bu adam böyle hoşuna gittiğine göre nişanlandın heralde yeni kıskanç olmaya başlamadı yaNerde hosuma gittiğini belirtmisim anlayamadım . Hosuma gitse gelip buraya yazmam ama lütfedip yorum yazdığınız icin tsk.
Abisi 5 yldir evli ve karısıni hala markete falan gondermio . Tek başına alışveriş gezme falan kesinlikle yok . Cezalandırma sistemleri var bide . Kadını 2 yıldır ailesinin yanina gondermio düşünün. Benim nisanlim o kadar yapmam dio ama herşey icin ızin almami istio
Nerde hata yaptım bilmiyorum ama ondan habersiz dışarı çıktım bi kac kere ondan sonra basladi bu ızin muhabbetine zmn basladi tam olarak bu izin durumu bence onu dusunmeniz lazim.
tanistiginiz gun adam bundan sonra benden izin almadan disari cikmak yok dememistir diye dusunuyorum.
soylede bisey var bunu bikac arkadasimdada gozlemlemistim. kizlar ilk basta bu izin olayini pek seviyo, bir iletisim gibi goruyor sanki.
suraya gitcek nisanlisina soruyor cocukta kendinde hak bularak git yada gitme diyor. zamnla pek hosuna gidiyo bu karar mercisi durumu.
en sonundada amrkete git gel 10 dk'ya geliyor is iste.
nerde hata yaptiniz ona bakin bence, belki yavas yavas duzeltebilirsiniz.
Nerde hata yaptım bilmiyorum ama ondan habersiz dışarı çıktım bi kac kere ondan sonra basladi bu ızin muhabbeti
Tatlım buraya egon icin mi geldin. Erkekleri bilirsin nisanlanmadan once böyle biri oldugunu bilmiodum zaten . Siz herşeyi varsayimlarla mi yorumluyorsuniz anlamıyorum.bu adam böyle hoşuna gittiğine göre nişanlandın heralde yeni kıskanç olmaya başlamadı ya
teşekkür ederim yorumunuz icin .Eğitim durumunuza baktım kendi ayakları üstünde durabilecek kıvama gelmiş olmanız gerekiyor .
Yahu üniversite okurken 2 yıl boyunca kime hesap verdiniz anneniz?Babanız? Peki gerçekten buna ihtiyacınız oldu mu? Hiç sanmıyorum.
Bu tavizlerin mantıklı tek açıklaması, psikolojik olarak iyi değilsiniz hem de hiç.
Kendinizi nişanlınıza mecbur bırakmışsınız, bilerek ve isteyerek. Bunu o da biliyor ve o da iyi değil, bunu kullanıyor.
Neden kendinizi onun dediklerini yapmaya mecbur hissediyorsunuz bence önce onu etraflıca bir düşünün ve bir an evvel bir yardım alın. Bence buna ihtiyacınız var.
O kadar da yapmam ne demek? Ne kadar yapar öngörmek mümkün müdür, peki siz ne kadarına boyun eğebilirsiniz?
egoyla ne alakası var kocamla 7 sene sevgililik 1 sene nişanlılık geçirdim herzaman aynıydı. nişanlın kendini saklamış demekki. şunuda söylim yaşın kaç bilmiyorum ama şimdi yoğun şekilde aşk var sevgi var katlanıyorsun bir kaç sene sonra bunlar sana işkence gibi gelmeye başlar iyiliğin için söylüyorum böyle bir adam değişirmi sanmıyorum dahada kötü olur nişanlıyken bir tık evşenince 10 tık düşün sen onuTatlım buraya egon icin mi geldin. Erkekleri bilirsin nisanlanmadan once böyle biri oldugunu bilmiodum zaten . Siz herşeyi varsayimlarla mi yorumluyorsuniz anlamıyorum.
Aslına bakarsanız biz nisanlanmadan once 7 ay once görüşmeye başladık ve ozamanlar ben pek istemiyodun ve sürekli onu kizdiriodum . mesaj atiodu tersliyodum ariyodu yüzüne kapatiyodum . İstemeye geldikleri gun bile ben istemiyorum die kavga ettik ve asi olduğumu düşündugu icin bole yapio olabilirmi ? Yada ipleri elime vermemek icin mi yapio die düşünüyorum . Benim sıkıntli 1 senem oldu ve stresten bunaldigim icin artık kavga gürültu olmasın die herseye Tmm dediğim icin de sucluyum bunun farkındayım malesefEğitim durumunuza baktım kendi ayakları üstünde durabilecek kıvama gelmiş olmanız gerekiyor .
Yahu üniversite okurken 2 yıl boyunca kime hesap verdiniz anneniz?Babanız? Peki gerçekten buna ihtiyacınız oldu mu? Hiç sanmıyorum.
Bu tavizlerin mantıklı tek açıklaması, psikolojik olarak iyi değilsiniz hem de hiç.
Kendinizi nişanlınıza mecbur bırakmışsınız, bilerek ve isteyerek. Bunu o da biliyor ve o da iyi değil, bunu kullanıyor.
Neden kendinizi onun dediklerini yapmaya mecbur hissediyorsunuz bence önce onu etraflıca bir düşünün ve bir an evvel bir yardım alın. Bence buna ihtiyacınız var.
O kadar da yapmam ne demek? Ne kadar yapar öngörmek mümkün müdür, peki siz ne kadarına boyun eğebilirsiniz?
Ya ben Iste bundan korktuğum icin bi çözüm arıyorum . Önceden o her dediğimi yapiodu simdi benden istio yapmamı . Gine oda benden ızin alio almio diemem ama bunu kendi istedi . Ben hic yok gidemezsin demiyorum . Kavga gürültu stres dolayisla bi bıkkınlk yaşadığım icin hep tm tm dedim taviz tavizi getirdiegoyla ne alakası var kocamla 7 sene sevgililik 1 sene nişanlılık geçirdim herzaman aynıydı. nişanlın kendini saklamış demekki. şunuda söylim yaşın kaç bilmiyorum ama şimdi yoğun şekilde aşk var sevgi var katlanıyorsun bir kaç sene sonra bunlar sana işkence gibi gelmeye başlar iyiliğin için söylüyorum böyle bir adam değişirmi sanmıyorum dahada kötü olur nişanlıyken bir tık evşenince 10 tık düşün sen onu