nisanlim ve izin

Ben hep nisanlisi ya da sevgilisi kiskanc olan kizlara "evlenince bakkala bile gondermez" diyorum biraz da ironi yaparak ama sizinki simdiden bakkala bile gondermiyor. Daha ilerisi nedir bilemiyorum

Yetişkin bir insanın uğrayabileceği büyük hakaretlerden biri! Gönüllü mahkumiyet...Bu tür insanları nasıl seviyorsunuz,nasıl aşık oluyorsunuz,neden koca yapıyorsunuz ve nereden buluyorsunuz anlayamıyorum? Yazık değilmi kişiliğinize,zekanıza,ailenize,geleceğinize,doğacak bebelerinize,kadınlığınıza...Kendinizi sevin...yazık etmeyin...

2 yildir ailesinin yanina mi gondermiyor Pardon kim oluyor ki karisini ailesinin yanina gondermiyor ya yuh. Hikayenizi okurken daraldim resmen. Ozgurlugune cok duskun bir insan olarak bunlar benim asla kabullenemeyecegim seyler. Siz zamaninda tavizin alasini vermissiniz. Hayir kocaman kadinsiniz ne izni ya? Oldu olacak sizi eve kapatsin, giderken de kapiyi ustunuze kitlesin. Ortacag dunyasinda mi yasiyoruz? Hala nasil boyle sabit fikirli bir insanla iliski surdurebiliyorsunuz?

çok yazık..

benim kızım olsaydınız yetiştirirken nerede hata yaptım diye gözlerime uyku girmezdi..

anne babanız izin vermese ''bana hapis hayatı yaşatıyorlar'' diye isyan edip evden kaçarsınız ama sevgili yapınca ''cok kıskanc'' oluyor adı..

üzüldüm sizin ve aileniz adına.. dilerim bir gün ''birey'' olabilmenin ne demek oldugunun farkına varırsınız.

konumu oku derim,biz de nişanlıyken aynı böyleydik.. evlendik evliliğimizin içine etti.. herkesle yakıştırmalar vs.. boşanmak üzereyiz. evlenmeden tavizini koy yok değişmez diyosan evlenme derim. kimse böyle bi hayat yaşamayı istemez.

siz evlenin bu adamla.. böyle biri başkasına bulaşmasın en azından.. nasıl olsa siz gönüllü köleliği kabul etmişsiniz, kesin sizi çok sevip çevreye güvenmediği için izin vermiyor(!)..

Aaa şaka gibi bu ne ya kaç yasındasiniz siz?

Kaç yıllık evliyim eşimin beni tek kisitladigi şey 19 mayıstan önce dondurma yememem o da hasta oluyorum diye ki valla 3 vakte kadar bi çılgınlık yapip dondurma yiyebilirim

Ezdirin kendinizi ananizin babanızın yapamadığı atari gideri elin adamlarına yaptırın çıkarın tepenize

Yalnız ilerde oglunuz falan olursa kizlarimizdan uzak tutun bu zihniyete yetişen erkekler malum kadını köle saniyor

Evlenme derim
Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belli
Abisi kadar yapmazmış, canıııımmm :)))
Abisiyle hangimiz daha iyi terbiye ederizz diye kapışmazsa dişimi kırarım
Yapma, yakma kendini

Bende biyere gidecekken haber veririm ama muhabbet olsun diye saygıdan hem de ama o da bana söler yani izin vs gibi degil olamamli da ..yani haberleşin sizi evde sanırken siz gezmede olmayın ama öyle izin gibi gurur kırıcı olmasin ...

Mazoşist misin ya?

Kendi iyi hoş anlayışlı ama bu konuda anlayışsız he. Nesi hış bu adamn

Nişanlının ruhu hasta. Abisi de hasta. Aşağılık kompleksleri var. Sen de Stockholm Sendromundan muzdaripsin.
Üçünüz beraber tedavi olun derim. Grup indirimi de yaparlar belki.

Asi olduğunuzu düşündüğü için ya da ipleri elinde tutmak için böyle yapıyor olamaz. Normalleştirmeye çalışmayın durumu. Artık işin boyutu taviz vermeyi falan geçmiş bunun başka başka açıklamaları var, yazanlar olmuş zaten. Size diyebileceğim şu ki bize bu anlattıklarınızı bir psikoloğa anlatın. Neden böylesiniz? Bütün bunların sebebi ''kavga gürültü çıkmasın diye ... vs'' olamaz bence.

Alondraaa dedi:
7 ay oldu nisanlanali . Ve önümüzdeki ayın sonunda dugunum var. Artık patlama noktasına geldim . Dayanamıyorum. Seviyorum onu saygı gösteriyorum ama herşey icin ızin almamı istiyor. Ekmek almaya markete gitsem bile arayıp ızin istiyorum. Bu durum cok canımı sıkıo. Ne yaptıysam değişmedi . Kendi ıyi Hos anlayışlı ama bu ızin konusunda anlayissiz. ben bugun markete gideyim dondurma falan alip biraz dışarda oturayim evde cok bunaldim dedim. Tm git al ama eve gel sana 10 dk dedi. Sinirlerim bozuldu . Evdeyim Isten yeni ayrıldım 1 ay oluyor ve bunaliyorum . Telefonu kapatırken bitti 10 dk git gel uzatma dedi bende bağırdım çağırdım kapatıyorum çalışıyorum grs. Dedi bende gorusmeyelim kapat die yüzüne Kapadim . ne yapmam lazım bilmiyorum . Bazen solemeyip gittiğim oluyor yalan yok ama bugun bi alayım Dedm burnumdan getirdi . Sonuc olarak çıktım ben tabi . Sorunum evlenince daha da abartcak ben bunu nasıl onlemeliyim bilemiyorum . Bilen varsa söylesin lütfen
---

ipleri baştan adamın eline vermişsin. bakkala giderken izin mi alınır? çocuğu musun sen onun? kendi kendini idare edemeyeceğini mi düşünüyor ne saçma bir durum... bunu önleyecek olan sensin, kesin ve net tavır koymazsan zaten çeken yine sen olursun...

Yahuu madem konunun içeriğini sileceksin, madem ki sonradan yazıklarıma pişman olacaksın ne diye konu açıyorsun?? Bu yaptığın yasak bilmem farkında mısın ? İlla alıntı mı aramamız gerek tövbe tövbeeee

Ayrıca sen onun kölesi misinde attığın adımda izin alıyorsun yol yakınken vazgeç sonun iyi gözükmüyor bile bile lades deme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…