Nişanlım sürekli küsüyor bıktırdı

Belki kendince değişik bir dönemden geçiyordur diyeceğim, son birkaç aydır çıktıysa.

Biraz ılımlı iletişim deneseniz mesela, erkeksin neden devamlı küsüyorsun tarzı değil de daha naif hani ben böyle araya zaman girdiğinde küslük girdiğinde çok üzülüyorum. Konuşursak konu uzamaz, aramızda orta yolu buluruz tarzı. Belki işe yarar. İletişimden başka bir çare düşünemiyorum çünkü

Bilmiyorum ne yapsam elimde patlıyor gercekten cok üzülüyorum aradığında bende acmamayı düşünüyorum

Bilmiyorum ne yapsam elimde patlıyor gercekten cok üzülüyorum aradığında bende acmamayı düşünüyorum
Üzülmeyin lütfen, inanın ki çözümsüz bir konu değil. Dönem dönem herkes şaşar, insanız. Belki bilmediğiniz, size anlatmadığı bir durum vardır içinden atamadığı illa ki açılır. Yıkıcı olmak her zaman çözüm olmuyor zaten iki tane yolunuz var benim fikrimce;
ya alıp karşınıza üzüldüğünüzü gösteren suçlamalardan uzak bir konuşma yapacaksınız çünkü suçlandıkça savunmaya geçiyor insanlar konu sapıp daha kötü yerlere gelebiliyor.
ya da dediğiniz gibi telefonu açmayıp nasıl bir şey olduğunu o şekilde anlatmaya çalışacaksınız.

Üfff hiçte erkek adama yakıştırmamm kız gibi küsmeleri çekilecek dert değil adam gibi konuş küsmek de ne oluyor haklısın bıkmakdan şunu da ekleyelim nasıl başlarsanız öyle gider..

Simdi mesaj attım cocuk değiliz biraz kafanı topla düşün ömür boyu küs barış küs barış olmaz birbirimizi yıpratırız böyle olacaksa söyle bana falan dedim bakalım bunada cevap vermezse ailemle konusmaktan baska çare yok

Tabi ki ilişki ve karar sizin durumun ne kadar sinir bozucu ve üzücü olduğunu tahmin edebiliyorum ama ben sanki çok kötü niyetli bir davranışmış gibi de göremedim. Herkesin hayatında saçmaladığı dönemler olur, sürekli böyle değil anladığım kadarıyla birkaç aydır tuhaf davranıyor. Gönlünüzü aldığından da bahsetmişsiniz, size karşı çok ilgili olduğundan..

Bu arada kaç yaşındaydı nişanlınız?

24 yasında ben 22

Bu öyle kolay bisey değil işte.. Çok bağlandım ayrılmak aklımda yok şuan
Oda senin ondan vazgeçemez olduğunu bildiği için yapıyor aslında senden heran vazgeçebilirim mesajı versen işte ozamam değişiyor bal gör ama hayatının tek merkezi gibi böyle şımartırsan daha ne mutsuz geceler bekliyor seni

Haklısın galiba. Biraz kendimi geri cekmem lazım yoksa daha cok mutsuz olurum

Kus kalmayi sevmiyorum demissin yazmadsn aramadan duramiyorum diye oda senin bu yapini bildigi icin rahat davraniyo sana nasil olsa arar yazar gonlumu alir diyo sen kendini tutsan aramazsan yazmazsan emin ol o pesinden gelir gelmezsede seni sevmiyo demektir

Benim sevgilim de bu modelden, biraz ilgilenme yani küssün aramasın tabii küçük bir sebepse. Elbet arayacak yani bırak bu sefer dayanamayan o olsun. Hem böylece biraz olsun kendine engel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…