nisanlim herseyi kiz kardesine anlatiyor..

Kız kardeşi gibi giyinmeni isteyemez. Çok çok ona bir şey alırken içinden gelir sana da hediye alır belki aynısını. Kardeşine çok düşkün olması her şeyi taşımasını gerektirmez. nişanlandığına göre seni de seviyor, sana da kardeşinin her şeyini yetiştiriyor mu? Açıkça konuşmaktan çekindiğiniz inlanlarla neden evlenir nişanlanırsınız ki ona direkt benimle olan özelin benimle kalsın taşımanı istemiyorum diyebiliyor olmalısınız.

düşkün olması herşeyi anlatacak anlamına gelmez,birde erkek olcak ,genelde bayanlar dertleşir,anlatır,tuhaf geldi anlatması ayrıca onun gibi giyinmeni istemesi çok yanlış,arada ne farkınız varki(dahamı şık giyiniyor)

benimde eşim her şeyi annesine anlatıyordu çok uyardım ama dinletemedim.anlatmadım dediğinde bile anlattığını anladım.başa çıkamadım.sonra bu işi abarttı.annesinin yanında tartışma çıkarıp onu arkasına almaya başladı.en son beni annesinin evine götürdüğünde de aynı şeyi yaptı evime gelmek istedim annesi kapıyı kilitledi.zorla beni evin içinde tuttular.ikisi birlikte istediklerini söyleyip ancak kapıyı açtılar.kucağımda çocuğumla yollarda ağlaya ağlaya eve geldim.şimdi mi şimdi ayrılık aşamasındayız.bu huy çok kötü.

Anneyle göbek bağı henüz kopmayanları çok duydumda, kardeşle bir iki tane çıkıyor işte böyle....
Huylu huyundan bilmiyorum değişssede, ne kadar istikrarlı olur, illa bi yerde dayanamaz abi kardeş dertleşiverirler, evinizi, özelinizi...Evlerden ırak.....

Bunu tatlı dille nasıl söylerim? Fikir almak icinde kardeşini ariyo nişanlım abisi olur. Anlatilicak şeyler var anlatilmicak şeyler. Ilerde bu yuzden sıkıntı cekmek istemiyorum. Gerci bi keresinde demiştim evde biten evde kalmali. Kimseye anlatmiyorum demişti ama inanmiyorum acıkcası. Insani soğutuyo böyle şeyler. Nasil davranmaliyim?

Kız kardeşim gibi giyin ne demek yaa

Kardeşini çok sevmesi herşeyi ona anlatabileceği anlamına gelmiyo
Bizde bacımızı çok seviyoruz ama herşeyin bi sınırı varr

Bence simdiden acik acik soyle kardesine herseyi anlatmani istemiyorum de. Evlendikten sonra napicak hergun telefonla kardesini arayip bugun ne yaptinizi mi anlatacak

Hic sevmem agzi boş durmayan erkekleri... tarz meselesi tabi ama ben katlanamam. Acik acik soyle baska türlü olmaz. Bende kv ve annemle cok konuşurum gun icinde, oyle esimle ozele girmem ama ne yaptık ettik konusurum. Geçenlerde esimin disi icin hastaneye gittik kv beni aradi o arada ne yapiyorsun deyince soyledim. Esimin bana niye soyluyorsun anlamina gelecek oyle buz gibi bir bakisi vardi ki elim ayagim buz kesti. Demek ki hoslanmiyor fazla muhabbetten. Bi kac kere soylemisligi de var anlatma bisey diye. Ben onunla ilgilileri anlatmam yani bu yuzden

o nasıl bisey ya kız kardeşim gibi giyin ne demek sizde ona eğer abiniz varsa abim gibi giyin deyin bakalım tepkisi ne olacak. nisanlinla konusmalisin herşey anlatılır mi açıkça konuş güzel bi dille anlatabilirsin

olay baya kötü ya.şimdi anlatan evlendikten sonra da anlatır herşeyi.ben ilişkilerde mahremiyet olması gerektiğine inanırım

Benim de nişanlım her şeyi ailesine anlatıyordu sonu ne mi oldu ayrıldık ve o çok seven aileler birbirinden nefret ediyor benden de öyle ve şuan çok büyük sorunlarımız var çok büyük hem de vazgeçsin bu huyundan

benim eşiminde nişanlıyken bizle ilgili çoğu şeyi annesine anlattığını farkettim...
ailesi de kucuk bir yerde yasadıgı için maşallah o ona o ona 7 göbek sülalesine kadar duyuruyorlarmış...

sonrasında bunu ben bir şekilde öğrenince eşimle (o zaman nişanlımdı) hatrı sayılır büyüklükte kavga ettim...ona seneler boyunca ki - bu arada evlendik üstüne yıllar gerçti- ne kendimi ne de ailemi içeren hiçbir şeyimi anlatmadım , bilmesi gerektiği kadarını bildi hep.....neden anlatmıyorsun diye sordugunda bunu da hep yuzune vurdum... "sana anlatırsam biliyorum herkese duyuracaksın o yuzden asla anlatmayacagım" dedim..

ve bu da ona yettii....bir daha hiç tekrarlanmadı...
gerçi evlendik baya zaman geçti... ama nişanlılığımda da bu kavga ve inadım ona yetti

kardeşim gibi giyin kısmı hakkında da konuşmak istemiyorum hiç

hakkınızda hayırlısı olsunnn...

Ben de böyle bir sorun yaşıyordum, üstelik bizim sadece tek bir kardeş değil, 2 kız kardeş ve bir anne idi. Yani meclis kurup yorum yapıyorlardı resmen. Ama ben bir gün öyle bir patladım ki; (afedersin), evlenince yataktaki pozisyonlarımızı da oturur birlikte değerlendirirsiniz. Bu olmuş, bu olmamış vs. diye
Evet kabul ediyorum biraz edepsiz bir yaklaşım oldu ama konudan ne derece rahatsız olduğumu anlasın istedim. Onlarla iletişimime sen karışma, sen karışırsan aramız bozulur. Yine sen arada kalırsın bize bişi olmaz dedim. Şuan kendi topuğuna sıktığının farkında değilsin dedim.
Ve bunu öyle bir söyledim ki; eğer beni anlamasaydı terketmeyi göze almıştım ve ona da fazlasıyla hissettirdim.

Denemenizi tavsiye ederim

nişanlınız mahremiyet kelimesini hiç duymamış mı acaba

kız kardeşi, muhafazakar biriyse eşinizin de hoşuna gidiyorsa o yüzden söylemiş olabilir. bana da eşim görümcemin giyinişini örnek göstermişti. ben daha kolu göğsü açık şeyler giyerdim, görümcem dikkat ederdi.

diğer taraftan eğer hakikaten her şeyi anlatıyorsa büyük sorun. eşinize sana kimseye anlatmadığım bir şey anlatacağım deyip çok da önemli olmayan bir şey anlatın. lisedeyken disipline gitmiştim ama ailem bilmiyor gibi. sonra görümcenizi yoklayın.

ya da bir sonraki kavganızı bekleyin, bakalım anlatıyor mu.

eğer görümceden anlatıldığına dair onay alındıysa, eşinizle ciddi ciddi konuşmalısınız. bu hayat ikimizin, bu ilişki ikimizin; üçümüzün değil diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…