Nişanlım kusurunu arıyorlar.

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
Merhaba kizlar ,

Başlıkta belirttigim gibi ailem nisanlimin kusurunu ariyorlar sürekli.
3 ay önce sözümüz oldu. Gecen haftada Nişanimiz. . Sözüm büyüktü aslinda nişan a gerek yoktu özendi ailesi yapmaya karar verdik. Abim evleneli 10 ay oldu ilk basta sorun yaptı o evlenir evlenmez 1 sene gecemeden sozlendim diye neyseki gectik o konulari fakat.hergun yeni bir sey duyuyorum..

Abimde kendi sözlü 6ay durup evlenmis olamsina rağmen, sözlü nişanlı degiliz diye ilk ins resimlerime sonra hafta sonları gezdikten sonra beni eve birakurken kapidan biraksin istemiyorum içeri girsin ailemi saysin diye girerken evde erkek yokken gekmesin denmeye basladi hatta babama gerekli açıklamayı yaptiktan sonra haklisin her geldiginde soylemeyin olur biter dedi . Ben bunu nisanlima soylemedim tabiki . Birbirikizi.ozluyoru ayrılmak istemiyoruz babam gec geliyo 11 gibi eve gelip yemek yedikten sonra saat 10 11 oluyo babamı göreyim diyo ayip olur diyo gelincede görüp kacayim olmuyo 1 saat oturaa saat 12 oluyo bu seferde arkasından nufusumuza alalim bizden cikmiyo yatacak oluyor.

Annem mutfaktaydi bi video izliyorduk 1 keZ elini omzuma atmisti geldiginde çekmemiş saygisizmis.

Bi konu hakkinda sinirlenmisti konusuluyordu dingil adam dedi kufur ediyo agzi bozuk muş.

Birbirimize isimle hitap edeniyoruz munkun oldugunca seslenmemeye calisiyoruz dun elbise aldik denerken hayatim soyle felan dedi bana cok rahatlamış hic kasilmiyormus.

Ablamla tel konusuyorlar diyorki X'de insallah seninki gibi olur ( ablam farkli bir sehirde yasiyor enistem 2 yilda bir anca gelir yilda 1 ay kalmaya gideriz annemle ablam nisanliykende 4 5 kez gelmis yanina enistemi cok sever kendi seviyeli cok konusmaz annem hala cok çekinir konusurken felan ablam kendi ne dusunse iste ali dusundu alalim dedi annem sever babam.sever dedi. Cok güzel yemek yapar .gelince size sunu yapcakmis size sunu yollayacak onlar doguda biz batid ituruyoruz oradakilerin doğal olduğu için. ) ablam diyo one oyle her hafta birbirlerini izlesinler birbirlerinin ivilini civilini biliyorlardir biz oyle miydik...

kapatinca sordum neyi var öyle diyorsun çok rahatmis istemeye geldgi gunden beri rahatsiz ediyormuş onu hiç utanmiyormus.. one oyle herhafta gezilirmiymis... vb hir çok sey

Annem abimle ablanla babamla surekli nisanlimla ilgili konuşuyor birbirlerini gaz veriyorlar konu açıldıkça birşey söylüyor lar.

Laubali biri degil aksine çok konusmaz beni ve ailemi cok düşünür. Gel demesem gelmez ona göre gelmemk ilgilenmemek ayıp ailesine göre de öyle. Yapisal olarakta heycanli telasli biri degil hersey olacagina varir der sakın bi yapısı var ne deyim ailemin yaninda kasıl mi ? Utan mi ?
Her hafta gelme ?
Erkek yokken girme ?
Kapidan yolla eve girmemi ?

Bilmiyorum neyin dogru neyin yanlış olduğunu artik takıntı haline geldi ablamla abimle bizim hakkinda ne konuştular acaba gene neye takıldılar diken ustundeyim soyleme anne ablama felan diyorum oda kendi eşi iyi olsun diye elinden geleni yapiyo hayir saygısızlığı olsa hak verecegim adama sunu yapma, şöyle konusma demeketen robota dondu ...:KK43:

Meslegini felan mi begenmediler ya da durumlari mi zayif bence baska bi seyden dolayi istemiyorlar o yuzden her seyine takmislar.Yazik uzuldun gercekten

Meslegini felan mi begenmediler ya da durumlari mi zayif bence baska bi seyden dolayi istemiyorlar o yuzden her seyine takmislar.Yazik uzuldun gercekten
Maddi durumlari bizden cok iyi iside enistem gibi dukkani var isinde gucunde hi adam cokta sevdiklerini söylüyorlar isine bağlı ickisi kumari yok kusur ariyorlar ciddi anlamda

ailen sana saygı duysa bu lafların birini edemezdi, burda ailenle senin ilişkin sorunlu. abim ki eşimden nefret ederdi "ben beğendim ben seçtim ben istiyorum" dedim bir daha tek bir olumsuz yorumunu duymadım. eşim hakkında olumsuz konuşurlarsa karşılarında beni bulacaklarını bilirler, keza eşim de ailem hakkında olumsuz konuşursa karşısında beni bulacağını bilir. ailem eşimi sevmek zorunda değil eşim de ailemi, ama seviyeyi korusunlar bu yeter. nişanlına hiçbir şey söyleme, burda ailene "yeter artık" demen lazım...

ailen sana saygı duysa bu lafların birini edemezdi, burda ailenle senin ilişkin sorunlu. abim ki eşimden nefret ederdi "ben beğendim ben seçtim ben istiyorum" dedim bir daha tek bir olumsuz yorumunu duymadım. eşim hakkında olumsuz konuşurlarsa karşılarında beni bulacaklarını bilirler, keza eşim de ailem hakkında olumsuz konuşursa karşısında beni bulacağını bilir. ailem eşimi sevmek zorunda değil eşim de ailemi, ama seviyeyi korusunlar bu yeter. nişanlına hiçbir şey söyleme, burda ailene "yeter artık" demen lazım...

Soylemiyorlarki tel konhsurken felan yakaliyir denk geliyorum babamla konuşulurken soyleyin hir sorun varsa bana diyorum
kiziyor muşum..
laf söyleyemiyor muşum ... atarlaniyor musum bana bisey söylenmiyormus ..
Küçük şeyleri dag ediyor ozellikle annem ve ablamla babamla konustugunu.duyup kizdgimda takıntılı oluyorum ne varmis onda soyluyorsa oysa ben ailem bile olsa kimseye acigim verilsin istemiyorum

Kimse yardimci olmayacak mi??

Yardim bekledigin konu nedir tam olarak?

Ailenin agzina kurekle vur, bu kesin gerekli.
Nisanlin oyle iki de bir gelmesin, gorusun disarida ayrilin, herkes evine...

Yeterli mi?

Acayip ayar oluyorum söyle konu acip kimse yardimci olmayacak mi tavirlarina...

Ailenin en kucugusun belli ,annenle baban seni kendine ayirmis
Evlenecegin akillarina gelmedi sanirim ,
Ondan bu kadar tasntasna ,duymamaza yat ,
Adamin acaip bisi yaptigi yok ,
Benim annemle babamda ilk nisanlimda bunlari yapti ,
Duymamak lazim ,iplememek lazim ,cunku ailen bnilkec olsa her zaman yapici ya da dogru olmuyuor soyledikleri ,bazen kendi cikarlari ya da egolari onde geliyor ,
Sern onlari degistiremezsin ,nisanlinla yuzgoz etme ,eve cok sik gelmesin ,dugunude geciktirmeyin

Yardim bekledigin konu nedir tam olarak?

Ailenin agzina kurekle vur, bu kesin gerekli.
Nisanlin oyle iki de bir gelmesin, gorusun disarida ayrilin, herkes evine...

Yeterli mi?

Acayip ayar oluyorum söyle konu acip kimse yardimci olmayacak mi tavirlarina...

Size göre basit bana göre önemli yardim etmeyecek yokmu yazmamin.nedeni one gecsin görünsün. .

Nasil beceriyorsunuz böyle kırıcı olmayi ? Ayar oluyorsaniz yazmazsiniz coi basit oyle degil mi ? hem canda sıkma mış olursunuz. Ne dersiniz !

Ailenin en kucugusun belli ,annenle baban seni kendine ayirmis
Evlenecegin akillarina gelmedi sanirim ,
Ondan bu kadar tasntasna ,duymamaza yat ,
Adamin acaip bisi yaptigi yok ,
Benim annemle babamda ilk nisanlimda bunlari yapti ,
Duymamak lazim ,iplememek lazim ,cunku ailen bnilkec olsa her zaman yapici ya da dogru olmuyuor soyledikleri ,bazen kendi cikarlari ya da egolari onde geliyor ,
Sern onlari degistiremezsin ,nisanlinla yuzgoz etme ,eve cok sik gelmesin ,dugunude geciktirmeyin

Her hafta pazar görüşüyoruz. Simdi ne diycem her hafta görüşmeyelim mi yada eve gekince girmek isteyecek girmesede bu sefer ona takacaklar .. dugunum eylulde

Tepki göstermeniz lazım ailenize, koca kadınsınız, nişanlısınız sevgili değil. Öylesine dahil olmuş biri değil yani ailenize. "Anne biz nişanlandık biliyorsun. Bir sorun mu var niye bu kadar nişanlım gözüne batıyor? Ciddi bir durum varsa niye nişanlanmadan önce uyarmadın? Lütfen fındık kabuğunu doldurmayacak meseleler yüzünden nişanlımı kötüleme. Benim nişanlım olduğu kadar sizin de damadınız ve aileden biri" diyeceksiniz. Pasif kalmayın.

Merhaba kizlar ,

Başlıkta belirttigim gibi ailem nisanlimin kusurunu ariyorlar sürekli.
3 ay önce sözümüz oldu. Gecen haftada Nişanimiz. . Sözüm büyüktü aslinda nişan a gerek yoktu özendi ailesi yapmaya karar verdik. Abim evleneli 10 ay oldu ilk basta sorun yaptı o evlenir evlenmez 1 sene gecemeden sozlendim diye neyseki gectik o konulari fakat.hergun yeni bir sey duyuyorum..

Abimde kendi sözlü 6ay durup evlenmis olamsina rağmen, sözlü nişanlı degiliz diye ilk ins resimlerime sonra hafta sonları gezdikten sonra beni eve birakurken kapidan biraksin istemiyorum içeri girsin ailemi saysin diye girerken evde erkek yokken gekmesin denmeye basladi hatta babama gerekli açıklamayı yaptiktan sonra haklisin her geldiginde soylemeyin olur biter dedi . Ben bunu nisanlima soylemedim tabiki . Birbirikizi.ozluyoru ayrılmak istemiyoruz babam gec geliyo 11 gibi eve gelip yemek yedikten sonra saat 10 11 oluyo babamı göreyim diyo ayip olur diyo gelincede görüp kacayim olmuyo 1 saat oturaa saat 12 oluyo bu seferde arkasından nufusumuza alalim bizden cikmiyo yatacak oluyor.

Annem mutfaktaydi bi video izliyorduk 1 keZ elini omzuma atmisti geldiginde çekmemiş saygisizmis.

Bi konu hakkinda sinirlenmisti konusuluyordu dingil adam dedi kufur ediyo agzi bozuk muş.

Birbirimize isimle hitap edeniyoruz munkun oldugunca seslenmemeye calisiyoruz dun elbise aldik denerken hayatim soyle felan dedi bana cok rahatlamış hic kasilmiyormus.

Ablamla tel konusuyorlar diyorki X'de insallah seninki gibi olur

( ablam farkli bir sehirde yasiyor enistem 2 yilda bir anca gelir yilda 1 ay kalmaya gideriz annemle ablam nisanliykende 4 5 kez gelmis yanina enistemi cok sever kendi seviyeli cok konusmaz annem hala cok çekinir konusurken felan ablam kendi ne dusunse iste ali dusundu alalim dedi annem sever babam.sever dedi. Cok güzel yemek yapar .gelince size sunu yapcakmis size sunu yollayacak onlar doguda biz batid ituruyoruz oradakilerin doğal olduğu için. )

ablam diyo one oyle her hafta birbirlerini izlesinler birbirlerinin ivilini civilini biliyorlardir biz oyle miydik...

kapatinca sordum neyi var öyle diyorsun çok rahatmis istemeye geldgi gunden beri rahatsiz ediyormuş onu hiç utanmiyormus.. one oyle herhafta gezilirmiymis... daha sozluymusuz nisan olunca eve gelirmiş abim oyle diyor

Gecen nisan çarşısında sigara icerken annem gelmis sigarasını atmamış. Belki farketmedi aklina gelmedi çünkü 1kez yanında içmiş degil daha
vb hir çok sey

Annem abimle ablanla babamla surekli nisanlimla ilgili konuşuyor birbirlerini gaz veriyorlar konu açıldıkça birşey söylüyor lar.

Laubali biri degil aksine çok konusmaz beni ve ailemi cok düşünür. Gel demesem gelmez ona göre gelmemk ilgilenmemek ayıp ailesine göre de öyle. Yapisal olarakta heycanli telasli biri degil hersey olacagina varir der sakın bi yapısı var
ne deyim ?
ailemin yaninda kasıl mi ?
Utan mi ?
Her hafta gelme ?
Erkek yokken girme ?
Kapidan yolla eve girmemi ?

Bilmiyorum neyin dogru neyin yanlış olduğunu artik takıntı haline geldi

ablamla abimle bizim hakkinda ne konuştular acaba gene neye takıldılar diken ustundeyim soyleme anne ablama felan diyorum oda kendi eşi iyi olsun diye elinden geleni yapiyo hayir saygısızlığı olsa hak verecegim adama sunu yapma, şöyle konusma demeketen robota dondu ...:KK43:
Lütfen bana yardımcı olun bunun onune nasıl gecebilirim yanlismi yapıyorum gelmesinmi her hafta gorusmeyim mi ? Nisanlimla konuşmalı mıyım bu konuyu ??
Ne sizde ne nişanlınızda hiç bir sorun yok. Ailenize batmış. Kına gecemde insanlar gidip bizim aileyle kalınca beni ğlatmışlardı. Kına yakılırken falan ağlamadım sonrasında ağladım. Eşimin ailesine laf ediyorlar arkalarından falan. Ailem adına utandım. Nolursa olsun insanların kapıdan çıkmasını bekliyor gibi bir de sadece anne babam değil teyzemler dayımlar falan da var. Seni çok iyi anlıyorum benim de çok gücüme gitmişti direk eşimle ilgili değil ailesiyle ilgili olsa da.
Çok yüz vermesin o da ailene. Sen çık görüş, kapıdan bıraksın. Çocuk çok iyi kibar davranmış, çok sıcak davrnmış, haketmiyorlar.

kiz tarafilar ya kendilerini agirdan satmayi abartmis sizinkiler.
soylediklerinizin hepsini soyledim bidaha okadar gelmeyecekmis de bakalim kafalarini hangi topragin altina sokmaya calisiyolar

Üzüldüm sana da nişanlına da,yaranamıyo adam yazık. Laf söyletme, haklıya hakkını ver. Tek yaptıkları ego tatmini.

Tavrını çok net koyman lazım , bir daha kesinlikle nişanlım Hakkı'nda bir yorumunuzu duymak istemiyorum de... Sen pısırık kaldıkça daha da ilerletirler durumu

adama sunu yapma, şöyle konusma demeketen robota dondu ...:KK43:

Bunu nişanlınız size yapsaydı tepki koymasını beklerdiniz değil mi ?
O zaman neden siz tepki vermiyorsunuz ?

Siz sevgilinizi o haliyle sevip beğenmişken , onunla evlenecek olan sizken neden adamı aileniz için değiştirmeye çalışıyorsunuz?

Bu durumda olan erkek değil de kadın olsaydı kk yıkılmıştı .

Ablan senin yaninda olmasi lazim nasil bir kardeşliktir bu.benim de sözüm kesildikten sonra akrabamiz kahvaltiya cagarmisti abime sordum sözlumde gelsin mi diye abim gelmesin demisti ne kadar gucume gitmisti anlatamam.Ama gün gelecek vurucam yüzune 1.5 yillik evliyim cok sukur suanda ama ben karsi tarafin hatasini gördükçe sagolsun annem hep toparlamiştir olur,geçer onlara göre öyle ,görme,yapma diye hep sakinlestirmistir benide hala da öyle dir sagolsun burada annein orta yolu bulmasi gerek.Annene tavrini koy.

X