nişanlım

Iyide ayni o güvenlik senin ile konusuyor degil mi? Hatta gülümsemistir degilmi? Bu tip erkekler iste hem fazla egosu büyük, hem iki yüzlü sahtekarlar.

Yani gerçekten, evlenecek yasa gelmissinde, sosyal bir ortamda nasil davranacagini bilmiyormusun? Bunu bir erkek mi sana dikte etmesi lazim? Ya allasen gülümsemek kadar normal ve masum birseye kizilmasi ne demek ya? Ben is yerimde kahkahlar atiyorum, hepimiz beraber (evet kizli, erkekli) espiriler ile, sakalara ile,.. bunlar son derece dogal seyler. Sonuçta is arkadaslarin ile çok zaman geçiriyorsun, dogal olarak arkadas oluyorsun.

Ve isin kötüsü, bügün gülümsemene kizacak, yarin birgün, garsona baktigina kizacak, hatta camdan disariya baktigina, çoçugun ile parka gittigine kizacak. Istersen kiskanç erkeklere ile evli olan kadinlarin konularini oku bdv'de. Hepsi hep diyorlar "aslinda flört ve nisan zamaninda o kadar çok sinyaller vardi ki, keske yüzügü atsaydim" diyorlar.

Kiskançlik sevgi gösterisi degil unutma, özgüvensizliktir. Nisanlin ne kendine, ne sana güveniyor. Yada kendi içinde aldatma potansiyeli var oldugu için, senide ayni öyle düsünüyor.

Öğğhh Allah kolaylık versin mide bulandırıcı bi kıskançlık!

Böyle iğrenç kıskanç bi ilişkim olmuştu başka sebeplerle ayrıldım bikaç ay sonra barışmak için yalvarırken beni aldattığını benleyken başkasıyla görüştüğünü falan itiraf etmişti. Kişi kendinden bilirmiş.

tüm ilişkide tek muhabbet kıskançlıktır.. Yanına gelince tlfu elinden alıp aradıklarına vs bakıyodur, bir erkekle tokalaşma durumunda cinnet geçirebilir. Hiç kız arkı yoktur daha önce arkadaş olduğu her kıza asılmıştır. bunlara da uyuyorsa nişanlın kaç derim. Başta hoşa giden kıskançlık sonrasında kendinin insanlıktan çıktığını onun sahip senin köle olduğun hissiyatını veriyo bi süre sonra. Umarım böyle olmaz

özür dile. yalvar. ondan başka erkek bulamazsın. evlenin. mutsuzluğun dibine vurunca da çocuk yapmaya çalışın belki aranız düzelir. baktın yine olmuyor, boynunu eğ. çünkü dedim ya erkek bulamazsın.

Ne özürü cnm bırak o gelsin aşırı kıskançlık ilişkiyi yıpratır bitirir nisanliyken böyleyse evlendiginizde dusunemiyorum evede kapatır bu seni yolun basindasin iyi düşün

Konuşmak Gülümsemek uslubunca yapıldığı surece temel ihtiyaçtır! Ayrıca ondan Ziyade gizli gizli izliyormuş demissiniz ! Bence sizi sürekli boyle takip ediyor. Arkadaşım mantıksız aşırı kıskanç kişilerin kendine güveni yoktur bilinçaltında sen yetersizsin o yüzden aldatilacaksin dürtüsü vardir, kendilerine karşı. Ve boyle izkerler.Evlenince daha kotu olacaktır bence. Omur boyu takibi, en ufak sorunu büyütmeyi göze alabiliyosan evlen...

Sende masaya bıraktığı yüzüğü al yanına git kendi yüzüğünüde çıkart ver eline
arkadan bakmadan kaç kızım. bu adam sana gün yüzü göstermez. ilk sevgilinmiş bırak öyle kalsın sen ikinciye geç
özür dilenecek hiçbir durum yok ortada. kendini erkek sananlarla doldu ortalık
böyle bir sebepten yüzük çıkartıyorsa ilerde daha laçka daha kötü olur herşey
yüz vermeyin bırakın o düşünsün

Bir dizide gördüm bu tarz bir herif.
Kadın komşusunun bir iyiliğine karşılık komşuya tabakta pizza götürdü, kapıyı adam açtı, gülümsedi
teşekkür etti tabi, kadın da gülerek karşılık verdi. O sırada kadının psikopat eşi işten geldi bunu gördü.

Kadını kemeriyle bir dövdü bir dövdü niye elin adamına gülüyorsun o... diyerek.
Şoklar içinde izledim.

Arkadaşım sadece iş gereği değil, hayatının her anında bir beye gülümsemen gerekebilir.
Bunun için kıskançlık krizine giren adamdan kork derim.

Merak ettim onca tavsiyeden sonra nasıl bi davranış sergiledin??

Merak ettim onca tavsiyeden sonra nasıl bi davranış sergiledin??

bir süredir giremiyordum siteye yeni cevap verme fırsatım oldu olaydan iki gün sonra buluştuk yalancı bir kahvaltı yaptık ortak aldığımız beyaz eşyalar vs. gibi şeyler vardı kendimizce bölüştük ben onun yanımda olan hediyelerini verdim kolye künye pırlanta gibi sonra kalktık ikimizde ters istikamete doğru yürümeye başladık ama sonrasında bir baktım yine yüzüklerimiz parmakta tahmin ettiğim gibi olmadı ayrılık kolay değilmiş

Şu anlattığınız başka şartlarda olsa yüzükleri çıkaramadan ayrılık konuşması yapmışlar kıyamam diyerek belki sevimli, romantik bile bulabilirdim..
Ama sizinki bile bile ateşle oynamak..
Dilerim ki burda ki bunca bayan yanılır ve mutlu olursunuz ne diyelim..

İnsanlar selam verirken de gulumser kufur eder gibimi selam vericez çevremize? Eşim fazla samimiyete kızar herkesle konuşurum sorun yok ama sınırım vardır. kikirdemek ağız ağıza konuşmak tuhaf bakışlar yoksa bi gulumseme de ne varki ? Sakın sen ozur dileme tepkini koy

Canım benim nişandan sonra bizim sevdiğimiz adam bambaşka oluyorlar maalesef bende 8 ay nişanlıyım aynen benim Nişanlımda çok kıskanç, her günümüz kavgayla bitiyor, kavga edip uyuyoruz resmen, hiç düşünmüyoruz bile ya yarın uyanamazsam yada o uyanamazsa... O vicdan sızıntıyla kalırsın ömür boyu. Maalesef aşk ta çok fazla gurur oluyor.... hele erkek için daha çok biz ne kadar ağlasak zırlasak gururumuzu ayağımızın altına alsak, erkekler bunu yapamaz... bence sen biraz bekle. Kafasını dağıtsın bir toparlasın adam kendini, sonra geri döner o. Bunlar çok oluyor ani öfkeyle...

calisan bi bayansiniz illa ki gulumseme olacak,konusmada olacak. bu kadr kiskancsa neden calismanizi bu kadar istiyr anlayamadim. simdi rest cekmek ozur dilemek falan kolay yarin evlendiginizde ne tepki verecek dusunup oyle karar verin.kiskanclik siniri astiginda bi hastalik durumur

barışmışsınız Allah mesut etsin de, eee ne oldu şimdi ? baktınız ayrılamıyorsunuz hadi barışalım .. seviyoruz ölüyoruz evleniyoruz demeye devam edeceksiniz ...

konuyu çözmek yerine ayrılmayı tercih eden erkeklerin nişanlanmış versiyonu da sizin ki oluyor...
şimdi nişanlısınız yüzük çıkabilir, yarın evlenince boşanalım denebilir ..

yapacağından değil, kavga etmeyi tartışmayı konuşmayı bilmiyor çünkü..
rahatsız olduğu şeyleri dile getiremiyor.. ne yaptığının farkında değil...
ona göre sinirli anda yüzük çıkabilir, ayrılık konuşulabilir, boşanmaktan bahsedilebilir..
konuyu kökten çözmek istiyor aklınca.. ayrılırsa her şey bitmiş hallolmuş olacak .. ona göre .!

her neyse madem ayrılmak kolay değil, madem ki ayrı yollara yürüyemiyorsunuz
o zaman öncelikle bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalışın..
tamam kıskanç bir adammış, rahatsız oluyormuş...bunu sizinle konuşabilmeli,
yüzüğü çıkartmak basit bir iş değil..
yarın mahkeme kapısından mı döneceksiniz ?

bu tür şeyler ağırdır, gün gelir o adama güldüğünüzü unutursunuz o mevzu kapanır gider.. (ki işte kapanmış bile)
ama yüzüğün size verilmesi unutulmaz.. ayrılalım diye yapılan konuşmalar, çıkan yüzükler unutulmaz..

boşuna bitmeyecek bir ilişki de kendinizi yıpratmış olursunuz... o yüzden ne yapın ne edin bu adama konuşabilmeyi öğretin.. aklına estiği sürece yüzük çıkartmasın, derdi neyse oturup konuşmayı bilsin...

Ah canım ya
Balığın baştan kokmuş
Sen bunla düzelir diye evlnşrsin beş beter olacak
Şimdi ayrılırsn 10 gün ağlarsın
Evlenirsen her gün ağlayacaksın
Ailene danış
Onlar senin için iyi mi kötü mü hisseder bilirler
Düşün taşın ama bu adam çok zor adam
Birine gülümsedin diye olay çıkaran adam thliklidir camım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…