• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımdan ayrıldım...

benim eskisi de kalmaz nişanlanır. eminim.. canım umarım geçer benim de acım senin adına çok sevindim canım inan

İnşallah tabi ki mutlu olacaksın hemde çok ama bekle sabret :KK36: güzel yüreğinde elbet hakeden ve değerli ömründe hakedecek biri olacaktır inşallah olur çoook huzurlu olursun...

arkadaşıımmmm öyle de mutlu olursun ki sadece biraz zaman sadeceee,kendini yannnda iyi hisstiğin insnaların yanında ol kimisi için bi arkds kimisi içn aile,gerekirseee yardım al.sakın arkana bakma afferdersn ayakların kı.ına vurur gibi koş kunta kinte gibi özgürlüğeeee.bi unutrsun ki alem unutmak görür.amaannn bi de karşına şöyle gerçekten seni mutlu edecek biri çıktı mı (ki şimdi sanki o günler çok uzak gelir bir daha olmıcask gibi ama olur olur bal gibi olur ) Allllh değme keyfineee.

canım sende inşallah cok huzurlu çok mutlu olursun çok iyisin maşallah..:KK200:

Allah razı olsun canısı :KK200: daha nice güzel insanlarla güzel hayaller kurup mutluluktan ağlayarak gerçekleşmesini izleyeceğiz inşallah ben çok kötü zamanlar geçirdim ama geçti işte bitti sanki iki hayat yaşamışım gibi ...

arkadaşıımmmm öyle de mutlu olursun ki sadece biraz zaman sadeceee,kendini yannnda iyi hisstiğin insnaların yanında ol kimisi için bi arkds kimisi içn aile,gerekirseee yardım al.sakın arkana bakma afferdersn ayakların kı.ına vurur gibi koş kunta kinte gibi özgürlüğeeee.bi unutrsun ki alem unutmak görür.amaannn bi de karşına şöyle gerçekten seni mutlu edecek biri çıktı mı (ki şimdi sanki o günler çok uzak gelir bir daha olmıcask gibi ama olur olur bal gibi olur ) Allllh değme keyfineee.

Yok canım dönmem zaten asla.. bitti benim için ağlıyrum ediyrum ama geçecek

bugun baktım o kadar mutlu gülücüklü ki canım sanırım hemen birini buldu ben ise ağladım bugğn zoruma gitti olanlar bana yapılanlar
O "şimdilik" gülsün canım benim.
Bir kızın ahını gözyaşını almak öyle kolay değil.
Biliyorum yazarken kolay uygulaması zor olacak ama siz kendi özgür ve güzel hayatınıza bakın. Herşey daha da iyi olacak, eminim.

O "şimdilik" gülsün canım benim.
Bir kızın ahını gözyaşını almak öyle kolay değil.
Biliyorum yazarken kolay uygulaması zor olacak ama siz kendi özgür ve güzel hayatınıza bakın. Herşey daha da iyi olacak, eminim.

Ben ona ayrılırken bile tek kotu söz etmedim hatta yardımcı oldugu seyler için tesekkür bile ettim hatta benım cok canımı yaktın ama bu bana buyuk bir hayat dersi de oldu demistim

Allah kurtarmış. Kaynana ile yaşamak bi kere ayrılma sebebi

atlattın mı canım umarım cok mutlu olursun bir de takibi ne zaman bıraktın sosyal ağlardan

Tabiki de atlattım suandada hayatımda bana cok deger veren bı adam var :) 1 yıl oldu ayrılalı 5 aydır falanda ılgılenmıyorum neyaptıgından cokta umrumda degıl acıkcası herkezın hayatı var sonucta zaman kısa ...

Back