- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
yok o demiyor ben diyorum takılarla ödeyelim diye o sen bana güven iyi kazanıyorum ben öderim diyorKafasında sakın mevcut borçlarla birlikte düğün borçlarını da düğün takılarıyla ödeyip kurtulmak olmasın? Kışın birlikte uyumak istmesinin sebebi bu olmasın??
tamam teşekkürlerhayırlı işler fazla uzaltilmaz diye biliyorum. oturun hesabınızı yapin eksigiyle artısıyla hangisi uygunsa onu yapin. Bu hesabi yapmaya baslamadan once nisanlinin suyuna git tamam canim gel bakalim bi masraflari hesaplayalim odeyebilecek durumdaysak yapalim de. zaten hesap ortaya cikinca kendide anlayacak zor olacagini. bosuna kavga cikarmayin.
onları aşıyoruz daha önceki sorularımdan dolayı öyle söyledin demihiç bitmeyen kavgalarınız nolacak peki ? sadece maddi sıkıntı yok ki sizde
Babam hiç izin vermiyor ki nişanlıyım falan deyip de benden izin isteme evlenene kadar bana bir şey deme dediBabandan izinsiz görüşemiyorsunuz nişanlınız haklı düğün istemekte.
Sen 1 yıl böyle idare edebilecek misin?Babam hiç izin vermiyor ki nişanlıyım falan deyip de benden izin isteme evlenene kadar bana bir şey deme dedi
beyaz eşyaları ve yatak odasını biz alacağız nasıl bir destek ?Sen 1 yıl böyle idare edebilecek misin?
Nişanın amacı çiftlerin birbirini tanımasıdır belli ki sizin böyle bir şansınız olmayacak yazın yapın bari düğünü.
Ayrıca düğünde sizin hiç desteğiniz olmayacak mı karşı tarafa?
yok iyi kazandığını biliyorum iş yerine götürüyor beni sürekli görüyorum müşterilerini kazandığını ona şüphem yok zaten kazandığının çoğunu babasına veriyor ailesi yapmam demiyor yapıyor ama sonra başa kakıyor o yüzden nişanlım ben laf yiyeceğime 5 sene gene bekler o lafı yemem diyor ama yavaş yavaş kabullendiriyorum sanki geçen takıları onlar yapacak dedi dün de eşyaları onlar alacak dedi nasıl diye soruyorum napıcaksın sen diyor bir şey söylemiorİyi kazansaydı bu kadar borcu olmazdı.
Hiçbir birikimi yok, borç çok..
Ben babasının bişey yapmayacağım dediğini düşünüyorum.
Yani istemeyen nişanlınız değil de babasının vermeyeceğini size söyleyemiyor gibi sanki..
Takılarınıza da güvenerek evlenmeyin.
Onları unutun. Yatırımınız, güvenceniz olsun bir köşede..
yok iyi kazandığını biliyorum iş yerine götürüyor beni sürekli görüyorum müşterilerini kazandığını ona şüphem yok zaten kazandığının çoğunu babasına veriyor ailesi yapmam demiyor yapıyor ama sonra başa kakıyor o yüzden nişanlım ben laf yiyeceğime 5 sene gene bekler o lafı yemem diyor ama yavaş yavaş kabullendiriyorum sanki geçen takıları onlar yapacak dedi dün de eşyaları onlar alacak dedi nasıl diye soruyorum napıcaksın sen diyor bir şey söylemior
yok aşkından kör olmuş hiçbir şeyi görmeyen ya da görmek istemeyen insanlardan değilim gerçekten sadece analiz ettiğim bazı durumlar var ikimizin sıkıntıları var ama maddi değil manevi sıkıntılarımız onları aşmamız lazımÜstü kapalı konuşmalar, açıklanamayan durumlar rahatsız eder beni ama sizin yerinizde olsam ben de toz kondurmak istemezdim nişanlıma.
Çünkü seviyorsunuz.
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur. Sıkıntısız sorunsuz bir düğününüz ve huzurlu bir hayatınız olur..
Babası ben yapacağım diyor bana nişanlım kabul etse borçsuz bir şekilde evleneceğiz ben de babasından kabul etmezse bekleyelim diyeyim en iyisiönünü sonunu düşünmeden girmeyen bu işe.
düğün takı eşya borcu azımsanacak bişey değil.
evlenip sonra o borcun içinde huzursuz olursunuz.
bence biraz daha bekleyip önünüzü görünce yapın düğünü.
bir sene içinde tüm eşyaları alın ödeyin en azından onların borcu bitsin.
aileler çok istiyor ben de istiyorum çünkü böyle de görüşemiyoruz sadece yanımızda birileri olursa görüşebiliyoruz bilmiyorum ama eşyaları alıp taksitleri bitirip öyle evlensek daha iyi olmaz mı ?ailene danış..onlarda kabul ederlerse evlen be canım...