- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 141
- 373
Benim anlamadığım şey
Bu adam masraf olmasın diye düğün yapmayalım diyor
Ama takı takılmasını da istemiyor
Çözemedim yani, düğün yapın senin de gönlün olsun takı takılmasını da reddetmesin takılarla düğün masrafını ödersiniz madem öyle
merhaba kk üyeleri. forumu uzun zamandan beri takip ediyorum, bir sıkıntımı sizle paylaşmak istiyorum.
kısmetse temmuz ayında evleniyoruz. Nişamlım ile bu aralar düğün vs. konularını konuşuyoruz ve kendisi düğün yapmak istemiyor. bense bunce sene kuru kuruya evlenmek için mi bekledim acaba ??
beyefendi düğünün gereksiz masraf olduğunu söylüyor. düğün yerine, sadece yakın arkadaşların ve 1. derece akrabaların katıldığı maksimum 100 kişilik bir yemek organizasyonunun daha iyi olacağını, düğüne vereceğimiz parayla daha kaliteli beyaz eşyalar alabileceğimizi üstüne üstlük kimseninde takı takmasını istemediğini söylüyor. ya kızlar benimde hakkım değil mi şöyle telli duvaklı , felekten bir gece çalıp evlenmek.
canım benim eşimle karar verdik sevgiliyken dedikki düğün müğün yapmayalım güzel bi yemek yiyelim nikah kıyalım sonnada yurtdışında balayına gidelim hayalim italyaydı:) fakaaaaaaaaaaaaatttttt
gelgelelim iş geldi istenmeye nişana :))
bizim düğünümüz oldu otelin bahçesinde:))
biz kuul takılalım aman şöle diyen biz
romen havasında eşimle karşılıklı göbecikler attık artık düğünün sonunda benim ayakkabılarım ayagımdan çıkmıştı halay çekerken düştüm eşimde romen havasında oynarken ceketini beline bağladıkravatı kafasına çıktı o kadar diim:))))
eşime görede altın maltın takılsın istemiodu bunlar hikayeydi eski adetlerdi
ama düğünden bi gün sonna eşimi görsen himmet abi gibi çeyrek sayyodu:))))
nişanlınla konuş çok rahat ikna edersin konuşarak çözülebilcek şeyler bunlar
üstelik bizde ikna edilmesi gereken tek kişi eşimde diildi bizim ailelerimiz hem eşimi hem beni düğün yapmaya ikna ettiler:)
pişamnamıyım asla italyaya belki seneyede giderim ama düğünümü bidaha yaşayamam:)
ama düğünden bi gün sonna eşimi görsen himmet abi gibi çeyrek sayyodu:))))
merhaba kk üyeleri. forumu uzun zamandan beri takip ediyorum, bir sıkıntımı sizle paylaşmak istiyorum.
kısmetse temmuz ayında evleniyoruz. Nişamlım ile bu aralar düğün vs. konularını konuşuyoruz ve kendisi düğün yapmak istemiyor. bense bunce sene kuru kuruya evlenmek için mi bekledim acaba ??
beyefendi düğünün gereksiz masraf olduğunu söylüyor. düğün yerine, sadece yakın arkadaşların ve 1. derece akrabaların katıldığı maksimum 100 kişilik bir yemek organizasyonunun daha iyi olacağını, düğüne vereceğimiz parayla daha kaliteli beyaz eşyalar alabileceğimizi üstüne üstlük kimseninde takı takmasını istemediğini söylüyor. ya kızlar benimde hakkım değil mi şöyle telli duvaklı , felekten bir gece çalıp evlenmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?