Nişanlım ve hevesimin kalmaması.

Konu sahibi sana şunu diyeyim kısa olduğunu düşünmeyen sensin..SEN:) bana kalırsa da kısa değil gayet makul.fakat karşı tarafın durumuna göre de ortak uzlaşmacı değerlendirme yapılmalı.yoksa sen evlenmek istemekte çok haklısın.yalniz karşı taraf hazır değil.

Şahsen problemli olan bir şeye başlamam. Evlilik de olsa, iş de olsa baştan problemli ise içime sinmez. En mutlu olmanız gereken dönem olması gerekir şu an.

Bu tarz her konuda yazıyorum. Çok değerliyiz. Kendi değerimizi önce biz verelim. Çünkü biz kendimize nasıl davranırsak karşımızdaki de öyle davranır.

Evlilik, eğer eşler birbirine kıymet veriyorsa, gözünden sakınıyorsa, herkes bir yana eşim bir yana deniliyorsa dünyanın en güzel şeyi..

Bence iyice ölçüp tartın.. İleride kendinizi mutlu, huzurlu, iyi ki evlenmişim derken bulur musunuz ? Düşünüp taşındıktan sonra, evet derim diyorsanız bu yolda yürüyün derim..

Hakkınızda hayırlısı olsun.. Çok değerlisiniz bunu unutmayın..

Son düzenleme:
Ogungelecek demek ki var ama kilosu kilo görünüyorsa insanlar daha güzel görünmesi için bunu dile getirebilir
Çok ruh sağlığımızı bozuyorsa kilo vermeliyiz

aynı şeyler benim de başıma geliyor bakıyorum adamlar haklı daha güzel görüneyim bir de onların dediği nasıl olur diye bakayım diyorum

çok alınacağımı biliyorsam da fikir sormam zaten

Inanın defalarca sordum, "bi insanin nisanlisiyla bi an once evlenmek istemesinde ne gibi bi sakinca, haysiyetsizlik olabilir?" Diye. Meraklisi oldugumu sanarlar diyor. Birbirimizin meraklisi oldugumuz icin secmedik mi zaten?

Benim eski konularımdan okuyanlar bilir ben yıllarca düğünü olsun isteyen ama maaaaaalesef evlenmesi pandemiye kısmet olan biriyim.Ben ağlaya ağlaya nikâh yaptım keşke bekleseydim diyorum.Nişanımı kınamı kendim yaptım ama takımı istedim,beğendiğim eşyaları aldırdım,evet benim de fedakarlıklarım oldu mesela nişanı komple ben yaptım şimdi herkes diyecek ki nişan kızın evet de nişan elbisesini erkek tarafı alır aslında.Neyse nikah oldu bitti bende zaman geçtikçe düğün yapmamış olmamız bana koymaya başladı.Ben bunu defalarca dile getirdim eşim bana kızdı.En son yine bu konudan tartıştığımızda bana dedi ki”istemiyorum diyip resti çekseydin o zaman”İşteee bu cümleyle beynimden vurulmuşa döndüm.Yani isteyeksiniz.Düğünü isteyin gelinliği istediğinizi aldırın eşyaları döşetin inciğini boncuğunu aldırın aldırın ya.Onlar kıymetli oluyor.Heee bunlar yüzünden arsız yüzsüz ilan ediliyorsanız da o nişanlıyı şutlayın.Bunu çok samimi söylüyorum.

Hata senin konu sahibi seneye davullu zurnalı düğün yapalım deseydin senden iyisi yoktu öyle de olsun zaten sen sanıyorsun ki ben az isteyim kıymetli olayım yok öyle ni dünya bunların iliğini kemiğini sömüreceksin daha iyi olur öyle hem bir sene nişanlı kalmak iyidir boşver tayin için nikahı yap ama düğünü bir ertele bütün adetlerid iste hatta düğünde hasır set iste bakalım nolacak e sende okumuş etmiş iş güç sahibisin onlar fedakarlık yapsın elleme hiç

Hayır ben nişan kıyafetimi nişandan önce niye kv ye göstereyim onunla mi nişanlanicam?

Inanın defalarca sordum, "bi insanin nisanlisiyla bi an once evlenmek istemesinde ne gibi bi sakinca, haysiyetsizlik olabilir?" Diye. Meraklisi oldugumu sanarlar diyor. Birbirimizin meraklisi oldugumuz icin secmedik mi zaten?
Bir şey diyeyim mi konu inandırıcı gelmedi normal bir türk ailesi oğullarını fiştekler de bir alanen laf sokar bildiğiniz gibi
Belli ki geleneksel

sizin bu meraklısı olayının da alakasını kuramadım yine saçma
Aceleye getirmenin sebebi belli bakın onu aileye diyecek bu kadar sorun çözüldü

tamam konuda mantığımın almadığı o kadar çok şey var ki

hayır koşa koşa konu açmak yerine ben şuan nedenini öğrenmeye çalışırdım bu konuya bu tepki cidden veriliyorsa akılsal problem vardır

Bu adam ve ailesi iyilikten anlamaz
Ne demek altını bile alıp ellerine saymak
İyi kız gibi davranmayın, ne istiyorsanız çatır çatır isteyin.
Bir de şöykr düşünün. Masraf bile yaptırmamışken size neler yapmışlar. Gerçek yüzlerini görün.
Ne anlamalıyım bundan

Hayır ben nişan kıyafetimi nişandan önce niye kv ye göstereyim onunla mi nişanlanicam?
Elbiseyi onlar alacaklarini soylediler. Ama ben 2 hafta onceden bakmaya basladim. Istanbulda o ara cok yogunluk vardi. Belli olsun elbisem diye dusundum. Kadina da nezaketen, siz nisandan 2 gun once geliyosunuz, tadilat olur, tadilatta elbiseye zarar verlir bi sorun olur ben onceden seceuim, alayim size de foto atarim birlikte seceriz dedim. Nişaninda siyah giyen tabii ki var ama benim begenip attiklarimin hicbiri siyah olmadigi halde siyah iyi olur demesi bana tuhaf geldi.

Evet normal bi turk ailesi dediginiz gibi. Ama bu sekilde konusulmasini anlayamadigim ve isin icinden cikamadigim icin konu actim. Bu kadar.kirilmaya bi sebep bulsam konu acmazdim ki

Bence sürenin bir önemi yok 5 yıllık bir ilişki diyorsunuz herhalde evleneceksiniz ne fark eder 3 ay 5 ay siz çok ılımlı yaklaşmışsınız bu devirde millet neler neler istiyor.Kıyafet mevzusundan belli ki sıkıntılı tipler bunlar.Çok verici olmaya fedakarlık yapmaya çalışmayın İnan kıymetli olunmuyor.İçinizde gelse dahi tutun kendinizi belli ki anlayacak insanlar değiller

Biliyor, ailelerle oturup konustuk, herkes oradaydi, herkes tamam dedi. Hatta yanlarindan sevinerek ciktim, arkadasim vardi sadece nikahi kabul ettiler diye sevindim, sarildim. Ama sonra meraklisi diyecekler acelen ne gibi seklinde konusmaya basladi.

Biliyor, ailelerle oturup konustuk, herkes oradaydi, herkes tamam dedi. Hatta yanlarindan sevinerek ciktim, arkadasim vardi sadece nikahi kabul ettiler diye sevindim, sarildim. Ama sonra meraklisi diyecekler acelen ne gibi seklinde konusmaya basladi.
Kusura bakma kendi selametim ve ilerdeki çocuğumun zekası için şu gen dizilimine ait insanla evlenmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…