Sana güvenmeyen biriyle evliliğe adım atıyosun iyi düşündün mü? İlerde evlenince çalışmanı da istemeyecek belki de seni evden de çıkarmayacak bunlara hazır mısın gerçekten
Eğer sırf birine tebessüm ettin diye sohbet esnasında senden ayrılıyorsa sen sakın adım atma bırak hatasını kendi anlasın. Eğer şimdiden bu tavizi verirsen seni daha kötü günler bekliyor maalesef
O yüzüğü masaya bıraktığı için çok şanslısın..
Bu şansın kıymetini bil derim.
Bence deme zaten. kendi hatasını kendisi anlasın. sana saygı duymadığı belli nedir yani çalışma ortamında elinden ne gelebilir ki? bence sen iyi düşün ileride daha kötü günler seni bekliyor emin ol çünkü seni gizlice izlemesi bile sana güvenmediğini gösteriryani yüzüğü bırakıp gitti bende kendi yüzüğümü çıkarıp ikisinide çantama koydum hiç bişey diyemedim
Hayır bir iş arkadaşınla sohbet ederken gülümsemene karşılık masaya yüzüğünü koyan bir adamdan kurtulma fırsatın oldu diye..ne gibi anlayamadım nasıl olsa ben değil o kaynaklı bitti diye mi?
ileride çalışmamı benden çok istiyor ama malesef pireyi deve yapıyor
Peki buna emin misin bu adam sana güvenmiyo farkında mısın. yaptığın şey o kadar normal ki insanlar iş arkadaşlarıyla konuşur hatta gülümser bu kadar bir şey de masaya yüzük bırakıp giden bir adam senin çalışmanı nasıl senden çok ister evlenince daha beter olacak bu durum inan bana