- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
allah direk karşılaştırıyor burada güvenliklerden birisi var onunda eşi avm danışmada böyle sorununuz var mı diye sordum oda bugün eşiyle müdürüne gülümsedi diye kızmış birazda ballandırdı kendimi hatalı hissetirdi açıkcası
Iyide ayni o güvenlik senin ile konusuyor degil mi? Hatta gülümsemistir degilmi? Bu tip erkekler iste hem fazla egosu büyük, hem iki yüzlü sahtekarlar.
Yani gerçekten, evlenecek yasa gelmissinde, sosyal bir ortamda nasil davranacagini bilmiyormusun? Bunu bir erkek mi sana dikte etmesi lazim? Ya allasen gülümsemek kadar normal ve masum birseye kizilmasi ne demek ya? Ben is yerimde kahkahlar atiyorum, hepimiz beraber (evet kizli, erkekli) espiriler ile, sakalara ile,.. bunlar son derece dogal seyler. Sonuçta is arkadaslarin ile çok zaman geçiriyorsun, dogal olarak arkadas oluyorsun.
Ve isin kötüsü, bügün gülümsemene kizacak, yarin birgün, garsona baktigina kizacak, hatta camdan disariya baktigina, çoçugun ile parka gittigine kizacak. Istersen kiskanç erkeklere ile evli olan kadinlarin konularini oku bdv'de. Hepsi hep diyorlar "aslinda flört ve nisan zamaninda o kadar çok sinyaller vardi ki, keske yüzügü atsaydim" diyorlar.
Kiskançlik sevgi gösterisi degil unutma, özgüvensizliktir. Nisanlin ne kendine, ne sana güveniyor. Yada kendi içinde aldatma potansiyeli var oldugu için, senide ayni öyle düsünüyor.