- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Bu öyle kolay bisey değil işte.. Çok bağlandım ayrılmak aklımda yok şuanŞimdi küsüp üç gün konuşmuyorsa evlenince üç ay konuşmaz. Daha çok sinirlerin yıpranır. Nişanlılık tanımak içindir. Tanıdın işte!. Sevmedin huyunu suyunu vazgeçebilirsin.
Belki kendince değişik bir dönemden geçiyordur diyeceğim, son birkaç aydır çıktıysa.Valla artık ne yapacağımı bilmiyorum küsünce cok özlüyorum dayanamıyorum. Yüz yüzeyken hic böyle değil küsmez bana karsı cok ilgili ve cok düşüncelidir hatta aşırı ilgili biri ne desem yapar ne istesem yok demez sevgisinden şüphem yok benden cok seviyo diyebilirim ama bu huyu var son bi kac aydır cıktı bu huyu normalde böyle değildi
Bilmiyorum ne yapsam elimde patlıyor gercekten cok üzülüyorum aradığında bende acmamayı düşünüyorumBelki kendince değişik bir dönemden geçiyordur diyeceğim, son birkaç aydır çıktıysa.
Biraz ılımlı iletişim deneseniz mesela, erkeksin neden devamlı küsüyorsun tarzı değil de daha naif hani ben böyle araya zaman girdiğinde küslük girdiğinde çok üzülüyorum. Konuşursak konu uzamaz, aramızda orta yolu buluruz tarzı. Belki işe yarar. İletişimden başka bir çare düşünemiyorum çünkü
Üzülmeyin lütfen, inanın ki çözümsüz bir konu değil. Dönem dönem herkes şaşar, insanız. Belki bilmediğiniz, size anlatmadığı bir durum vardır içinden atamadığı illa ki açılır. Yıkıcı olmak her zaman çözüm olmuyor zaten iki tane yolunuz var benim fikrimce;Bilmiyorum ne yapsam elimde patlıyor gercekten cok üzülüyorum aradığında bende acmamayı düşünüyorum
Üfff hiçte erkek adama yakıştırmamm kız gibi küsmeleri çekilecek dert değil adam gibi konuş küsmek de ne oluyor haklısın bıkmakdan şunu da ekleyelim nasıl başlarsanız öyle gider..Bıktım artık nişanlımla aramız iyiyken cok iyiyiz ama bazen sebepsiz yere kavga cıkarıyor küsüp günlerce konusmuyor. Yine durduk yere kavga cıkardı küstü kac gündür konusmuyorduk az once aradım acmadı napim ben bilmiyorum ki sinirlerim bozuldu zor tutuyorum şuan kendimi
Simdi mesaj attım cocuk değiliz biraz kafanı topla düşün ömür boyu küs barış küs barış olmaz birbirimizi yıpratırız böyle olacaksa söyle bana falan dedim bakalım bunada cevap vermezse ailemle konusmaktan baska çare yokÜzülmeyin lütfen, inanın ki çözümsüz bir konu değil. Dönem dönem herkes şaşar, insanız. Belki bilmediğiniz, size anlatmadığı bir durum vardır içinden atamadığı illa ki açılır. Yıkıcı olmak her zaman çözüm olmuyor zaten iki tane yolunuz var benim fikrimce;
ya alıp karşınıza üzüldüğünüzü gösteren suçlamalardan uzak bir konuşma yapacaksınız çünkü suçlandıkça savunmaya geçiyor insanlar konu sapıp daha kötü yerlere gelebiliyor.
ya da dediğiniz gibi telefonu açmayıp nasıl bir şey olduğunu o şekilde anlatmaya çalışacaksınız.
Cevap verse konusucam cevap vermiyorÜfff hiçte erkek adama yakıştırmamm kız gibi küsmeleri çekilecek dert değil adam gibi konuş küsmek de ne oluyor haklısın bıkmakdan
Tabi ki ilişki ve karar sizin durumun ne kadar sinir bozucu ve üzücü olduğunu tahmin edebiliyorum ama ben sanki çok kötü niyetli bir davranışmış gibi de göremedim. Herkesin hayatında saçmaladığı dönemler olur, sürekli böyle değil anladığım kadarıyla birkaç aydır tuhaf davranıyor. Gönlünüzü aldığından da bahsetmişsiniz, size karşı çok ilgili olduğundan..Simdi mesaj attım cocuk değiliz biraz kafanı topla düşün ömür boyu küs barış küs barış olmaz birbirimizi yıpratırız böyle olacaksa söyle bana falan dedim bakalım bunada cevap vermezse ailemle konusmaktan baska çare yok
Hep onlar haklıdır zatende üstüne düşesin diye yapıyor sen düştükçe o dahada sapitacak oralı olma kaçan kovalanır misaliCevap verse konusucam cevap vermiyor
24 yasında ben 22Tabi ki ilişki ve karar sizin durumun ne kadar sinir bozucu ve üzücü olduğunu tahmin edebiliyorum ama ben sanki çok kötü niyetli bir davranışmış gibi de göremedim. Herkesin hayatında saçmaladığı dönemler olur, sürekli böyle değil anladığım kadarıyla birkaç aydır tuhaf davranıyor. Gönlünüzü aldığından da bahsetmişsiniz, size karşı çok ilgili olduğundan..
Bu arada kaç yaşındaydı nişanlınız?
Zaten ben üstüne düştüğümden beri böyle yapmaya başladı galiba cünkü bu huyu yeni yeni cıkmaya basladı başlarda böyle değildiHep onlar haklıdır zatende üstüne düşesin diye yapıyor sen düştükçe o dahada sapitacak oralı olma kaçan kovalanır misali
Anladım, umarım mesajınıza olumlu cevap alırsınız dileğim bu. Takipteyim haberlerinizi bekliyorum.24 yasında ben 22
Oda senin ondan vazgeçemez olduğunu bildiği için yapıyor aslında senden heran vazgeçebilirim mesajı versen işte ozamam değişiyor bal gör ama hayatının tek merkezi gibi böyle şımartırsan daha ne mutsuz geceler bekliyor seniBu öyle kolay bisey değil işte.. Çok bağlandım ayrılmak aklımda yok şuan
Uyumus heralde dönüş yaparsa haberdar ederimAnladım, umarım mesajınıza olumlu cevap alırsınız dileğim bu. Takipteyim haberlerinizi bekliyorum.
Haklısın galiba. Biraz kendimi geri cekmem lazım yoksa daha cok mutsuz olurumOda senin ondan vazgeçemez olduğunu bildiği için yapıyor aslında senden heran vazgeçebilirim mesajı versen işte ozamam değişiyor bal gör ama hayatının tek merkezi gibi böyle şımartırsan daha ne mutsuz geceler bekliyor seni
Zaten ben üstüne düştüğümden beri böyle yapmaya başladı galiba cünkü bu huyu yeni yeni cıkmaya basladı başlarda böyle değildi[/QUOTE
Eh işte kendini fasulye gibi nimetten saydı sayende gelde olduğu yerden indir fazlası iyi gelmiyor bu erkek milletine gerçekten seviyorsan da ölüyorsanda onun ugruna çok belli etmeyin yoksa kıymetini ayak altı eder pas pas gibi
Evet yoksa elinde oyuncağı olursun en kötüsü de güns gelir ondan bıkarsınHaklısın galiba. Biraz kendimi geri cekmem lazım yoksa daha cok mutsuz olurum