- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- Konu Sahibi Arzucan0022
Maalesef, bi soba borusu kafadar değelmişSadece rulo kadar mı kalınmış?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef, bi soba borusu kafadar değelmişSadece rulo kadar mı kalınmış?
İyiki telefondan canlı bağlanmamış bir aaçıyon telefonu karşısında rulolu paketCeeee bak sana kim merhaba diyor falan ahahahahHahshshshxbxbxvx
Hayal gucu giderek ilerleiyor abaza neslinin.
Daha fantazik olurdu heyecan tavanİyiki telefondan canlı bağlanmamış bir aaçıyon telefonu karşısında rulolu paket
Mwrhaba ben geldim diyerektenDaha fantazik olurdu heyecan tavan
Eksinli mesajO ne ki ben bilmiyoö
Aaaa bak burda kim vaaar cünyür erco ya meraba de annesiMwrhaba ben geldim diyerekten
Ben de yeni ogrendim yavrum seksi konusmak demekmis vahlar bana kac yillik evliyim
Siz çok yaşayın emiEn son erotık mesajlastıgımda, SMS 2 kontordu
HepbırlıkteSiz çok yaşayın emi
Aaaa bak burda kim vaaar cünyür erco ya meraba de annesi
Çok doğru tespit. tebrikler.Penis fotosu atmak, hımmm çok fantezik Allahın abazası. Hanzosu. Kırosu. Aklıma gelenler bunlar.
Ama konu inandırıcı değil be ürkek girl.
O zaman giriş gelişme sonuç tek mesajdaydıEn son erotık mesajlastıgımda, SMS 2 kontordu
Şimdi 1000 mesajO zaman giriş gelişme sonuç tek mesajdaydı
Hep birlikte insallahSiz çok yaşayın emi
Yaaaa var ya ajsjsjsjsjsmxAaaa bak burda kim vaaar cünyür erco ya meraba de annesi
Sevdim öptüm bayO zaman giriş gelişme sonuç tek mesajdaydı
Hepbırlıkte
Hep birlikte insallah
Tamam askım agzından öbdüm dıyodum ben. Dudak degıl agız,daha kirli ve erotik olsun diye.O zaman giriş gelişme sonuç tek mesajdaydı
Simdı 1000 SMS var telımde hepsi de bedava ama, bilin bakalım bende ne yok?Şimdi 1000 mesaj