- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.760
- 60
-
- Konu Sahibi Arzucan0022
Mahmut değil ercan o ercanDoğru söyle beebak allaaasen sen yaptın demi. Sen attın nişanlına mahmuuuuuuut .
Benim bi lafim var bilion ahahahshshhs dedirtme bana burdaBi daha ki sefer vizyonunu geniş tut. Tuvalet kağıdı rulosu nedir yaaa
Penısını ruloya sokup foto cekıp atan bir tenya var konuda.. Nasıl cıddı olsun ki kadınlar?Boyum 163 orta boydayım oda 174 boyunda siz dalga geçin
ErcoooooooMahmut değil ercan o ercan
Sanırsın açılmamış gonca gülErcan kim sayfa yöneticisi mi
Ergenler inciden geliyo genelde çiçeemİnci deme deme
Ercan kim sayfa yöneticisi mi
Ercoooo perişannnErcoooooooseni vizyonsuz seeeniii
Ekşide olabülürrrrrErgenler inciden geliyo genelde çiçeemkk yi trollesek deyip trol olup gidiyollar
Iyyy, baska kızlar inan ruloya sokulmus sorpusuk çük gormeye meraklı degıl. Tek sana gostermıstır raad ol.Umarım başka kızlara da göstermemiştir o şey sadece benim çünkü
Yazık oğlana yaaaa ablaları gitmeyin üstüneUmarım sayfadan atılırım bu kadar dalga geçilmeye tahamül edemeyeceğim özelimi paylaştîğîm insanların davranışlarına inanamıyorum
ZuahahahahahHzbzvzvzvIyyy, baska kızlar inan ruloya sokulmus sorpusuk çük gormeye meraklı degıl. Tek sana gostermıstır raad ol.
Yavruuuuum o rulo buruştu gittiiiiiiCımbızlı yönetici derler ona
Ercoooo perişannn
Ekşide olabülürrrrr
Çabuk uçtuCımbızlı yönetici derler ona
Ercoooo perişannn
Ekşide olabülürrrrr
Benimde mıde öz suyum agzıma geldı, rulo ıcınde penıs geldı gozumun onune evlerden ırak. Retınalarımı yırtasım var.ZuahahahahahHzbzvzvzvay yapma yaaaa yeminle karin kaslarim agridu
Hiçbirşey bilmiyo ama sexting biliyo vay beeGitti valla