nisanlim ve izin

Siz cidden bu duruma katlanıyor musunuz? Sabırtaşısınız maşallah.
Bu adam hayatı size zindan eder, cezalandırma sistemleri varmış bi de... Bunlar abi kardeş kendilerine eş değil köle arıyorlar. Haberiniz olsun.

Eğitim durumunuza baktım kendi ayakları üstünde durabilecek kıvama gelmiş olmanız gerekiyor .
Yahu üniversite okurken 2 yıl boyunca kime hesap verdiniz anneniz?Babanız? Peki gerçekten buna ihtiyacınız oldu mu? Hiç sanmıyorum.
Bu tavizlerin mantıklı tek açıklaması, psikolojik olarak iyi değilsiniz hem de hiç.
Kendinizi nişanlınıza mecbur bırakmışsınız, bilerek ve isteyerek. Bunu o da biliyor ve o da iyi değil, bunu kullanıyor.
Neden kendinizi onun dediklerini yapmaya mecbur hissediyorsunuz bence önce onu etraflıca bir düşünün ve bir an evvel bir yardım alın. Bence buna ihtiyacınız var.

O kadar da yapmam ne demek? Ne kadar yapar öngörmek mümkün müdür, peki siz ne kadarına boyun eğebilirsiniz?

Nerde hata yaptım bilmiyorum ama ondan habersiz dışarı çıktım bi kac kere ondan sonra basladi bu ızin muhabbeti

Nerde hata yaptım bilmiyorum ama ondan habersiz dışarı çıktım bi kac kere ondan sonra basladi bu ızin muhabbeti

keske en basindan ben falanca yere gidiyorum haberin olsun deseydiniz. ne izin nede habersiz gitmek. sadece haber vermek.

bu adam böyle hoşuna gittiğine göre nişanlandın heralde yeni kıskanç olmaya başlamadı ya
Tatlım buraya egon icin mi geldin. Erkekleri bilirsin nisanlanmadan once böyle biri oldugunu bilmiodum zaten . Siz herşeyi varsayimlarla mi yorumluyorsuniz anlamıyorum.

teşekkür ederim yorumunuz icin .

Hangi çağda kalmış nişanlının kafası acaba?

Kendine bu eziyeti niye reva görüyorsun? Şimdi bunları yapan evlenince neler yapmaz bir düşün? Ailene hasret bıraksa ne yapacaksın? Boşanmak nişan atmaktan kat be kat zor unutma.

İştende o istedi diye mi çıktın? Bu zihniyetteki insan eşini çalışmasını da istemez. Üzüldüm senin adına.

Öğencilerim böyle olsa çok rahat ederim bu şakaydı tabii 13-14 yaşındaki öğrencilerimin bile bu kadar bağımlı olmasını istemem gerisini siz düşünün

Tatlım buraya egon icin mi geldin. Erkekleri bilirsin nisanlanmadan once böyle biri oldugunu bilmiodum zaten . Siz herşeyi varsayimlarla mi yorumluyorsuniz anlamıyorum.
egoyla ne alakası var kocamla 7 sene sevgililik 1 sene nişanlılık geçirdim herzaman aynıydı. nişanlın kendini saklamış demekki. şunuda söylim yaşın kaç bilmiyorum ama şimdi yoğun şekilde aşk var sevgi var katlanıyorsun bir kaç sene sonra bunlar sana işkence gibi gelmeye başlar iyiliğin için söylüyorum böyle bir adam değişirmi sanmıyorum dahada kötü olur nişanlıyken bir tık evşenince 10 tık düşün sen onu

Ben izin almıyorum ama bakkala bile gitsem mutlaka eşime haber veririm. Yolda belde başıma bi hal gelirse diye. Saçma belki ama dünyanın civisi çıkmış maalesef. Bilmiyorum belki müge anliyi çok izledim ondandir

zor zor.. izin almak degil de haber vermek olarak degerlendirince cok da kötü gözükmez göze,gidebilir miyim diye soruyor musun yoksa ben bakkala gidiyorum mu diyorsun bu önemli bir fark

nişanlınız rahatsız..bu kişiyle birde evlenmeyi düşünüyorsun..hayatını mı maf edeceksin evlenmekle..anlamıyorum birde seviyorum diyorsun ya..kendimi yerlere atasım geliyor..yanlış seçim..

Aslına bakarsanız biz nisanlanmadan once 7 ay once görüşmeye başladık ve ozamanlar ben pek istemiyodun ve sürekli onu kizdiriodum . mesaj atiodu tersliyodum ariyodu yüzüne kapatiyodum . İstemeye geldikleri gun bile ben istemiyorum die kavga ettik ve asi olduğumu düşündugu icin bole yapio olabilirmi ? Yada ipleri elime vermemek icin mi yapio die düşünüyorum . Benim sıkıntli 1 senem oldu ve stresten bunaldigim icin artık kavga gürültu olmasın die herseye Tmm dediğim icin de sucluyum bunun farkındayım malesef

Ya ben Iste bundan korktuğum icin bi çözüm arıyorum . Önceden o her dediğimi yapiodu simdi benden istio yapmamı . Gine oda benden ızin alio almio diemem ama bunu kendi istedi . Ben hic yok gidemezsin demiyorum . Kavga gürültu stres dolayisla bi bıkkınlk yaşadığım icin hep tm tm dedim taviz tavizi getirdi

Olur mu öyle şey ya kocaman bir insana sana 10 dakika müsaade de ne demek gardiyanınız mı nişanlınız mı kendinize bunu yaptırtmayın haddini bilsin biraz

eşimin haberi olur ama ,en azından bakkal için, izin almam. köle misin ya da aklın yok mu da izin alacaksın. erkek egosu beni benden alıyor haa

Böyle konuları okuyunca gerçekten çok üzülüyorum. Bu bile bile lades demek, ama o kadar toz pembe yaşıyoruz ki o dönemleri, sorunları hep gözardı ediyoruz sevgi aşk bitince de geride bıraktıklarımıza yanıyoruz.
Şimdi biz ne dersek diyelim savunacaksın, o yüzden hakkınızda hayırlısı. Ama ben bu tarz ilişkileri malesef hastalıklı görüyorum...

Anaam markete gidip gelmeye de mi izin istiyor şehzade?
Ayrıca izin ne? Haber verirsin de izin almak nedir anlamayadım doğrusu?
Ben de erkek arkadaşımla buluşunca benimki bana saat veriyor 2-3 saatten fazla oturma diye ona sinir oluyordum bu demek daha beter.Neyse şükredeyim bari.

Değiştiremezsiniz çok fazla taviz vermişsiniz ama kendisinin de aynı şekilde davranmasını isterseniz belki biraz yumuşar.
Siz de ona aynısını söyleyin. Nereye giderse gitsin sizden izin alsın. Evlenince çok büyük sorun olur bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…