- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.758
- 60
-
- Konu Sahibi Arzucan0022
Rulo yokkkkSimdı 1000 SMS var telımde hepsi de bedava ama, bilin bakalım bende ne yok?
İrkek ?Evet abla bildin Hersey var rulo yok,
Aman olmasın sakın kk kaldıramaz artık bir ruloyu dahaEvet abla bildin Hersey var rulo yok,
O varmış rulo yokmuşİrkek ?
Rulo sjsjsjsjsjs mıgrosa ugrayım da alayım hani varya tekli ama kocaman??? Ondan alayım bıtaneİrkek ?
Ölçmek önemli hahahhahaaRulo sjsjsjsjsjs mıgrosa ugrayım da alayım hani varya tekli ama kocaman??? Ondan alayım bıtane
Hanım abla ben seni tebrik etmedim heeeRulo yokkkk
Ölçme birimi;Adam istatik almak istemiştir. Türkiye Istatik Kurumunda çalışmadığını nerden biliyoruz
Belki de 2021 Türkiye Ortalama Pipi Haritasi cikaracakti...
Cok fesatsiniz gizlar yaww
Ne tebriği öyle ..Hanım abla ben seni tebrik etmedim heee
4... SekxtingÖlçme birimi;
1. Metre
2. Terlik
3. Tuvalet kağıdı rulosu
4. .....
Ölçme birimi;
1. Metre
2. Terlik
3. Tuvalet kağıdı rulosu
4. .....
Bu muhabbette olmadı tabi yemek yarışmasıNe tebriği öyle ..
Gördüm şimdi mesajını oradateşekkürler:))Bu muhabbette olmadı tabi yemek yarışması
sms 2 kontör olunca öyle oluyorBen yıllar öncesinin konusu zannettim ahahahahah soklardayim şuan
sms 2 kontör olunca öyle oluyor
ehh işte idare eder deyi verinArkadaşlar merhabalar siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler var özel konuların paylaşıldığını görünce bu hafta nişanlımla başımdan geçen olayı paylaşmak istedim
Geçen yazışıyoruz konu cinselliğe geldi benimde hiç yaşamadığımı biliyor bana kalın mı istersin yoksa ince mi dedi bende seni seviyorum fark etmez dedim sana bir şey göstercem dedi hayır dediğim halde penisinin fotosunu attı
Tuvalet kağıdı rulosunun içine sokmuş benimki rulo kadar kalın içini dolduruyor diye birde pişkince yazmış çok korktum acaba başkalarına da böyle yapıyor mu 5 gündür trip atıyorum özür dilemesini bekledim hala bana beğendin mi diye soruyor sizce ne yapmalıyım ayrıca şeyide nasıl her aradığımda soruyor buna ben ne diyeyim iyi mi diyeyim yoksa kötü mü diyeyim o zamanda onuru kıralacak ne yapmam lazım bu arada 22 yaşındayım