nişanlımdan ayrıldım...

bende anlam veremedim ki evlilik sorumluluğu mu agır geldi yoksa karakteri mi bu bende bilmiyrum ki..
Belki karakteri hep böyleydi kendini iyiden iyiye göstermeye başladı. Hiç üzülmeyin bile yıllar sonra iyi ki bitmiş diyeceksiniz bence.

Benim eşim de inan aynı nişanlınin yaptıkları gibi yaptı şuanda diyorum o zaman ayrılma durumunda geri dönmeseydim evlenince 2sene çektirdi gece gündüz hep agladim birde ortada çocuk suan iyi biraz düzeldi ama ben bittim eridim o küfürler aileme laflar üstüne birde şiddet aman derim ben düğüne 1 ay kala yüzüğü atmistim atılır mı düğüne ne kaldı şurda dediler o bana yalvaran babası evlenince bende zamanında vurdum eşime dedi erkek hoşgörü diye oğlunun yanında oldu hep emin ol çıkarsa biri karşına ben mi bunla nişanlanan dersin sen bu sorunları evlenince düşün emin ol cekilmiyor

Benim eşim de inan aynı nişanlınin yaptıkları gibi yaptı şuanda diyorum o zaman ayrılma durumunda geri dönmeseydim evlenince 2sene çektirdi gece gündüz hep agladim birde ortada çocuk suan iyi biraz düzeldi ama ben bittim eridim o küfürler aileme laflar üstüne birde şiddet aman derim ben düğüne 1 ay kala yüzüğü atmistim atılır mı düğüne ne kaldı şurda dediler o bana yalvaran babası evlenince bende zamanında vurdum eşime dedi erkek hoşgörü diye oğlunun yanında oldu hep emin ol çıkarsa biri karşına ben mi bunla nişanlanan dersin sen bu sorunları evlenince düşün emin ol cekilmiyor

canım inşallah duzelir. ya annesi hep bana evlenınce düzelir dedi ama inanmadım ben

Nişanlılık süreci neden var arkadaşım tanıma süresinde tanımışsın işte. Ömür boyu böyle hayat geçmez. Hakkında hayırlısı .
Biraz zaman ver kendine kafanı dinle. Zaman geçtikçe anlarsın doğruyu yanlışı. Şimdi duygusal düşünürsün. Söylemesi kolay ama yaşadıkların kolay değil.

İnşallah canım ya şimdi zırlıyorum ediyrum ama böyle olmak zorundaydı o da bende üzülecekti en sonunda daha fazla belki çocuk falan da olacaktı daha da zor olacaktı
şu an üzülmen çok normal. sevdiğin bi adam,hayaller kurduğun insan... evlenince değişir diye beklemek o kadar gerçek dışı ki... evlenince sadece kötüye doğru gidebilir,iyiye gittiği hiç olmamıştır galiba.çünkü bu karakterle alakalı bi durum. ve o adamın karakteri sana uygun değilmiş.iyi ki görmüşsün. zamanla azalacak acın inşallah.

şu an üzülmen çok normal. sevdiğin bi adam,hayaller kurduğun insan... evlenince değişir diye beklemek o kadar gerçek dışı ki... evlenince sadece kötüye doğru gidebilir,iyiye gittiği hiç olmamıştır galiba.çünkü bu karakterle alakalı bi durum. ve o adamın karakteri sana uygun değilmiş.iyi ki görmüşsün. zamanla azalacak acın inşallah.

haklısın canım umarım gittikçe azalır acım..

Nişanlılık süreci neden var arkadaşım tanıma süresinde tanımışsın işte. Ömür boyu böyle hayat geçmez. Hakkında hayırlısı .
Biraz zaman ver kendine kafanı dinle. Zaman geçtikçe anlarsın doğruyu yanlışı. Şimdi duygusal düşünürsün. Söylemesi kolay ama yaşadıkların kolay değil.

yaşadıklarım gerçekttn kolay değil canım inandım sürdürdüm düzelir diye ama yok daha da kötüye gitti o yuzden de bitti ağır yuk şimdi ayrılık başkasıyla düşünmek falan ama yapacakta pek bir sey yok

Midem bulandi böyle insan sevilmez , iyiki ayrilmissin ..
O kizin kelimesi icin bile olsa bi saniye kalmazdim vöyle adamla.

ya hepsi mi aynı cidden ya umarım sizinki cidden düzelir canım
Benim düzeldi biraz ama aileler arası tartışma kardeşler hısım akraba herkes dahil oldu herkesin birbirine lafi sozu esim benim tarafa benim onlara soguklugum eşimin yaptıklarının bedelini herkes çekti şimdi ailesi onca lafı söyledi bana arkamdan konuştuklarıni duydum annesi arıyor bişey olmamış gibi konusuyor hersey geride kalmış unutulcakmış iyi olurken iyi eşinle bi tartış olmayacak lafı duy 1hafta olmadan devamli gelin diyor tel hergün aryor bense ya hiç laf söylemiycen oğlunun huyu nu biliyorsun böylece her lafı sıralarsan kendini cekicen ama anlamıyor kimsede yüz kalmamış saygı yok

çok iyi karar vermişsin. evlenip sonra ayrılsan daha mı iyi. yol yakınken dönmüşsün işte. hiç üzülecek bir şey yok. zamanla geçer .
"sonra pişman olursun" lafını da hiç kabul etme. kendileri pişman olucak.

Back