• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım telefonumu karıştırınca

bosanacagini bile bile evlenecen yani aferin sana

hayır erteleyeceğim nikahı annem dahi olsa dinlemeyeceğim. annem diyorki ben konuşayım birde ailecek bize gelsinler konuşalım niyetleri ne çözelim diyor. bende olmaz dedim... annem benim duygularımı önemsemiyor. ailesinin sana olan kızgınlığı geçer diyor

Merak edip bakmistir ona bisey diyemem. Bunun tamamen guvenle alakasi yok bence canı sıkilmis bakmistir. O yuzden neden telefonuma bakiyosun diye yuklenmeyin bence bu seger diycek ki sucluluk psikolojisinden bana saldiriyosun. Hic gerek yok bi de bu yuzden olay cikmasina. Ama ailesine yetistirmesi cok cirkin. Demekki en ufak bi kavganizda ailenize soyleyecek. Erkek dedigin biraz ketum olmali. Yuzyuze konusup cozebilirdiniz kotu bisey dememissiniz ki bi de aylar oncesinin mesaji yani cok abartmis. Yuzyuze geldiginizde konusmalisiniz bence neden oyle bi mesaj yazdiginizi suan ne dusundugunuzu. Ama dugunu ertelemekte fayda var adam bosbogaz birine benziyo iyi dusunun derim

ayn şeyleri düşünüyorum sizinle ilerdeki durumu kım olsa ezik hisseder kendını bende öyle hissediyorum kı gerçekten kötü niyetim olmadığı halde.. anneme anlattım durumu nikahı erteleyeceğim dedim . kızım sen erteleme ailecek gelsinler bize konuşalım ne yapmak istediğini diyor. delii olacağım yemin ederim

Aileler için zor tabi çocuklarının nişan atması ayrılması eski insanlar için bu ayıp geliyor ondan dolayı ellerinden geldiğince ayrırmamız içinde uğraşırlarki buda normal sayılır. Ama sizin kararınız önemli bize ayrır demek kolay tabi ama siz iyi düşün bi nişanlınızla konuşun. Böyle birşeyi hemen ailesine söylemesi hoş değil kişiler arasında sorun varsa bile aile en son duyması gereken kişiler. Ayıp etmiş hemen yetiştirmekle siz evleneceksiniz yarın öbürgün herşeyi söylerse işiniz iş .:KK11::KK11:

ailemin üzülmeyeceğini bilsem ve günah olmadığını bilsem çoktan intihara kalkışmıştım onu cezalandırmak için, O zaman anlardı yaptığı şeyin nelere kadir olduğunu ama.. Allahın verdiği canı yalnız o alır. Haşa böyle bir şey yapmam güçlü olmalıyım
Canım yanlış anlama ama odun olunca anlamazdı...erkekler genel olarak böyleler bizim gibi ah ah vah vah tüh tüh demez...annemlerden duyardım erkek karısı ölünce bile daha mezarlıktan çıkarken silkinirmiş üstünü başını tozuni toprağını daha senesi gelmeden yeni eş alan çok...nikahlı karısı ölünce böyle yapan kaldı ki nişanlıyken ölsen falan ne yapar bilmem ruhsuz bunlar..

ayn şeyleri düşünüyorum sizinle ilerdeki durumu kım olsa ezik hisseder kendını bende öyle hissediyorum kı gerçekten kötü niyetim olmadığı halde.. anneme anlattım durumu nikahı erteleyeceğim dedim . kızım sen erteleme ailecek gelsinler bize konuşalım ne yapmak istediğini diyor. delii olacağım yemin ederim
Annen doģru demiş gelsinler konuşun..efendim tatlıya bağlancaksa bağlanır bağlanmıcaksada dünyanın sonu değil canım...

Hemen ailesine niye yetistirmiski sen onu dusundugun için söyledin büyük ihtimal bunu anlayip anlayis göstermesi lazmdi. Evet ailede çok önemli ailesine önem vermesi çok iyi ama evlilik arefesindeymissiniz. Artik seninle aile olacak. Evlendikten sonrada bu devam edebilir daha zor olur o zaman sizin için

Telefonunu karıştırabilir bunu es geçiyorum. Siz onun sizin aileniz hakkında başka birine yazdığını görseydiniz sizde tepki gösterirdiniz. (Buraya kadar haklı)
Ailesine anlatması kabul edilemez, açık açık sizi hedef göstermiş. Çocuk yaşta değilse, bunun büyük bir problem olduğunu bilmesi gerekiyor.

Galiba biz nikahı erteleyeceğiz ortada büyük bir problem var nasıl çözerim nasıl durumun altından kalkacağım bilemiyorum. Şöyle anlatayım nikahımıza bir hafta var. Biz dün nişanlımla görüştük gezdik eğlendik. dün akşam nişanlım telefonumu karıştırdı watsaptaki yazışmalarımı okumuş, bende önceden teyzeme demiştim kii , çocuk tek başına uğraşıyor ailesi destek olmuyor hiç yazmıştım ki aylar öncesi bunu okumuş bu ne dedi dedim aylar öncesi yazdığım birşeydi diye izah etim. şuanda öyle bir şey düşünmüyorum dedi. kükredi vay efendim sen benim ailemi nede başkalarına kötülüyorsun bilmem ne bana ne desemde inanmadı. Eve gitmiş ailesine durumu anlatmış olayı büyütmüş ailesi de böyle içten pazarlıklı olacaksa olmasın bu iş demiş, bende dedim ki hemen ailene yetiştirdin mi ya dedim, Nikah arifesinde yaptığın beni düşürdüğün duruma bak dedim. Dedi ki benim içim rahat ben bilip bilmediğim şeyleri kimseye anlatmıyorum diye mesaj atmış. bu söylediklerini de mesaj olarak yazdı eve gidince, ben cevap yazmadım... Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.... Dün gece uyuyamadım ve şuan iş yerindeyim... ağlaya ağlaya dua ettim rabbim bilir işini ..
evlilik korkutmuş bence onu ve saçmalıcak yer aramış, hadi size kızdı ailesine niye söylüyor. evlenince kimse birbirinin ailesi hakkında konuşmıcakmı illaki konuşacak, söylenen şeyde abarttığı kadar kötü değil bence

Telefonunu karıştırabilir bunu es geçiyorum. Siz onun sizin aileniz hakkında başka birine yazdığını görseydiniz sizde tepki gösterirdiniz. (Buraya kadar haklı)
Ailesine anlatması kabul edilemez, açık açık sizi hedef göstermiş. Çocuk yaşta değilse, bunun büyük bir problem olduğunu bilmesi gerekiyor.

30 yaşında koca adam ya , bilerek yaptı bence ama benim onun ve ailesinden özür dileyeceğimi onlar ne derse onu yapacağımı düşünüyor ve yanılıyor. Göstereceğim ona anyayı konyayı ben

evlilik korkutmuş bence onu ve saçmalıcak yer aramış, hadi size kızdı ailesine niye söylüyor. evlenince kimse birbirinin ailesi hakkında konuşmıcakmı illaki konuşacak, söylenen şeyde abarttığı kadar kötü değil bence

ömür boyu ailesiyle olcağını sanıyor heralde, oda benim aileme baskıcılar dedi ben onunla aramda çözmeye çalıştım.. ama yazık adam değilmiş işte o kadar can sıkıcı bir durumki Allah düşmanıma vermesin böyle birşey

kküçük gibi görunse de bence çok buyuk bır sorun bu.
ailesıne soyledıgınde sana karsı dolacaklarını bılmıyor mu ?
nasıl toplarlamayı düşünüyor bundan sonrasını acaba?
yetmıyor bır de annesının senın hakkında soyledıgını de soyluyor olmaz demiş falan.
aranız nasıl düzelecek acaba bundan sonra ? annesı senın yüzüne -sen onun ailesine nasıl bakacaksın.?
bu sorulara bır cevabı var mı çok merak edıyorum cevaplarsanız sevınırım.

hayır erteleyeceğim nikahı annem dahi olsa dinlemeyeceğim. annem diyorki ben konuşayım birde ailecek bize gelsinler konuşalım niyetleri ne çözelim diyor. bende olmaz dedim... annem benim duygularımı önemsemiyor. ailesinin sana olan kızgınlığı geçer diyor
bu arada asla annene katılmıyorum unutulmaz bence ısıtıp ısıtıp önüne koyabilirlar, sen zamanında bizim için böyle böyle dıyordun dıyebılırler yanı..

Back