- 8 Nisan 2021
- 23
- 93
- 26
-
- Konu Sahibi Arzucan0022
Ama ben bakireyim ayrılmayı bile düşündüm acı çekmek istemiyorumOrta deyiverin ne tas yansin ne kebap.
Bu yaz ağustosta ama ben uyku uyuyamıyorum moralim bozukNişanlınsa haliyle bunları seninle yaşamak isteyecek. İstememesi anormal. Belli ki seninde cinsel bilgin az. Bunu kendisine söyle. Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz?
Ama siz bakiresiniz anladim..O zaman ince severim acı cekmeyeyim deyiverin kalınsa da artik torpuletirAma ben bakireyim ayrılmayı bile düşündüm acı çekmek istemiyorum
Akşam tuvaketteki kağıt bitmiş ruloya baktîm bana kalın geldi ben 50 kilo kızım alamam onu hemAma siz bakiresiniz anladim.Neden aci cekeceksiniz testere 10 mu cekilecek?
Hiç görmediğim bir şey olduğu için yorum yapamayacağım kusura bakma de.Arkadaşlar merhabalar siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler var özel konuların paylaşıldığını görünce bu hafta nişanlımla başımdan geçen olayı paylaşmak istedim
Geçen yazışıyoruz konu cinselliğe geldi benimde hiç yaşamadığımı biliyor bana kalın mı istersin yoksa ince mi dedi bende seni seviyorum fark etmez dedim sana bir şey göstercem dedi hayır dediğim halde penisinin fotosunu attı
Tuvalet kağıdı rulosunun içine sokmuş benimki rulo kadar kalın içini dolduruyor diye birde pişkince yazmış çok korktum acaba başkalarına da böyle yapıyor mu 5 gündür trip atıyorum özür dilemesini bekledim hala bana beğendin mi diye soruyor sizce ne yapmalıyım ayrıca şeyide nasıl her aradığımda soruyor buna ben ne diyeyim iyi mi diyeyim yoksa kötü mü diyeyim o zamanda onuru kıralacak ne yapmam lazım bu arada 22 yaşındayım
Bana sanal yapalım falan diyor onu hayal ederek tamam birşeyler yapıyorum ama sanal asla yapamamHiç görmediğim bir şey olduğu için yorum yapamayacağım kusura bakma de.
Yaptığı hoş değil, sapık değildir belki ama malzemesiyle öğündüğü kesin, mevzu çok derinlere gitmiş anlaşılan o da fazla rahat davranmış. Başkalarına da göstermiş midir sorusunun cevabı bizde değil maalesef
Belki nişanlısısınız diye atmıştır olamazmı?Arkadaşlar merhabalar siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler var özel konuların paylaşıldığını görünce bu hafta nişanlımla başımdan geçen olayı paylaşmak istedim
Geçen yazışıyoruz konu cinselliğe geldi benimde hiç yaşamadığımı biliyor bana kalın mı istersin yoksa ince mi dedi bende seni seviyorum fark etmez dedim sana bir şey göstercem dedi hayır dediğim halde penisinin fotosunu attı
Tuvalet kağıdı rulosunun içine sokmuş benimki rulo kadar kalın içini dolduruyor diye birde pişkince yazmış çok korktum acaba başkalarına da böyle yapıyor mu 5 gündür trip atıyorum özür dilemesini bekledim hala bana beğendin mi diye soruyor sizce ne yapmalıyım ayrıca şeyide nasıl her aradığımda soruyor buna ben ne diyeyim iyi mi diyeyim yoksa kötü mü diyeyim o zamanda onuru kıralacak ne yapmam lazım bu arada 22 yaşındayım
Ne demek istediğinizi anlamadım uydurayım mı yani birşeylerDaha yaratıcı bir konu bulamadınız mı?
O da öyle sòyledi benden de istedi ama atmadımBelki nişanlısısınız diye atmıştır olamazmı?
Hayır yani fake değilsen adam nişanlın sana soruyor kime soracak.O da öyle sòyledi benden de istedi ama atmadım
Abaza olduğunu kesin ailesi de muhafezakar üstelik 5 gün daha triplre girmeliyim sizce yoksa unutayım mıPenis fotosu atmak, hımmm çok fantezikAllahın abazası. Hanzosu. Kırosu. Aklıma gelenler bunlar.
Ama konu inandırıcı değil be ürkek girl.
Acı çekip çekmemen onun davranışına bağlı,Ama ben bakireyim ayrılmayı bile düşündüm acı çekmek istemiyorum
Ergenmisiniz böyleArkadaşlar merhabalar siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler var özel konuların paylaşıldığını görünce bu hafta nişanlımla başımdan geçen olayı paylaşmak istedim
Ama ben hazır değildim bu duruma düşnsenize istemiyorsunuz ama eşiniz sizle zorla ilişkiye giriyor ne hissedersinizHayır yani fake değilsen adam nişanlın sana soruyor kime soracak.
acısada öldürmez korkmayınAma ben bakireyim ayrılmayı bile düşündüm acı çekmek istemiyorum