nişanlımdan ayrıldım...

Bir sey doyeyim mi balik bastan kokmus hiic uuzlme bencr deprem sonrasi artcilari atlatiyorsun belli ki evlilik yikmasi daha kolay 6 aya kalmaz unutilur bile nisanli olmus oldugun

iyiki ayrılmıssın yoksa ilerde zaten boşanırdın çeklicek dert değilmiş

Düzgün bişey yazayım diyorum ama yok olmuyor.
ESKİ nişanlınız rezalet bir insanmış, kendisi heralde köle arıyor.
Siz çok iyi kalplisiniz bence, böyle bi adamı çeken kötü olamaz.
Allah sizi kurtarmış şükredin bence.

bugun baktım o kadar mutlu gülücüklü ki canım sanırım hemen birini buldu ben ise ağladım bugğn zoruma gitti olanlar bana yapılanlar

Tatlım gercekten gurur Kırıcı seyler yaşamışsın en ıyı sini yapıp ayrılmışsım sakın geri adım atma ilerde nekadar doğru bir karat verdiğini anlayacaksın üzülme

Akıllı kadınmışsınız ki ayrılmışsınız, şimdi yine aklınızın ve kalbinizin hakimi olum ve kurtulun o beş para etmez adamdan. Düşünmeyin, üzülmeyin.
Çok başını taşlara vuracak o. Böyle karakterde birine böyle biri denk gelmeli ki ikisi birbirinin başını yiyip dursun.
İnsan olamamış daha evlenmeye kalkıyor kişiliksiz.

canım kusura bakma ama nişanlın tam bir odun sana değer vermiyor insan sevdiğini bu denli kırar aşağılar mı? kurtulmuşsun şükret emin ol bu adamla evlenirsen pişman olacaksın senin söylediklerinin hiç bir önemi olmayacak sana saygı duymayacak vs yazılacak çok şey var da neyse nişanlın bencil ve patavatsız sen doğru olanı yapmışsın üzülme lütfen

Ah canım neler çektirdi bana büyük gunahıma girdi

Kurtuldugun için adak falan kes çocuk sevindir.Allah in sevgili kuluymussun. Daha ne isterki insan böyle bir insandan kurtulunca.

Canim herşeyden önce hayırlı olsun. Bitmesinde haklı sebepler var ve ilk başlarda alışkanlığı sonlandırmak kolay değil. Zamanla geçer ve karşına anlasabildign biri çıkar

Ben olsam ''Allah'ım erkenden yüzünü gösterdiğin için minnettarım.'' derdim. Hiç üzülmezdim. Dünyanın sonu mu ?
Ne saygısız herifmiş. Edepsiz saygısız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…