nişanlım

Gecinemezsiniz diye çalışmanı istiyor senin çalışmayı istediğin için değil adama bak çok uyanık hem kendi rahatlığı için senin çalışmanı isteyecek hem iş yerindeki davranışlarina müdahale edecek canım benim annen baban sen bu adamın kuklasi ol diyemi seni bu dünyaya getirdi biraz kendi kıymetini bil atmissa yüzüğü bırak sakin dönme yoksa seni daha kötü şeyler bekliyor

yaptığı hatayı kendi anlasın..hiç üzerine gitme..yoksa totosu kalkar..ne dmekmiş gereksiz yere yüssük atmak..gelsin kendi özür dilesin..ama yinede bu adamdam ilerde hayır gelir mi..oda bilmece gibi..

Ne biçim iliski yasiyorsunuz ya. Guldun diye kizan adami cok aradin mi

allah direk karşılaştırıyor burada güvenliklerden birisi var onunda eşi avm danışmada böyle sorununuz var mı diye sordum oda bugün eşiyle müdürüne gülümsedi diye kızmış birazda ballandırdı kendimi hatalı hissetirdi açıkcası

sanırım önce süründür adam olucak gibiyse devam et değilse yol ver diyosun yani

Ya neden kendinizi ezdiriyorsunuz?

Burada bile tebessüm etmenizin gerekçesini açıklamışsınız.

Allah aşkına, böyle hayat geçer mi?

Ne güzel yüzüğü bırakmış, Allah'ın sevgili kulu olduğunuzu anlamanız için daha ne olması gerekiyor?

Muhtemelen nişanlınızın düşünce yapısı biraz olsun yumuşamazsa evlendiğinizde sizin için çalışma hayatı yalan olur.Ha zaten çalışmicaksanız bilemem ama öyle bi niyetiniz yoksa biraz kendisine gelmesi açısından onunn dönmesini bekleyin bırakınn gitsin kısacası.Saçmalamış çünkü. Millete yaklaşma yanıma diye bıçak çekicek halin yok iş ortamında.

Nasil özür diliyorsunuz ve sizin birine gulmeniz konusunda nasl suçlu hissettirebiliyor bir üçüncü sahıs?

Baskalarinin fikirlerine göre mi sekil aliyorsunuz?Sizin fikirleriniz yok mu? Hayatta durusunuz, kurallariniz yok mu?

Bir müşteriye gülümsemenin herhangi bir sorun olmadigini, saskin ördek gibi dinlemek zorunda olmadiginizi, kime ne zaman gülüp gulmeyecegnze kendiniz karar verecgnizi bilmiyor musunuz?

Ne yapip ne yapmanz gerektiğinin direktiflerini nisanlinz mi veriyor ve siz "orada dur bakalim" diyecekken özür mu dileyeceksiniz..?

Üzülüyorum böyle hayatlara gerçekten... Özür dilemeye gidin ... affederse hukumdarinizn sözünden cikmayin sakın ders olsun size...

Çok çok sanslı bi kadınsın bence. Allah aynı evi paylasmadan yasayacakların hakkında ipucu gösteriyor sana. İlerde komsunla asansörde karsılasıp selamlassan ondada bosanalım der ki bu iyi ihtimal.bu tarz insanların şiddete meyili muhtemel. Ask sevgi adı herneyse birbirini kısıtlamak değil beraber hayatın tadını cıkartmak bence. "Senin yerınde olsam" evet bu yuzuk cok bile kaldı der bana kişiliğime saygılı bi insanla yasamayı tercih ederdim. Hersey kısmet ama burda iş senin akıl süzgecine kalıyor

nıye sana guldun dıye kızıyo seni adamlara işve cilve yaparak gulumseyen hafif kadınlar gibi mi goruyor ? ben bunu anladım gülümsemeni bile kötü niyetli anlayan ıgrenç bi adamla berabersin ya uf bi de özür dileyim mi filan diyon aşktan gözü kör olmak böyle bi şey sanırm kendine gel kardeş

Yok artık bi gülümseme için yüzük mü atılır? Bence siz özür dilemeyin is ortamında illaki birileriyle konuşup muhabbet edeceksiniz. Siz insansınız robot değil.

bence de arama. o elbet arayacak.. neden aramadın özür dilemedin derse de ben suçlu değildim dersin

eminim canım bir tek o çalışırsa geçinemeyiz

Onun derdi sizin calismaniz degil getireceginiz para demekki. Ama iki gun sonra is yerinde flort ediyorsun die evde siddet uygular. O kadar konu okuyoruz keza avukatim. Geleceginizin ne oldugunu gormek zor degil.

Sakin ilk adimi siz atmayin. Atmasi gereken o. Atmiyor mu. Biten bu iliski icin Allah a sukredin

Sakin!!! bir baskasi eziliyor ve buna katlaniyor diye size kendinizi hatali hissettirmesin. O onlarin iliskisi icerigi nedir bilemeyiz.
siz daha nisanlisiniz adam gizliden sizi izliyor. Sirf birisinin derdini dinliyorsunuz tebessum ediyorsunuz diye hemen sizi gozden cikarip yuzuk atabiliyor. Demek size hic guvenmemis. Kalkipta ben baskasina guvrnmiyorum martavali okumasin bariz sana kotu gozle bakmis. Boyle bir karakter daha gelismemis karakterdir. Iki gun sonra amca oglunuz komsunuz bakkala tesekkur ettiniz diye olay cikar. Kendi anasinin sozunden cikmaz karisini insan yerine koymaz.

Ya evrimini tamamlasin gelsin yada hic gelmesin. Allah sizi itham edilin, siddet gorun diye yaratmadi. Verilen ruha cana Allah a layik olacak sekilde sahip cikin.

Sen neden özür dileme gereği duyuyorsun
kızsa iki laf edip gitse hadi alttan al
bi gülümsemeye yüzüğü çıkarıp önüne koyuyorsa
ileride vay haline

acayip sacma olay cıkarmak icin yer arayan bi adam rolune burunmus

Hem calismanizi istiyor hem de (is hayatinda normalde sorunlu bir ortam degilse herkes birbirine gulumser) niye gulumsedin diye sorun cikariyor... Dengesizin tekiyle nisanlanmissiniz maalesef. Yerinizde olsam o yuzugu bir daha takmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…