Nişanlım kumar oynuyormuş

Ailesinden sadece bizim altınlarımıxın parasını ve benim akrabalarımın taktıklarının parasını istedik. Onlardan gelen hiçbir şey istemedim.ödeyeceğiz dediler bekliyoruz

İnanın hiç ama hiç düşünmedim. Aileden biri gibiydi hep evimizdeydi hep bizimleydi. Ailem evlatları gibi sevdi onu. Herkes şok oldu kendi akrabaları bile inanamadı olanlara. Çok güveniyorduk
Evet zaten kadına kredi çektiren erkek erkek değildir. Ya da kadından..Eşi bile değilken sizi yemeye başlamış... Size değil aileye üzüldüm.Bana kredi çektirdi ödemedi deseniz aileniz kasaya koydurmaz..Sürekli gizlemişsiniz.Sİze açıkcası üzülmedin ailenize üzüldüm

Ailemin altınlarını ve bana takılanları istedik ödeyeceğiz dediler bekliyoruz. Hayat gerçekten çok garip

Sevdiğiniz insanın ağzından çıkan her söz kesindir ya sizin için bana da öyle oldu. Her yalanına bahanesine inanmışım.

Allah gerçekten akıl fikir versin.
Bu son dönemdeki insanlar nerde yaşıyor, kafaları nerde anlayamıyorum.
Adam seni resmen ısrarla dolandırıyor sende hala saf saf seviyorum diyorsun.
Ayrıca sen ne diye onun kredi çekiyorsun sürekli?
Erkek olarak o senden utanmadan nasıl para istiyor ve sen neden verdin?
Umarım bir an önce şu beyin tutulmasından kurtulursunuz

Her an her koşulda yanımdaydı. Çok yoğun sevgi vardı aramızda. Bunu o da söyledi. Seven insan böyle yapmazdı dediğimde ise sevgi ile bu konunun ilgisi yok mecburdum dedi. İnsanlar çok kırıcı, aldatıcı inanın çok üzgünüm

Tabi yanında olur banka olarak görmüş seni. Başka kim ona okadar maddi destek verir birde üzerine hala seviyorum der. Onunki sevgi değil elinin altında kullanabileceği bankadan vazgeçmek istemiyor.
Size bu sözler ağır gelebilir ama dost acı söyler.
Bu herif size karşı asla sevgi ve saygı duymuyor.

sizi daha fazla üzmek istemiyorum. Ama ne yapın edin bu insanlardan tamamen uzak durun. Manevi kayıplarınız için yardım alın maddi kayıplarınız için de ne gerekiyorsa yapın. Şimdi biraz gözünüzü açın hiç olmazsa.

Ailesi kredi çekmezdi ona siz çekmişsiniz defalarca. Ailesi uyuz eşşeğini emanet etmezdi siz tutup bi ton altın vermişsiniz eline. Böyle güzeli herkes sever. Şimdi taktıkları borcu geri alın, yüzüğü de verin eline, benden bu kadar deyin bakalım sevgi mevgi kalıyor mu? Birkaç ay şirinlik yapar, elinin altına alınca başlar para istemeye. Vermeyin bakalım hele, üstüne siz isteyin bişeyler napıyor sizi.

Namaz niyaz ile alakası yok bildiğin dolandırıcı sende saf gibi inanmak istiyorsun

Ailesinden sadece bizim altınlarımıxın parasını ve benim akrabalarımın taktıklarının parasını istedik. Onlardan gelen hiçbir şey istemedim.ödeyeceğiz dediler bekliyoruz
Dilerim oderler, dilerim kaybiniz cok yuksek degildir.

Ama siz yine de bu isin kanitini edinmeye bakin.

Gerekirse tek tek su kadar kucuk altin, bu kadar gram bilezik vardi gibi bir mesaj atip tamam odeyecegiz cevabini alin.

Ailece aklınızı mı yitirdiniz?
Nişanlıniza bu olaylar olmasa bile altın ve birikimi vermeniz çok mantıksız. Ben kaç yıllık, hiçbir yanlışını görmediğim eşime ailemin altını falan emanet etmem. Herkesin parası kendinde dursun.
Birde o kadar kredi çekmişsiniz ve bu ilişkiye mükemmel diyorsunuz. Mükemmel den kasıt neyse artık.
Ailenizin altınları geri isteyin, alın ve defedin bu adami hayatınızdan umarım gerçek manasıyla başarabilirsiniz.

Bazi insanlar namaz kilinca Allah'tan korkmalarina gerek olmadigini dusunuyorlar galiba, halbuki sizin ailenizin sizi bu yasa kadar geçirmek icin maddi manevi harcadiklari kadar buyuk kul hakki yok benim gozumde.

Bu ülkede ezelden beridir kiz cocugu yetistirmek cok zor zaten ama niyeyse erkek aileleri de baskasinin kiz cocugunu kurban etmekten asla gocunmuyorlar.

2 kizim var, Allah eksiklikleriyle sinamasin, en buyuk korkum boyle capsiz bi ailenin evlatlarini damat diye secmeleri. Zaten Anadolu'nun kadim (!) inanişi bas edemedigin erkek evladini elin pirlanta gibi kizina bela etmek uzerine kurulu.

Size cok uzuldum hem bir anne hem de bir kadin olarak. Lutfen kendinizi bu insanlardan ama ozellikle nisanlinizdan koruyun, lutfen.

Banka bile belli bir noktadan sonra vermezdi parayı. O yoğun sevgi dediğin yağlı kapıya verilen ilgi olmasın ? Kızım aklını başına al. Bu saflık iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…