- 22 Aralık 2020
- 3.644
- 11.504
-
- Konu Sahibi Arzucan0022
Tuvalet kagıdı rulosuymus neyse ki ya havlu kağıt rulosu olsaydı?mazallah 50 kgsunuz naparsiniz?boyda kısaysa agzınızdan cıkar artik ayh neyse ya alfjdkfjf gidem de yemek yapam byAdam genişliği kastetmiş boyu değil ama. 50 kilo kadın çok üzülmüş
cevap yazamıyorum banlanabilirim ziraTuvalet kagıdı rulosuymus neyse ki ya havlu kağıt rulosu olsaydı?mazallah 50 kgsunuz naparsiniz?boyda kısaysa agzınızdan cıkar artik ayh neyse ya alfjdkfjf gidem de yemek yapam by
Evet 50 kgum diye belirtti rezill cevabimda buydu ona alıntı yapamadim buraya alfjkdkf
Rulolu yok?Simdı 1000 SMS var telımde hepsi de bedava ama, bilin bakalım bende ne yok?
Evet eve gelirken altılı aldım sksksksksRulolu yok?
Belki bi gun lazim olur ajzbzbzvxvEvet eve gelirken altılı aldım sksksksks
Böyle dusunurken evde sararıp solmasın koca poset ruloBelki bi gun lazim olur ajzbzbzvxv
Korono var koronoBöyle dusunurken evde sararıp solmasın koca poset rulo
Rulo pasta'da yapmak artıkYa rulo nasıl bir fantezi peki
Cinsellik konularına girmek anormal değil. Hatta birşeyler de yaşanabilir birbirinizi istemeniz normaldir ama WC kağıdı olayı zevzeklik şaka ise bile siz hoşlanmadığınızı belirtmişsiniz hala üsteliyorArkadaşlar merhabalar siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler var özel konuların paylaşıldığını görünce bu hafta nişanlımla başımdan geçen olayı paylaşmak istedim
Geçen yazışıyoruz konu cinselliğe geldi benimde hiç yaşamadığımı biliyor bana kalın mı istersin yoksa ince mi dedi bende seni seviyorum fark etmez dedim sana bir şey göstercem dedi hayır dediğim halde penisinin fotosunu attı
Tuvalet kağıdı rulosunun içine sokmuş benimki rulo kadar kalın içini dolduruyor diye birde pişkince yazmış çok korktum acaba başkalarına da böyle yapıyor mu 5 gündür trip atıyorum özür dilemesini bekledim hala bana beğendin mi diye soruyor sizce ne yapmalıyım ayrıca şeyide nasıl her aradığımda soruyor buna ben ne diyeyim iyi mi diyeyim yoksa kötü mü diyeyim o zamanda onuru kıralacak ne yapmam lazım bu arada 22 yaşındayım
Çok iyi yaaaArkadaşlar merhabalar siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler var özel konuların paylaşıldığını görünce bu hafta nişanlımla başımdan geçen olayı paylaşmak istedim
Geçen yazışıyoruz konu cinselliğe geldi benimde hiç yaşamadığımı biliyor bana kalın mı istersin yoksa ince mi dedi bende seni seviyorum fark etmez dedim sana bir şey göstercem dedi hayır dediğim halde penisinin fotosunu attı
Tuvalet kağıdı rulosunun içine sokmuş benimki rulo kadar kalın içini dolduruyor diye birde pişkince yazmış çok korktum acaba başkalarına da böyle yapıyor mu 5 gündür trip atıyorum özür dilemesini bekledim hala bana beğendin mi diye soruyor sizce ne yapmalıyım ayrıca şeyide nasıl her aradığımda soruyor buna ben ne diyeyim iyi mi diyeyim yoksa kötü mü diyeyim o zamanda onuru kıralacak ne yapmam lazım bu arada 22 yaşındayım
Hormonlar tavan herhaldeÇok iyi yaaa
4. Soba borusuÖlçme birimi;
1. Metre
2. Terlik
3. Tuvalet kağıdı rulosu
4. .....