Teşekkür ederim beni biraz da olsa anlamışsınnişanlının yaptıgı canım psikolojık şiddet..daha evlenmenden başlamış geçmiş olsunçocuk gibi bu ne ya?sakın alttan alma derim bu dönemde ne yapılmasını beklıyolardı?nikah yapıp gecseydınız dıyecem ama bır genc kız olarak hayalınde olabılır anlayısla karsılamak lazım..yıllarca sevgılı nişanlı kalan insanlar var..nedemek ertelenırse olacaklardan sorumlu degılım cok ayıp bısey bu!!sakın alttan alma yani..biz eşimle nikah kıydık nişanlıyken ayrıydık düğün oldu tam 1.5sene yine ayrı yerlerde yaşadık düğünmü sadece evlılık bağı ??düğün gelinin günü’dür bişey var buna kız karar verir eşi de uyum sağlar anlayış göstermek zorunda bence
Ben nişanlykende öyleydi. Alttan almaya çalıştım olmadı. En sonunda karşılık verdm Kavga ettik saygısızlık yaptı bu iş bitti dedim. 2 saatlik yolu geldi..Ben de şu an konuşmasaydım sıcağı sıcağına görüşseydim öyle yapabilirdim ama o komple konuşmuyor benle sadece işte bir kaç mesaj
Bakin ortada bi fikir ayrılığı olmuş değil mi düğün tarihi konusunda tamam olabilir çok normal stresin etkisiyle tartışma da yaşayabilirsiniz bu da çok normal kalp kırmamak için uzaklaşmak daha az iletişim kurmak da isteyebilirsiniz karşılıklı tamam ama günaydın iyi geceler şeklinde bi iletişim varsa ailen hazırlık yapmasın gelmeyeceğiz şeklinde bi bildirim de sağlanabilirdi. Ya da perdeye bu hafta bakmayalım şeklinde haber verilebilirdi. Düğün tarihi tartışması ile bu konular birbirinden bağımsız çünküOnu yapmadı işte ben de sormadım açıkçası çünkü tartışmak istemedim
Evet tam olarak ben de bunu düşünüyorum bir de nişanlandıktan sonra böyle ikinci tavrı ilerde tolere edebileceğim bir durum değil umarım çözülürBakin ortada bi fikir ayrılığı olmuş değil mi düğün tarihi konusunda tamam olabilir çok normal stresin etkisiyle tartışma da yaşayabilirsiniz bu da çok normal kalp kırmamak için uzaklaşmak daha az iletişim kurmak da isteyebilirsiniz karşılıklı tamam ama günaydın iyi geceler şeklinde bi iletişim varsa ailen hazırlık yapmasın gelmeyeceğiz şeklinde bi bildirim de sağlanabilirdi. Ya da perdeye bu hafta bakmayalım şeklinde haber verilebilirdi. Düğün tarihi tartışması ile bu konular birbirinden bağımsız çünkü
O zaman yarın evlendiniz aynı evin içinde bi konuda anlaşmazlık yaşadınız ki yaşayacaksınız hoşuna gitmedi sonuç diye diğer her şeyi de engelleyecek tavrını genelleyecek mi böyle
Sabrınız var mı buna bakın aslında güzel bi örnek olmuş size iyi düşünün sizi sevmiyor kötü bi insan falan demiyorum yanlış anlamayın düşünmenizi istediğim şey ciddiye bindiğinde bu huyu tolere edebilecek misiniz bunu düşünün
Konuşabilsek tartışacağız da benim de içimden gelmiyor bakalımBen nişanlykende öyleydi. Alttan almaya çalıştım olmadı. En sonunda karşılık verdm Kavga ettik saygısızlık yaptı bu iş bitti dedim. 2 saatlik yolu geldi..annemlerden de özür diledi.. bendende.. bende saygısızlık yaptysam özür dilerim dedim tatlıya bağladık.. bazen alttan almayacaksın ben bunu gördüm..
Taraflardan biri mutlaka geri adım atmalı, suçlu ya da suçsuz fark etmez. Her iki tarafin da suçunu kabul edip özür dileyecek zemini hazirlamak benim kastettigim. Yani burda öyle yorumlar okuyorum ki bazen nutkum tutuluyor. Bile isteye insanları ayırmaya çalıştıklarını bile düşünmeye başladım. Demek istediğim insanlar iletişim kurarak anlaşır. Tavşan dağa küsmüş modunda kimse hiçbir şeyi çözemez.Zannetmiyorum.. bende nişanlyken nişanlımın tartışma esnasında yaptığı birşeye çok kzmştm. Bu bana yaplmş saygısızlıktır bu iş burada bitti dedim. Apar topar geldi yaptığının hata olduğunu kabul etti. Ve ondan sonra hiç öyle birşey yaşamadık. İkimizde hatamız olduğunda özür dilemyi bildik.
Dilerim ikiniz de ılımlı olabilirsiniz. Beraber gittiğiniz bir yol var bunu hiçe atmanızı istemem.Şu an karşılıklı yumuşamayı da bekliyorum açıkçası ben biraz fevriyim onun da düşünmesini istiyorum Özlem belki bir şeyleri değiştirir. Siz çok ılımlısınız teşekkür ederim
Öyle mi dersiniz biraz daha bekleyip ben zaten konuşmayı düşünüyorum açıkçası ama bilemiyorum şu an sabırla bekliyorum sadece belki kafasında bir şey vardır ben sıcağı sıcağına konuşunca çok fevri davranıyorum ben im üstümde kalıyor her şey bakalım zaman ne gösterecek teşekkür ederim yapıcı konuşmalarınız içinTaraflardan biri mutlaka geri adım atmalı, suçlu ya da suçsuz fark etmez. Her iki tarafin da suçunu kabul edip özür dileyecek zemini hazirlamak benim kastettigim. Yani burda öyle yorumlar okuyorum ki bazen nutkum tutuluyor. Bile isteye insanları ayırmaya çalıştıklarını bile düşünmeye başladım. Demek istediğim insanlar iletişim kurarak anlaşır. Tavşan dağa küsmüş modunda kimse hiçbir şeyi çözemez.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun tamam bi dsha olmayacak dense de huyu böyleyse pek değişme durumu yok taviz veren taraf siz olmayın ilerde rahat etmek için tek tavsiyem bu olabilir sizeEvet tam olarak ben de bunu düşünüyorum bir de nişanlandıktan sonra böyle ikinci tavrı ilerde tolere edebileceğim bir durum değil umarım çözülür
Hiçe atmak istemediğim için yazma gereği duydum çünkü evlilik uzun ve yorucu bir yol biz bu yola baya baya çıktık bir çok şeyimiz hazır sevgimizde var hem corona hem düğün stresi hepsi üzerimizde gerçekten çok zorlanıyorum ama o böyle konuşmadıkça da bir çözüm olmuyor yaptığı saygısızlıkta beni üzüyor konuşsam şimdi eminim konuşmak istemez bekliyorum yaa zaten konuşup çözüme ulaştıracağız ya da sonu hüsran olurDilerim ikiniz de ılımlı olabilirsiniz. Beraber gittiğiniz bir yol var bunu hiçe atmanızı istemem.
Teşekkür ederimİnşallah hakkınızda hayırlısı olsun tamam bi dsha olmayacak dense de huyu böyleyse pek değişme durumu yok taviz veren taraf siz olmayın ilerde rahat etmek için tek tavsiyem bu olabilir size
Konu sahibi de nişanlısının yaptığı hataları ailesine ve kendisine yaptığı saygısızlığı mesaj atarak dila getirip resti çekebilir. Ya bu hayat cidden herşeyi alttan alarak geçmiyor..haklysan hakkını savunmazsan bu hep karşı taraftan bekleniyor.. iyi geceler günaydn mesajı atan insan perdeler için beklemeyin de diyebilir.. Veya konu sahibi konuşmaya calışıp alttan aldıkça karşılık da vermesi gerekirdi. Konu sahibinin çabalarına rağmen karşıdan hiçbir hamle yok.. Farkndaysanız konu sahibi hala alttan almaya çalışıyor.. Ama çocuk gibi naz yapıyor nişanlısı uzattıkça uzattı. Konu sahibinin konuşma çabasına karşılık yok.. bu durumda konu sahibi de resti çekmeli diye düşünüyorum. Elinden geleni yapmş zaten.. biraz da nişanlısı anlasın hatasınıTaraflardan biri mutlaka geri adım atmalı, suçlu ya da suçsuz fark etmez. Her iki tarafin da suçunu kabul edip özür dileyecek zemini hazirlamak benim kastettigim. Yani burda öyle yorumlar okuyorum ki bazen nutkum tutuluyor. Bile isteye insanları ayırmaya çalıştıklarını bile düşünmeye başladım. Demek istediğim insanlar iletişim kurarak anlaşır. Tavşan dağa küsmüş modunda kimse hiçbir şeyi çözemez.
Evet ben bir tık konuşmayı denedim ama şu an bir şey yapmıyorum hayırlısıKonu sahibi de nişanlısının yaptığı hataları ailesine ve kendisine yaptığı saygısızlığı mesaj atarak dila getirip resti çekebilir. Ya bu hayat cidden herşeyi alttan alarak geçmiyor..haklysan hakkını savunmazsan bu hep karşı taraftan bekleniyor.. iyi geceler günaydn mesajı atan insan perdeler için beklemeyin de diyebilir.. Veya konu sahibi konuşmaya calışıp alttan aldıkça karşılık da vermesi gerekirdi. Konu sahibinin çabalarına rağmen karşıdan hiçbir hamle yok.. Farkndaysanız konu sahibi hala alttan almaya çalışıyor.. Ama çocuk gibi naz yapıyor nişanlısı uzattıkça uzattı. Konu sahibinin konuşma çabasına karşılık yok.. bu durumda konu sahibi de resti çekmeli diye düşünüyorum. Elinden geleni yapmş zaten.. biraz da nişanlısı anlasın hatasını
Sadece bu bile başlı başına ayrılık sebebi. Çok insanlıksızlar, çok görgüsüzler. Evlenirseniz ömür boyu çekersiniz bu tavrı.yok bekledik annem hazırlık bile yaptı ama bir şey demediler aramadılar da... ben de sormadım neden gelmediniz gelecek misiniz falan diye... o gün bugündür konuşmalar soğuk...kendince beni cezalandırıyor az çok farkındayım da ya da ayrılmak mı niyeti bilmiyorum...
Evet bu düzgün bir üslup bir kaç gün daha düşünmem lazım ona göre tavrımı oluşturacağım sizin de kıymetli görüşlerinizle hepsini süzgeçten geçiriyorum tabi yüreğimin de sesini dinleyerek teşekkür ederimNikâh yokken böyleyse nikahtan sonra bebe gibi küser durur aynı evin içinde bu.
Bir de tehdit ediyor marifet gibi.
Bu arada ben de olsam sadece ailemle nikah yapardım ertelemezdim ama sizin isteğiniz bu madem saygi duymali.
Daha tatlı dil kullanarak iknaya çalışmalı ya da..
Bu tavirlarınla bana ilişkimizi gözden geçirmem gerektiğini gösterdin. Teşekkür ederim.
Yaz gönder.
Sonra tutusmasini izle.
Ben de bu süreçlere girmeden böyle büyük laflar ederdim affınıza sığınarak söylüyorum ama şu süreçte ayrılık çok kolay olmuyor sevgi var ben de çekmek istemem tabi şu an zaten artık son nokta olduğu için yazdım çıkmaza girdiğim için ama normalde ben de fevriyim yazarım kızarım bağırırım ama öyle daha haksız oluyorsunuz şimdi nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum teşekkür ederim...Sadece bu bile başlı başına ayrılık sebebi. Çok insanlıksızlar, çok görgüsüzler. Evlenirseniz ömür boyu çekersiniz bu tavrı.
Böyle bir hareketi asla kabul etmem. Hele anneme böyle saygısızlık yapacak.
Her istediğimiz zamaninda olmayabiliri ogrenememis nisanliniz. Siz sonuna kadar haklisiniz sonucta elzem bir durum var ortada . Ayrica tehdit büyük bir olay ne demek olacaklardan ben sorumlu degilim bosverin ya sizde ne arayin ne de mesajlarina cevap yazin. Burda nelerini görüyoruz okuyoruz. Kendinizi ezdirmeyin. Suclu gibi de davranmayin. Bazi sebepler bazi gercekleri gormemizi saglar nişanlınızı daha iyi tanirsiniz. Uzmeyin kendinizi hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba arkadaşlar.Hemen konuya giriyorum.Ekimde düğünümüz vardı.Nişanlım ertelenmesini istemedi ben ertelenmesini istedim.Coronadan dolayı insanlara bulaşma riski beni korkutuyor.Bu konuda şiddetli bir kavga ettik.Cuma günü bize geldi ailemde ertelenmesinden yana olduğunu söyledi.Onun ailesi de kabul etti.Cumartesi halı ve perde bakmaya gidecektik.Ailesi de kendisi de gelmedi. Şu anda sadece bana günaydın ve iyi geceler mesajı dışında mesaj atmıyor.Konuşmuyor.Sadece mesajla iletişim kuruyor.Çok soğuk,kısa mesajlar... Ben mi aramalıyım.Benim çok kalbimi kırdı ve ağır konuştu.Eğer düğün ertelenirse olacaklardan ben sorumlu değilim dedi.Şu an çok aramız açıldı. Bir hafta olacakne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Teşekkür ederim ben de öyle yapıyorum şu anlık sessizim normalde dediğim gibi fevri davranır eser gürlerim ama sonunda ben suçlu olurum çabuk sinirlendiğim için malum keskin sirke küpüne zarar bu sefer tepkisizim hayırlısı olsun teşekkür ederim görüşleriniz içinHer istediğimiz zamaninda olmayabiliri ogrenememis nisanliniz. Siz sonuna kadar haklisiniz sonucta elzem bir durum var ortada . Ayrica tehdit büyük bir olay ne demek olacaklardan ben sorumlu degilim bosverin ya sizde ne arayin ne de mesajlarina cevap yazin. Burda nelerini görüyoruz okuyoruz. Kendinizi ezdirmeyin. Suclu gibi de davranmayin. Bazi sebepler bazi gercekleri gormemizi saglar nişanlınızı daha iyi tanirsiniz. Uzmeyin kendinizi hakkınızda hayırlısı olsun.
Rica ederim. En azından ne zamana kadar daha böyle devam edeceğiz, diyerek nisanlinizi da ılımlı olmaya itebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı...Öyle mi dersiniz biraz daha bekleyip ben zaten konuşmayı düşünüyorum açıkçası ama bilemiyorum şu an sabırla bekliyorum sadece belki kafasında bir şey vardır ben sıcağı sıcağına konuşunca çok fevri davranıyorum ben im üstümde kalıyor her şey bakalım zaman ne gösterecek teşekkür ederim yapıcı konuşmalarınız için