Nişanlım sürekli küsüyor bıktırdı

Unutma seni üzenin kıymetlin olmamalı kim olursa olsun herkes haddini bilecek o kadar

Bıktım artık nişanlımla aramız iyiyken cok iyiyiz ama bazen sebepsiz yere kavga cıkarıyor küsüp günlerce konusmuyor. Yine durduk yere kavga cıkardı küstü kac gündür konusmuyorduk az once aradım acmadı napim ben bilmiyorum ki sinirlerim bozuldu zor tutuyorum şuan kendimi
Ben kendimden biliyorum. Eşim nişanlıyken çok tripliydi. Evlenince de hiç değişmedi hatta arttı. Nişanlıyken böyleyse evlenince beter olur benden söylemesi. Tabi bir de kavga nedenleri Önemli

Bıktım artık nişanlımla aramız iyiyken cok iyiyiz ama bazen sebepsiz yere kavga cıkarıyor küsüp günlerce konusmuyor. Yine durduk yere kavga cıkardı küstü kac gündür konusmuyorduk az once aradım acmadı napim ben bilmiyorum ki sinirlerim bozuldu zor tutuyorum şuan kendimi
Ayrıca siz aramayın o yalvarsin.

En nefret ettiğim 2. erkek tipi

Hiç arama sorma, ararsa da açma bakalım napacak

konuşunca da öyle birini istemediğini söylersin

Valla artık ne yapacağımı bilmiyorum küsünce cok özlüyorum dayanamıyorum. Yüz yüzeyken hic böyle değil küsmez bana karsı cok ilgili ve cok düşüncelidir hatta aşırı ilgili biri ne desem yapar ne istesem yok demez sevgisinden şüphem yok benden cok seviyo diyebilirim ama bu huyu var son bi kac aydır cıktı bu huyu normalde böyle değildi
O normal de de öyledir de size gostermemeye çalışmıştır o huyunu. Zamanla heyecan azalınca kendi gibi olmaya başlamıştır

Ben sureı küstüm oynamıyorum diyen bi çocuk hayatımda istemiyorum. Büyümüş adam olmuş bir erkekle hayatımı birleştirmek istiyorum diyip yüzüğü kafasına firlatabilirsin

X