- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
- Konu Sahibi elagozlum2015
Nişanlınız ergen herhalde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kardeşi gibi giyinmeni isteyemez. Çok çok ona bir şey alırken içinden gelir sana da hediye alır belki aynısını. Kardeşine çok düşkün olması her şeyi taşımasını gerektirmez. nişanlandığına göre seni de seviyor, sana da kardeşinin her şeyini yetiştiriyor mu? Açıkça konuşmaktan çekindiğiniz inlanlarla neden evlenir nişanlanırsınız ki ona direkt benimle olan özelin benimle kalsın taşımanı istemiyorum diyebiliyor olmalısınız.Merhaba
Ben nişanliyim bi sorunum var ben nişanlima birsey anlattiğımda kız kardeşinede anlatiyo. Cok düşkündür kiz kardesine. Benim korkum kavga ettigimizide anlatırsa. Nasil konusabilirim bu konuyu? Bana hatta kiz kardeşım gibi giyinmeni istiyorum demişti.
düşkün olması herşeyi anlatacak anlamına gelmez,birde erkek olcak ,genelde bayanlar dertleşir,anlatır,tuhaf geldi anlatması ayrıca onun gibi giyinmeni istemesi çok yanlış,arada ne farkınız varki(dahamı şık giyiniyor)Merhaba
Ben nişanliyim bi sorunum var ben nişanlima birsey anlattiğımda kız kardeşinede anlatiyo. Cok düşkündür kiz kardesine. Benim korkum kavga ettigimizide anlatırsa. Nasil konusabilirim bu konuyu? Bana hatta kiz kardeşım gibi giyinmeni istiyorum demişti.
olay baya kötü ya.şimdi anlatan evlendikten sonra da anlatır herşeyi.ben ilişkilerde mahremiyet olması gerektiğine inanırımMerhaba
nişanlınız mahremiyet kelimesini hiç duymamış mı acabaMerhaba