Tek başına gönderdiler dedesi anneannesi var annesi var onu gönderdilerAile gitmiyor da sadece çocuğu mu yolluyorlar zorla?
Size de anlayışsız diyorsa kendisi gitmek istiyormuş zaten,aile baskı yapmış falan,atmasın yani.
Aslında mesele o değil ben bi kaç gün gitme dedim oda gitmiycem dedi emin misin dedim evet dedi şuan aile baskısıyla gitmesi yarın o kızdan bışan deseler boşanacak mıHaksizsin.Birak gitsin.Ne var ki bunda.Seninle nisanlanmis artik.O konu kapanmistir.
Biz farklı şehirlerdeyiz benim gitme imkanım yokNiye gidilmiyormuş ki. Bunda bir sorun yok. Eğer gitmezsen onu ve ailesinin gözünde bu işi büyüttüğünüz ortaya çıkacak.
Gidin ve eğlenin.
Çok sinirleniyorum gerçekten beni hiç yerine sayıyolar gibiKizla gorusmemis bile gitmesinin bir sakincasi yok, ama ailesinin bile bile bu konuda ısrar etmesi cok sacma, git bi gor der gibi... ben olsam uyuz olurdum.
Çok tartıştık ben hep alttan alan tarafım şuan interneti kapalı biraz konuşmayalım dedik ama hala yazmadıGitse ne olacak ki? Istese simdi onunla nisanli olurdu bakin sizi istemis sizinle nisanli...
Gidebilsem bende giderdim yok gidemesem de sikinti etmezdim. Nisanliniz da biraz anlayisliysa gider fazla oturmadan takisinj takip kalkar.
Aynı sizin gibi düşünüyorum daha yakın zamanda çeyiz dizmeye gidildi 26 gün sonra düğümüz var zaten çok stresliyim ailesinin bunu yapması hiç hoş değilBence ailesi hala ayarlama niyetinde olabilir, biraz art niyetli bir yaklaşımları var gibi... Tutup ailesine nişanlım var, siz o kızla beni niye aynı ortama sokuyorsunuz diye bir soru sormadığı müddetçe nişanlınız bence size anlayışsız dememeli.
Bide ilçede yaşıyor herkes onun o kızla konuşturulmak istediği biliyor bu konuda ısrar etmesi beni çok üzdüNormalde haksizsiniz. Ama başta tamam diyip sonra anne zoruyla tamam demesi cok uyuz. Ben olsam ben de kavga ederdim
İnsanın zoruna gidiyo sadeceErkek milleti kadin gibi ince dusunmez orda o var burda bu var anasi ne derse onu yaparlar takma kiskanc kadinda olma hic kiskanmam sewerim ama kiskanmam cunki obenim artikim
Ya klasik Türk kaynanası istediği olmayınca bu yola başvurdu diye kenara çekilin o konuda ayrılmadıkça yapacak bir şey yok, belki sizi zamanla sever de; nişanlınıza bir sorun neden bunu sormadığını ailesine, kavga eder gibi değil tabii... Eğer ailesinin istediği kızla değil de sizinle nişanlandığı için onların gönlü olsun kırılmasınlar diye uğraşıyorsa yaptığının ayıp olduğunu bilsin.Aynı sizin gibi düşünüyorum daha yakın zamanda çeyiz dizmeye gidildi 26 gün sonra düğümüz var zaten çok stresliyim ailesinin bunu yapması hiç hoş değil
Altın takma zorunluluğu olduğu için bana anlayışsızsın diyo ama öyle düşünmüyorum size gerçekten çok teşekkür ediyorum o kadar güzel yazmışsınız kiYa klasik Türk kaynanası istediği olmayınca bu yola başvurdu diye kenara çekilin o konuda ayrılmadıkça yapacak bir şey yok, belki sizi zamanla sever de; nişanlınıza bir sorun neden bunu sormadığını ailesine, kavga eder gibi değil tabii... Eğer ailesinin istediği kızla değil de sizinle nişanlandığı için onların gönlü olsun kırılmasınlar diye uğraşıyorsa yaptığının ayıp olduğunu bilsin.
Rica ederim inşallah yardımcı olmuştur.Altın takma zorunluluğu olduğu için bana anlayışsızsın diyo ama öyle düşünmüyorum size gerçekten çok teşekkür ediyorum o kadar güzel yazmışsınız ki