nişanlım

tunasirem

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
65
10
29
kızlar sorunum var
yaklaşık 4 aylık nişanlıyım nişanlımın kıskançlığını daha öncede paylaşmıştım. söyle ki çalışıyorum ve sürekli insanlarla muhattab oluyorum sohbet ediyorum bugünde teknik bölümden bi abimiz var kızıyla ilgili problemini anlattı oğlu öyle değilmiş falan araya tebessüm etmem gereken şeyler girdi (bunu belirtmem kötü bir muhabbet yada art niyet içeren bir durum olmadığını anlatmak) nişanlımda beni gizli gizli izliyormuş ve adam gittikten sonra yanıma geldi ben sana kimseye gülme demiyor muyum sen niye adama gülüyorsun falan diye tepki gösterip yüzüğünü masamın üzerine bırakıp gitti ben bu adamdan özür dileyim mi yoksa ondan mı bekliyim yada o bana dönsede ben hiç tepki vermeyim mi bilemedim.

bu benim ilk ilişkim ve 4 senedir beraberiz inanın son 4-5 aydır kavgasız günümüz yok.

Sana güvenmeyen biriyle evliliğe adım atıyosun iyi düşündün mü? İlerde evlenince çalışmanı da istemeyecek belki de seni evden de çıkarmayacak bunlara hazır mısın gerçekten

Eğer sırf birine tebessüm ettin diye sohbet esnasında senden ayrılıyorsa sen sakın adım atma bırak hatasını kendi anlasın. Eğer şimdiden bu tavizi verirsen seni daha kötü günler bekliyor maalesef

Sana güvenmeyen biriyle evliliğe adım atıyosun iyi düşündün mü? İlerde evlenince çalışmanı da istemeyecek belki de seni evden de çıkarmayacak bunlara hazır mısın gerçekten

ileride çalışmamı benden çok istiyor ama malesef pireyi deve yapıyor

Eğer sırf birine tebessüm ettin diye sohbet esnasında senden ayrılıyorsa sen sakın adım atma bırak hatasını kendi anlasın. Eğer şimdiden bu tavizi verirsen seni daha kötü günler bekliyor maalesef

yani yüzüğü bırakıp gitti bende kendi yüzüğümü çıkarıp ikisinide çantama koydum hiç bişey diyemedim

yani yüzüğü bırakıp gitti bende kendi yüzüğümü çıkarıp ikisinide çantama koydum hiç bişey diyemedim
Bence deme zaten. kendi hatasını kendisi anlasın. sana saygı duymadığı belli nedir yani çalışma ortamında elinden ne gelebilir ki? bence sen iyi düşün ileride daha kötü günler seni bekliyor emin ol çünkü seni gizlice izlemesi bile sana güvenmediğini gösterir

Sakın özür dileme. Özür dilemesi gereken o. Hiçbir şey yapma, adım da atma, bekle. Tıpış tıpış gelecek ve blöfünün hiçbir işe yaramadığını görünce, yavaş yavaş ayağını denk almaya başlayacak. Bu ne böyle çocuk gibi en ufak şey de yüzük çıkartmalar falan. Büyüsün biraz.

Biz burada ne desek sen yine kendi bildiğini yapacaksın. İnan bana şu an bu yaşadığın bu durum evlendikten sonra düzelmeyip daha beter olacak. Kıskançlığı artacak nefes aldırmayacak, üstelik böyle saçma sapan bir şey için yüzüğü şu an bırakıp giden insan ilerde en ufak tartışmada bunu yapmayı alışkanlık haline getirecek. İyi düşün.

ne gibi anlayamadım nasıl olsa ben değil o kaynaklı bitti diye mi?
Hayır bir iş arkadaşınla sohbet ederken gülümsemene karşılık masaya yüzüğünü koyan bir adamdan kurtulma fırsatın oldu diye..
İleride çalışmanı senden çok istediğine emin misin ?
Sen her akşam ne yaptıgın konusunda rapor verirken , o istiyor diye sana kibar olan insanlra kaba saba davranırken , biri sana günaydın dedi diye evliliğini riske sokacak bir adamla evliyken mutlu olucakmısın ?
Bence duygularını bırak / mantığınla devam et yola..

ileride çalışmamı benden çok istiyor ama malesef pireyi deve yapıyor

Peki buna emin misin bu adam sana güvenmiyo farkında mısın. yaptığın şey o kadar normal ki insanlar iş arkadaşlarıyla konuşur hatta gülümser bu kadar bir şey de masaya yüzük bırakıp giden bir adam senin çalışmanı nasıl senden çok ister evlenince daha beter olacak bu durum inan bana

Nisani atan biri olarak birak ozur dilems sonra kendilerini vazgecilmez bile sanmaya basliyrlar inan bana

Sakın adım atma böyle küçük anlamsiz sebepten yüzüğü çıkarıp masana koyuyosa evlendiginde ona haber vermeden dışarı çıktığında boşar seni bee evlenincede duzelir diye aklından bişey geçmesin bunlar şimdi neyse evlenince o saçma davranışları dahada sacmalasiyo düzelmez bunun gibiler onunla evlenme fikrini ciddi ciddi bir daha düşün

Niçin özür diliyormuşsunuz ki ben o kısmı anlamadım. Nişanlınızın yaptığı en kibar tabirle hata,yanlış, gelsin o özür dilesin. Hatta yüzüğü masaya koyduğuna bin pişman edin ki anlasın. Böyle devam ederseniz evlenince daha büyük sorunlar yaşarsınız.

eminim canım bir tek o çalışırsa geçinemeyiz

Serbest cagrisim :

eksisozluk.com/ serserilerle-evlenip-siddet-gorunce-zirlamak--4725853?a=popular&p=24

Yani guzelim herifin ne mal oldugu belli, problemli, uzaktan uzaga sapik gibi, guluyor musun gulmuyor musun diye seni izlemis?!! Bu adam normal mi sence?

Persembenin gelisi carsambadan belli, bu adamla evlenmek bile ble lades demek cunku. Bugun guldun diye yuzuk cikaran evlendiginde eve de kapatir, dover de sover de zira adam problemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…