- 12 Ocak 2013
- 604
- 394
- 103
- Konu Sahibi krrszkz-01
-
Merhaba.
Bu durmlar icin cok guzel sozler var mesela nerde tirak orda birak.. Ayagin gol basin pinar olsun gibi.... Allah senin yuzune gulmus nisandan bitmis . bu nisan durumunda boyleyse evlilkte seni yer bitirirdi..uzulme hayat suprizlerle dolu ..1 gider 10 tanesi gelir ..
Elbette cok zor bir durum anlıyorum seni ama omur boyu pisman olmaktansa yol yakinken dönmek senin icin en.iyisi olmus. Sana saygo duyamayan biri seni sevmiyordur zaten. Kaybeden o olmus. Senin gibi birini kaybetmiş. Sen bir sey kaybetmedin. Düşünme fazla. Ne kadar düşünürsen o kadar zor unutursun. Ve mutsuzsan bile mutlu gibi davran pisman olduğunu düşünüp egosunu şişirmesin. Allah yolunu bahtini acik etsin kardesim.
cok sevindim bu heriften ayrilmis olmana.. sonucun bosanma olacagi cok bariz, bosanmasan bile cok mutsuz bi evlilik olacagi.. arkana bile bakma..merhabalar. yeni üyeyim buraya ablamdan görüp açayım dedim bende Sizlerle dertleşip fikir danışmak istedim ben iki hafta önce nişanlımdan ayrıldım ayrılma sebebimiz ise; sevgiliyken ki halinden çok başka insana dönmesiydi. Annesi tek yaşıyor illa kira tutacak durumum yok birlikte otururuz annemle ileride yeni eve cıkarız dedi tamam dedim uzun iknalar sonucu bunla da bitmedi tabı ki bana hakaret etmesi, milletin içinde tokat atmaya kalkması, sürekli aileme gitmiyorsun diye abartılı şekilde agrasifliği, yıne yolda kızkardeşi ile karşılaşmşıştık yanında arkadaşı da vardı sadece selam vermiştim arkadasına kızkardesi ile sohbet etmişim ertesi gun telde bana sen ne asosyal bir insansın git kızım insan içine çık neden yanındaki arkadaşıyla konuşmadın falan diye kalbimi kırmıştı. Mesela bir kere kavga ettik ertesi gun hiç aramadı sınavdan önce ben arayım dedim aradım hasta mısın sen gerizekalı mısın ben görüyorum mesajlarını cevap vermiyorum arama o zaman tarzı seyler söyledi hatta ağlayacaktım o derece yani... Sonra anneme isteyerek anne demiyorsun ben farkında değil miyim karsında çocuk mu var sinsisin sen şeytansın falan dedi... sonra mesela ütü yapmıştım bir kez hemen herkesin içinde baba senin kız ütü yapamıyr diye keyifle anlatmıştı cok üzülmüştüm.. saygıyı bayagı yitirmişti. Sonra ayrılmaya karar verince annesi ısrarla aradı işte düzelir düğün stresi pişman olursun falan dedi... mesele bir keresindee bir yere gidecektık daha iki haftalık nişanlı idik şakasına erkek kardesım de gelsin mi demiştim hemen ben kimseyle gezmek zorunda değilim senle nişanlıyım ben demişti.... Yine bir kere bak ben size geliyrum sürekli sen sürekli gelmiyrsun sen oraya çekmeye çalışıyrsun beni farkındayım ama ben kimseye evlat olamam ailemden başka sen gelin geliyrsun demişti hiç bir sey diyememiştim... Bir de son olarak ailem hakkında bak kızım kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı gösteriyormuyum evet o zaman sevmek zorunda değil kımse falan demişti.. ayrıldım ben seviyrdum cok seviyordum o şu anda gayet mutlu ama ben zor toparlanamayacağım gibi hiç evden cıkmıyrum ağlıyorum üzülyorum ama bitmesi gerektiğini de biliyorum ne olur akıl verin nasıl yapayım sizce doğru bir karar vermiş miyim siz olsanız ne yapardınız.. cok cokk kötüyüm su mübarek günde yardım edin nolur..
cok sevindim bu heriften ayrilmis olmana.. sonucun bosanma olacagi cok bariz, bosanmasan bile cok mutsuz bi evlilik olacagi.. arkana bile bakma..
ben okurken sinirlendim yaptiklarina, nedir bu, insan mutlu olmak icin evlenir, katlanmak icin degil.. ha evlisindir sorunlar olmustur, fedakarlik ve sabir olur ama burda bile bile lades var..Hayır bakmiyrum arkama evet acı cekiyrum ama bosanmayida kaldiramazdim ki bu kadar bariz belli iken
ben okurken sinirlendim yaptiklarina, nedir bu, insan mutlu olmak icin evlenir, katlanmak icin degil..
Dogru karar. Full destek benden sana guzel kardesim
Verilmiş sadakan varmış farkında mısın. Git bir fakiri sevindir. Daha nişanlı yken böyle olan evlenince allah muhafaza. Üzülmen içim bu anlattıklarının yalan olması gerekir. Yoksa neden üzüleceksin yat kalk allaha dua et gerçek yüzünü evlenmeden gösterdiği içinmerhabalar. yeni üyeyim buraya ablamdan görüp açayım dedim bende Sizlerle dertleşip fikir danışmak istedim ben iki hafta önce nişanlımdan ayrıldım ayrılma sebebimiz ise; sevgiliyken ki halinden çok başka insana dönmesiydi. Annesi tek yaşıyor illa kira tutacak durumum yok birlikte otururuz annemle ileride yeni eve cıkarız dedi tamam dedim uzun iknalar sonucu bunla da bitmedi tabı ki bana hakaret etmesi, milletin içinde tokat atmaya kalkması, sürekli aileme gitmiyorsun diye abartılı şekilde agrasifliği, yıne yolda kızkardeşi ile karşılaşmşıştık yanında arkadaşı da vardı sadece selam vermiştim arkadasına kızkardesi ile sohbet etmişim ertesi gun telde bana sen ne asosyal bir insansın git kızım insan içine çık neden yanındaki arkadaşıyla konuşmadın falan diye kalbimi kırmıştı. Mesela bir kere kavga ettik ertesi gun hiç aramadı sınavdan önce ben arayım dedim aradım hasta mısın sen gerizekalı mısın ben görüyorum mesajlarını cevap vermiyorum arama o zaman tarzı seyler söyledi hatta ağlayacaktım o derece yani... Sonra anneme isteyerek anne demiyorsun ben farkında değil miyim karsında çocuk mu var sinsisin sen şeytansın falan dedi... sonra mesela ütü yapmıştım bir kez hemen herkesin içinde baba senin kız ütü yapamıyr diye keyifle anlatmıştı cok üzülmüştüm.. saygıyı bayagı yitirmişti. Sonra ayrılmaya karar verince annesi ısrarla aradı işte düzelir düğün stresi pişman olursun falan dedi... mesele bir keresindee bir yere gidecektık daha iki haftalık nişanlı idik şakasına erkek kardesım de gelsin mi demiştim hemen ben kimseyle gezmek zorunda değilim senle nişanlıyım ben demişti.... Yine bir kere bak ben size geliyrum sürekli sen sürekli gelmiyrsun sen oraya çekmeye çalışıyrsun beni farkındayım ama ben kimseye evlat olamam ailemden başka sen gelin geliyrsun demişti hiç bir sey diyememiştim... Bir de son olarak ailem hakkında bak kızım kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı gösteriyormuyum evet o zaman sevmek zorunda değil kımse falan demişti.. ayrıldım ben seviyrdum cok seviyordum o şu anda gayet mutlu ama ben zor toparlanamayacağım gibi hiç evden cıkmıyrum ağlıyorum üzülyorum ama bitmesi gerektiğini de biliyorum ne olur akıl verin nasıl yapayım sizce doğru bir karar vermiş miyim siz olsanız ne yapardınız.. cok cokk kötüyüm su mübarek günde yardım edin nolur..
Hay ağzına sağlıkdeli misin tabiki bitmeli. ağzına tükürürüm öyle psikopatlık mı olur ya
Tahmin.ediyorum canim aynisini ben.de adamin birine yaptim ama kiymet mi bildi. Tepelerine cikmak gerekiyor sanirim kiymet.bilinmesi icin.Öyle yapıyorum canım zaten inşallah geçer tamamen biliyor musun o bana onca laf ederken ben asla asla kalbini kirmazdim: (
Bittiği elbetteki iyi olmuş ona diyecek lafim yok ama zaten buraya adamin hep kotu ozelliklerini kavgalarinizi cirkinlesmelerini anlatmissiniz tabiiki iyi olmus pis adam iğrenç vs yazacağız biz de..
O zaten ayrılmaya yer arıyomuş da sen ayrıl diye elinden geleni yapmış çakal.Boşver Allah seni kurtarmış asıl evlilikten sonra bu hale gelseydi daha kötü olurdu.Bide Allah aşkına kabul etmeyin şu aynı evde yaşayalım olayını ya insanlar boşanıyor bu yüzden ev ev üstüne olmuyor.Vallahi kurtulmuşssunda haberin yok.
Aynen oyle. Saygi kayigina binmeden sevgi denizinden gecilmez. Seni boyle asagilamasi, seni yetistiren insanlar icin boyle konusmasi. Ustelik daha henuz nisanliyken. Bu adamdan hayir gelmez. Senin gibi sadik bir genc kadin icin hayatinu sergileyecek adamlar dururken boylelerine bir saniyeni harcama. :*Tesekkur ederim canım kim olsa bunu yapardı diye dusunuyrum saygı esastır ilişkide
Canım benim çook ama çok benzer sebeplerle bende 3 yıl önce nişan attım. Benim eski nişanlımla aramda 8 yaş fark vardı ve tıpkı senin gibi şiddet eğilimi, saygısızlığı had safhadaydı. Aileme karşıda çok saygısızdı ama kendi ailesine ful saygı beklerdi. 1.5 yıl devam ettirdim bu saçma sapan ilişkiyi. Nişanı atmamak için neyin inadını yapmışım bilmiyorum. Ama son 6-7 aydır neredeyse nefret ediyordum ve çok sancılı bir süreç yaşıyordum. Sonunda kendi hatasıyla birikmiş 500 TL'lik bir telefon faturasını öğrenci halimle benim başıma yıkmasıyla" eeeh başlarım bu ilişkiye" deyip attım nişanı. (Borcuda yemedim içmedim biriktirip ödedim itimat etmedim onun şerefsizliğine). Bizim nişanı atmamız da çok sancılı bir süreçti. Aileler kavga etti, o benim ailemle kavga etti, biz birbirimizle kavga ettik neler neler.. Babamın yüzüne bakmaya yüzüm bile kalmamıştı. Çok zor günler yaşadım. Bazen özlüyor muyum, seviyor muyum gibi hissiyatlara da kapıldım. Ama bunun tamamen o an ki psikolojik bozukluğumun ve boşluğun bir sonucu olduğunu bildiğimden asla barışmaya yeltenmedim. (çok şükür) Kendisi de başka biriyle asla mutlu olamayaağımı, beni sevecek kimseyi bulamayacağımı, beni alacak kimsenin olmadığını söyleyip durdu bu süreçte. Çok geçmeden Allah'ın sopası yok denir ya karşıma ruh ikizim dediğim insan çıktı. Büyük bir aşkla birbirimize bağlandık. Öyle böyle 3 sene geçti, yakında düğünümüz var kısmetse. Kendiside 30'lu yaşlarının neredeyse ortasında ve yalnız bir adam şuan. Şimdi geriye dönüp baktığımda bu hayatta verdiğim en doğru kararın o gün o nişanı atıp nikah masasından dönmek olduğunu görüyorum. O saçma sapan ilişkiyi inatla devam ettirseydim şimdi hem nefretlik bir kocam hemde iğrenç bir evlilik hayatım olacaktı. En önemlisi de gerçek aşkımla asla tanışmamış ve bu denli mutluluğu asla tatmamış olacaktım.. O yüzden verdiğin kararın arkasında dur ve emin ol; güzel günler gelecekmerhabalar. yeni üyeyim buraya ablamdan görüp açayım dedim bende Sizlerle dertleşip fikir danışmak istedim ben iki hafta önce nişanlımdan ayrıldım ayrılma sebebimiz ise; sevgiliyken ki halinden çok başka insana dönmesiydi. Annesi tek yaşıyor illa kira tutacak durumum yok birlikte otururuz annemle ileride yeni eve cıkarız dedi tamam dedim uzun iknalar sonucu bunla da bitmedi tabı ki bana hakaret etmesi, milletin içinde tokat atmaya kalkması, sürekli aileme gitmiyorsun diye abartılı şekilde agrasifliği, yıne yolda kızkardeşi ile karşılaşmşıştık yanında arkadaşı da vardı sadece selam vermiştim arkadasına kızkardesi ile sohbet etmişim ertesi gun telde bana sen ne asosyal bir insansın git kızım insan içine çık neden yanındaki arkadaşıyla konuşmadın falan diye kalbimi kırmıştı. Mesela bir kere kavga ettik ertesi gun hiç aramadı sınavdan önce ben arayım dedim aradım hasta mısın sen gerizekalı mısın ben görüyorum mesajlarını cevap vermiyorum arama o zaman tarzı seyler söyledi hatta ağlayacaktım o derece yani... Sonra anneme isteyerek anne demiyorsun ben farkında değil miyim karsında çocuk mu var sinsisin sen şeytansın falan dedi... sonra mesela ütü yapmıştım bir kez hemen herkesin içinde baba senin kız ütü yapamıyr diye keyifle anlatmıştı cok üzülmüştüm.. saygıyı bayagı yitirmişti. Sonra ayrılmaya karar verince annesi ısrarla aradı işte düzelir düğün stresi pişman olursun falan dedi... mesele bir keresindee bir yere gidecektık daha iki haftalık nişanlı idik şakasına erkek kardesım de gelsin mi demiştim hemen ben kimseyle gezmek zorunda değilim senle nişanlıyım ben demişti.... Yine bir kere bak ben size geliyrum sürekli sen sürekli gelmiyrsun sen oraya çekmeye çalışıyrsun beni farkındayım ama ben kimseye evlat olamam ailemden başka sen gelin geliyrsun demişti hiç bir sey diyememiştim... Bir de son olarak ailem hakkında bak kızım kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı gösteriyormuyum evet o zaman sevmek zorunda değil kımse falan demişti.. ayrıldım ben seviyrdum cok seviyordum o şu anda gayet mutlu ama ben zor toparlanamayacağım gibi hiç evden cıkmıyrum ağlıyorum üzülyorum ama bitmesi gerektiğini de biliyorum ne olur akıl verin nasıl yapayım sizce doğru bir karar vermiş miyim siz olsanız ne yapardınız.. cok cokk kötüyüm su mübarek günde yardım edin nolur..
Not iyi özellikleri ilgili olmasi gexe uyumadan mutlaka araması özel Özel günlerde hediye alması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?