- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
-
- Konu Sahibi Arzucan0022
nasıl bir yokluksa artıkTecrübe yok ama organ gösterecek kadar da bilgili ...
oooooo bencede korkEvet öyle anal falanda istiyormuş o da bakir ama beni korkutuyor obazen
Tuvalet kağıdı rulosu olduğuna göre
Yapmayın şöyle şeylerrulo boyu nasılmış acaba
nasıl bir yokluksa artık
Konu fake ciddiye alma zaten:))oooooo bencede kork
fotoğraf atayım mı?
Yapmayın şöyle şeylerrulo boyu nasılmış acaba
Dur daha üye olur olmaz geldiğin yere bakŞu rulolardan bize de denk gelse şanş mı nedir hep duracell kalem pil yolda bırakmıyor ama işte ele avuca gelmeli
Arkadaşım burda üye bu konuyu okurken gördüm bende üye oldum hemenDur daha üye olur olmaz geldiğin yere bak
Bir konu sayesinde site yeni bir üye daha kazandı ne güzelArkadaşım burda üye bu konuyu okurken gördüm bende üye oldum hemen
Severim bòyle muhabetleri erkekleri anlamak gerçekten zorBir konu sayesinde site yeni bir üye daha kazandı ne güzel
Çok güldüm yaOrta deyiverin ne tas yansin ne kebap.
O birşey degil de olan rulolara oldu ne zaman rulo görsem aklıma o gelecek ok..qkfdşfjkfÇok güldüm ya
Ya rulo nasıl bir fantezi pekiO birşey degil de olan rulolara oldu ne zaman rulo görsem aklıma o gelecek ok..qkfdşfjkf
O birşey degil de olan rulolara oldu ne zaman rulo görsem aklıma o gelecek ok..qkfdşfjkf
Bence o ara vuku bulduruyordu o kadin adam beyefendi yazmak geldi aklina sapigin demek ki alfjdkfjfYa rulo nasıl bir fantezi peki
Bodur tavuk??
Adam genişliği kastetmiş boyu değil ama. 50 kilo kadın çok üzülmüşBodur tavuk??
Neyse islevdi önemli olani aldjdkfkfkg
Yani böyle kalın mıymış değildir bence