- 8 Nisan 2021
- 23
- 93
- 26
-
- Konu Sahibi Arzucan0022
Umarım başka kızlara da göstermemiştir o şey sadece benim çünküAdam evlenmeden göstermiş işteesonradan görünce korkup kaçma diye
Evet öyle anal falanda istiyormuş o da bakir ama beni korkutuyor obazenHard yani ...
Ve seni şikayet ettim. Bakalım gerçekten senin miymiş ?Umarım başka kızlara da göstermemiştir o şey sadece benim çünkü
Oooo sahiplenmişsin bile . İstemem yan cebime koy seninkiUmarım başka kızlara da göstermemiştir o şey sadece benim çünkü
Anlamadım ne demek istediğiniziVe seni şikayet ettim. Bakalım gerçekten senin miymiş ?
Şikayet edildin hadi güle güle sanaEvet öyle anal falanda istiyormuş o da bakir ama beni korkutuyor obazen
İşin aslıııı mamudo olduğun belli deeEvet öyle anal falanda istiyormuş o da bakir ama beni korkutuyor obazen
Birazdan anlarsın arzucan kılıklı mahmut seniAnlamadım ne demek istediğinizi
Nedense hepiniz de aynı tepkiyi veriyorsunuz. anlamamazlık numarasını KK kadınları yutmuyor Ercan beyAnlamadım ne demek istediğinizi
Herkes emoji atıyor diye bende attım ama konu çok dağıldıOooo sahiplenmişsin bile . İstemem yan cebime koy seninkivaaaayyyy mamudooo vaaaay iyi kafa buldun valla millette burdaki konuları okuyup okuyup gaza gelmişsin belli
Ercanda yeni düşenlerden mi yoksa mahmuta haydara ne olduNedense hepiniz de aynı tepkiyi veriyorsunuz. anlamamazlık numarasını KK kadınları yutmuyor Ercan bey
Herkesin yaptığını yaparsaaaaan ohooooooHerkes emoji atıyor diye bende attım ama konu çok dağıldı
Neyse ki bu sefer ben görmedim ablaTerlik kaç numara acep
Bilmiyorum size uyum sağlamklata zorlanıyorum galibaNedense hepiniz de aynı tepkiyi veriyorsunuz. anlamamazlık numarasını KK kadınları yutmuyor Ercan bey
Bu Ercan 18 günde doğurtuyormuş ablaErcanda yeni düşenlerden mi yoksa mahmuta haydara ne oldu
Sevgiyle git ErcanBilmiyorum size uyum sağlamklata zorlanıyorum galiba
Allaaaam sana geliyoremYa soba borusuna sokaydı