Ya aslında kıskanç evet ama abisini örnek alio. Abisi 5 yldir evli ve karısıni hala markete falan gondermio . Tek başına alışveriş gezme falan kesinlikle yok . Cezalandırma sistemleri var bide . Kadını 2 yıldır ailesinin yanina gondermio düşünün. Benim nisanlim o kadar yapmam dio ama herşey icin ızin almami istio. İlerde bende o halde olmak istemiyorum . Eltim de cok iydir ama bu kardeşler boyleAnnemizden babamızdan bile böyle bir izin almamıza gerek yok eğer gittiğiniz yerleri birbirinize haber veriyorsanız ben çıkıyorum şuraya gidicem diye bir mesaj atabilirsin belki ama arayıp "izin istemek" kulağa çok hoş gelmiyor canım. Sonuçta geç sayılabilecek bir vakitte tasvip etmeyeceği bir yere gitmiyorsun.. Kendine ait bi yaşam alanı senin de hakkın. Böyle surata kapatarak değil de alıp karşına güzelce tatlı tatlı konuşarak bu durumdan hoşlanmadığını belirtebilirsin. Nişanlın çok mu kıskanç?
aynen evlilik de daha beter olur , özgüvensiz ve ezik bir tip nişanlısı galiba ve de kıskanç , evlenince camdan bakmasın diye perdeleri iğneler artık o potansiyel var.kendisini köle sahibi falan gibi görüyor herhalde. "tapunuzu" da alınca artık hiç kaçarınız yok.
aynen evlilik de daha beter olur , özgüvensiz ve ezik bir tip nişanlısı galiba ve de kıskanç , evlenince camdan bakmasın diye perdeleri iğneler artık o potansiyel var.
Ben böyle adamdan şüphe ederim. Kendisi dılarıda ne yapıyo ki karısının çıkmasını istemiyo? Ya kendisi her gördüğü kadına askıntı olan. Kafasında fantaziler kuran bi sapık. Karısınada milletin aynı gözle bakacağından korkup dıları adımını atmasını istemiyo. Ya da psikolojik rahatsızlığı var. Ki hangisi daha iyi bilemedim.Ya aslında kıskanç evet ama abisini örnek alio. Abisi 5 yldir evli ve karısıni hala markete falan gondermio . Tek başına alışveriş gezme falan kesinlikle yok . Cezalandırma sistemleri var bide . Kadını 2 yıldır ailesinin yanina gondermio düşünün. Benim nisanlim o kadar yapmam dio ama herşey icin ızin almami istio. İlerde bende o halde olmak istemiyorum . Eltim de cok iydir ama bu kardeşler boyle
şimdi konu sahibi nişanlım hakkında böyle konuşmayın diye atarlanmasa bari.Bu adam bildigimiz manyak, normal degil.
Nerde hosuma gittiğini belirtmisim anlayamadım . Hosuma gitse gelip buraya yazmam ama lütfedip yorum yazdığınız icin tsk.nişanlınada abisinede diyecek laf yok beni aileme göndermicek adamın anlını katışlarım ben hoş bu durum senin az biraz hoşa gidiyor belli yazmandan öyle anladım. ben eşimden izin falan almıyorum sadece şuraya buraya gidiyorum diye söylerim kendinize biraz değer verin kimseye kölelik için gelmediniz bu hayata
Hayır canim nie atarlaniym . Yani erkek milleti abartıyor. Çoğu kisi konusmadigimi sanıyor ama ciddi anlamda konuştum . Ozman ızin alma naparsan yap bida karismicam dio. Izin almıyorum sen bole demiştin deyince gine kavga çıkıyor anlamıyorum .şimdi konu sahibi nişanlım hakkında böyle konuşmayın diye atarlanmasa bari.
7 ay oldu nisanlanali . Ve önümüzdeki ayın sonunda dugunum var. Artık patlama noktasına geldim . Dayanamıyorum. Seviyorum onu saygı gösteriyorum ama herşey icin ızin almamı istiyor. Ekmek almaya markete gitsem bile arayıp ızin istiyorum. Bu durum cok canımı sıkıo. Ne yaptıysam değişmedi . Kendi ıyi Hos anlayışlı ama bu ızin konusunda anlayissiz.ben bugun markete gideyim dondurma falan alip biraz dışarda oturayim evde cok bunaldim dedim. Tm git al ama eve gel sana 10 dk dedi. Sinirlerim bozuldu . Evdeyim Isten yeni ayrıldım 1 ay oluyor ve bunaliyorum . Telefonu kapatırken bitti 10 dk git gel uzatma dedi bende bağırdım çağırdım kapatıyorum çalışıyorum grs. Dedi bende gorusmeyelim kapat die yüzüne Kapadim . ne yapmam lazım bilmiyorum . Bazen solemeyip gittiğim oluyor yalan yok ama bugun bi alayım Dedm burnumdan getirdi . Sonuc olarak çıktım ben tabi . Sorunum evlenince daha da abartcak ben bunu nasıl onlemeliyim bilemiyorum . Bilen varsa söylesin lütfen
atarlanır bide kıskan kadınlar bizi kıskanıyosunuz çatlayında patlayın bile diyebilir çok gördük buralardaşimdi konu sahibi nişanlım hakkında böyle konuşmayın diye atarlanmasa bari.