi gun hiç aramadı sınavdan önce ben arayım dedim aradım hasta mısın sen gerizekalı mısın ben görüyorum mesajlarını cevap vermiyorum arama o zaman tarzı seyler söyledi hatta ağlayacaktım o derece yani... Sonra anneme isteyerek anne demiyorsun ben farkında değil miyim karsında çocuk mu var sinsisin sen şeytansın falan dedi... sonra mesela ütü yapmıştım bir kez hemen herkesin içinde baba senin kız ütü yapamıyr diye keyifle anlatmıştı cok üzülmüştüm.. saygıyı bayagı yitirmişti. Sonra ayrılmaya karar verince annesi ısrarla aradı işte düzelir düğün stresi pişman olursun falan dedi... mesele bir keresindee bir yere gidecektık daha iki haftalık nişanlı idik şakasına erkek kardesım de gelsin mi demiştim hemen ben kimseyle gezmek zorunda değilim senle nişanlıyım ben demişti.... Yine bir kere bak ben size geliyrum sürekli sen sürekli gelmiyrsun sen oraya çekmeye çalışıyrsun beni farkındayım ama ben kimseye evlat olamam ailemden başka sen gelin geliyrsun demişti hiç bir sey diyememiştim... Bir de son olarak ailem hakkında bak kızım kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı gösteriyormuyum evet o zaman sevmek zorunda değil kımse falan demişti.. ayrıldım ben seviyrdum cok seviyordum o şu anda gayet mutlu ama ben zor toparlanamayacağım gibi hiç evden cıkmıyrum ağlıyorum üzülyorum ama bitmesi gerektiğini de biliyorum ne olur akıl verin nasıl yapayım sizce doğru bir karar vermiş miyim siz olsanız ne yapardınız.. cok cokk kötüyüm su mübarek günde yardım edin nolur..
Not iyi özellikleri ilgili olmasi gexe uyumadan mutlaka araması özel Özel günlerde hediye alması
Tatlım gercekten gurur Kırıcı seyler yaşamışsın en ıyı sini yapıp ayrılmışsım sakın geri adım atma ilerde nekadar doğru bir karat verdiğini anlayacaksın üzülme
Akıllı kadınmışsınız ki ayrılmışsınız, şimdi yine aklınızın ve kalbinizin hakimi olum ve kurtulun o beş para etmez adamdan. Düşünmeyin, üzülmeyin.
Çok başını taşlara vuracak o. Böyle karakterde birine böyle biri denk gelmeli ki ikisi birbirinin başını yiyip dursun.
İnsan olamamış daha evlenmeye kalkıyor kişiliksiz.
kesinlikle...................... daha beter olurdu aksineDÜZELMEZDİ değil mi ileride )?