6 yillik bir beraberligimiz var,ailem ilk yilimizdan itibaren biliyor iliskimizi. acelemiz yok,sadece artik ayni yuvaya girmek istiyoruz. blokaj kaldirma olumlama gibi bi enerji calismasiDaha seneniz dolmamış, ilk ilişkiniz, ne bu acele? Aileniz nişanlınızı beğenmediği için böyle isteklerde bulunuyor olabilir mi? Zamana bırakın acele etmeyin, ailenizi karşınıza almayın sakın. Hele kaçmak falan, çok pişman olursunuz.
Enerji çalışması nedir?
ailemin agzindan hic bir zaman nisanlimi istemediklerini duymadim. maalesef mal ve mulk meselesi su an yalnizca sorun nisanlim ve ben ogretmeniz.Siz hikayeyi kendi tarafınızdan anlatmışsınız ama burda temel konu aileniz neden nişanlınızı istemiyor. Sanki sadece para meselesi değil gibi .ne iş yapıyor nişanlınız, siz ne iş yapıyorsunuz?
Gençken aşk herşeyi halleder derdim ama yaş oldu 40 eğer aileniz sizi seven insanlarsa, olumsuz olmalarının altında mantıklı bir neden vardır.
Maliyet konusunda ise bu zamanda samanlık seyran olmuyor.
Bu durumda ailenizin çenesini kapatmak size düşüyor. Ben evlenmeye hazırım, aslında rızanızı almak mecburiyetinde de değilim, artık beklentinizi düşürün, bu iş güzellikle bitsin. Minvalinde bir konuşma yapıp kontrolü elinize alacaksınız. Yetişkin meslek sahibi bir kadın hayatını kendini yönetmeli siz bütün yönetimi neden onlara bırakıyorsunuz, sizin evinizden arabanızdan onlara ne ki.ailemin agzindan hic bir zaman nisanlimi istemediklerini duymadim. maalesef mal ve mulk meselesi su an yalnizca sorun nisanlim ve ben ogretmeniz.
kizlar iyi geceler, daha once cok bahsini gecirmedim ama bazi konularda yazilarima denk gelmis olabilirsiniz. (enerji calismasi,fal konularinda)
denemedigim yapmadigim sey kalmadi, bu hafta enerji calismasi yaptiracagim aileler icin yani anlayacaginiz her yolu denedim
Aileniz maşallah her şeyim istiyolar da öğretmen adamdan, kendileri napacakmış onu hiç demiyolar.
Aman nolacak yatak odası takımı alırlar çok çok, mutfak malzemesi falan. 100.000 tl harcayıp karşıdan milyonlar bekliyolar. Ne güzel iş.Gelinin ailesinden 1 yali,1 plaza herhalde.
Aman nolacak yatak odası takımı alırlar çok çok, mutfak malzemesi falan. 100.000 tl harcayıp karşıdan milyonlar bekliyolar. Ne güzel iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?