- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.760
- 60
-
- Konu Sahibi Arzucan0022
Vallahamı ...O da öyle sòyledi benden de istedi ama atmadım
Aslinda sayılirız ünide tanıstık ilkiz daha oda bende tecrübelerimiz yokErgenmisiniz böyle
Tecrübe yok ama organ gösterecek kadar da bilgili ...Aslinda sayılirız ünide tanıstık ilkiz daha oda bende tecrübelerimiz yok
Gözünü kapatsaydın ne diyim.Ama ben hazır değildim bu duruma düşnsenize istemiyorsunuz ama eşiniz sizle zorla ilişkiye giriyor ne hissedersiniz
Tuvalet kagıdı rulosuymus neyse ki ya havlu kağıt rulosu olsaydı?mazallah 50 kgsunuz naparsiniz?boyda kısaysa agzınızdan cıkar artik ayh neyse ya alfjdkfjf gidem de yemek yapam byNe demek istediğinizi anlamadım uydurayım mı yani birşeyler
Siz birbirinize hiç dokunmadan düğün mü yapacaksınız, doğru mu anladım, önce fikirlerinizi açın biraz, belki bunları yaparak korkunuzu da yeneceksiniz, fotoğraf atın falan demiyorum ama dıruöa biraz uyum sağlayıp tabularınızı kırmaya çalışırsanız sizin için iyi olurBana sanal yapalım falan diyor onu hayal ederek tamam birşeyler yapıyorum ama sanal asla yapamam
Merakımdan tuvalet kağıdı rulosuna bakmış olabilirmiyim evet evet evet baktımAkşam tuvaketteki kağıt bitmiş ruloya baktîm bana kalın geldi ben 50 kilo kızım alamam onu hem
Boyum 163 orta boydayım oda 174 boyunda siz dalga geçinTuvalet kagıdı rulosuymus neyse ki ya havlu kağıt rulosu olsaydı?mazallah 50 kgsunuz naparsiniz?boyda kısaysa agzınızdan cıkar artik ayh neyse ya alfjdkfjf gidem de yemek yapam by
Seksting yaparken çok uçuk şeyler yazıyordu umarım öyle yapmazÖncelikle İlk gece konusunda konuş nemce sen onunla, sen böyle bu işin üzerine düştükçe ben tecavüze uğrayacakmış gibi hissediyorum korkuyorum, bana nasıl davranöan gerektiğini gerçekten biliyor musun yoksa güç gösterisi yapıp canımı mı yakacaksın diye sor
Bunu ummak yerine uyarın isterseniz.Seksting yaparken çok uçuk şeyler yazıyordu umarım öyle yapmaz
Alışırsın bebeeeğmAkşam tuvaketteki kağıt bitmiş ruloya baktîm bana kalın geldi ben 50 kilo kızım alamam onu hem
Denemediniz dimi? Bak içinde erir kardeş dikkat et. sonra ameliyatla alırlar kağıtları içindenAkşam tuvaketteki kağıt bitmiş ruloya baktîm bana kalın geldi ben 50 kilo kızım alamam onu hem
Adam evlenmeden göstermiş işteeArkadaşlar merhabalar siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler var özel konuların paylaşıldığını görünce bu hafta nişanlımla başımdan geçen olayı paylaşmak istedim
Geçen yazışıyoruz konu cinselliğe geldi benimde hiç yaşamadığımı biliyor bana kalın mı istersin yoksa ince mi dedi bende seni seviyorum fark etmez dedim sana bir şey göstercem dedi hayır dediğim halde penisinin fotosunu attı
Tuvalet kağıdı rulosunun içine sokmuş benimki rulo kadar kalın içini dolduruyor diye birde pişkince yazmış çok korktum acaba başkalarına da böyle yapıyor mu 5 gündür trip atıyorum özür dilemesini bekledim hala bana beğendin mi diye soruyor sizce ne yapmalıyım ayrıca şeyide nasıl her aradığımda soruyor buna ben ne diyeyim iyi mi diyeyim yoksa kötü mü diyeyim o zamanda onuru kıralacak ne yapmam lazım bu arada 22 yaşındayım
Bende isterim biraz sertlik ama bu ilk günden olmamalı 1 ay falan geçtikten sonra isterimBunu ummak yerine uyarın isterseniz.
Terlik kaç numara acepTuvalet kağıdı rulosu iyiymiş. birisi terliğe sokmuştu
Hard yani ...Bende isterim biraz sertlik ama bu ilk günden olmamalı 1 ay falan geçtikten sonra isterim