Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi misin ?
İyiyimİyi misin ?
Merhaba arkadaşlar.Hemen konuya giriyorum.Ekimde düğünümüz vardı.Nişanlım ertelenmesini istemedi ben ertelenmesini istedim.Coronadan dolayı insanlara bulaşma riski beni korkutuyor.Bu konuda şiddetli bir kavga ettik.Cuma günü bize geldi ailemde ertelenmesinden yana olduğunu söyledi.Onun ailesi de kabul etti.Cumartesi halı ve perde bakmaya gidecektik.Ailesi de kendisi de gelmedi. Şu anda sadece bana günaydın ve iyi geceler mesajı dışında mesaj atmıyor.Konuşmuyor.Sadece mesajla iletişim kuruyor.Çok soğuk,kısa mesajlar... Ben mi aramalıyım.Benim çok kalbimi kırdı ve ağır konuştu.Eğer düğün ertelenirse olacaklardan ben sorumlu değilim dedi.Şu an çok aramız açıldı. Bir hafta olacakne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar.Hemen konuya giriyorum.Ekimde düğünümüz vardı.Nişanlım ertelenmesini istemedi ben ertelenmesini istedim.Coronadan dolayı insanlara bulaşma riski beni korkutuyor.Bu konuda şiddetli bir kavga ettik.Cuma günü bize geldi ailemde ertelenmesinden yana olduğunu söyledi.Onun ailesi de kabul etti.Cumartesi halı ve perde bakmaya gidecektik.Ailesi de kendisi de gelmedi. Şu anda sadece bana günaydın ve iyi geceler mesajı dışında mesaj atmıyor.Konuşmuyor.Sadece mesajla iletişim kuruyor.Çok soğuk,kısa mesajlar... Ben mi aramalıyım.Benim çok kalbimi kırdı ve ağır konuştu.Eğer düğün ertelenirse olacaklardan ben sorumlu değilim dedi.Şu an çok aramız açıldı. Bir hafta olacakne yapmam gerekiyor bilmiyorum
böyleler ya istediklerin olmayınca afralar tafralar. Eskiden kadınlar tavır trip yapardı şimdi işler tersine dönmüş gibi.Hem yapıcı olsun diyorum hem de bu yazdığınız o kadar haklı geliyor ki Karşısındaki kadının da istekleri olamaz mı? Kendi istediği olmayınca bu tavra mı bürünmeli insan, doğru valla ne diyeyim.. Sadece sizi suçlamasına izin vermeyin, bazıları güzel yapıyor bunu
Arkadaşlar bu hafta düğünümüz vardı aslında sonra ertelemeyeyim dedim ama bir covidli ile temaslı olduğum için şu an iki haftalık bir karantinaya alındım yani mecburen ertelendi Allah her şeyin hayırlısını versin nişanlımla da aramız düzeldi çok şükür karşılıklı anlayışlaMerhaba arkadaşlar.Hemen konuya giriyorum.Ekimde düğünümüz vardı.Nişanlım ertelenmesini istemedi ben ertelenmesini istedim.Coronadan dolayı insanlara bulaşma riski beni korkutuyor.Bu konuda şiddetli bir kavga ettik.Cuma günü bize geldi ailemde ertelenmesinden yana olduğunu söyledi.Onun ailesi de kabul etti.Cumartesi halı ve perde bakmaya gidecektik.Ailesi de kendisi de gelmedi. Şu anda sadece bana günaydın ve iyi geceler mesajı dışında mesaj atmıyor.Konuşmuyor.Sadece mesajla iletişim kuruyor.Çok soğuk,kısa mesajlar... Ben mi aramalıyım.Benim çok kalbimi kırdı ve ağır konuştu.Eğer düğün ertelenirse olacaklardan ben sorumlu değilim dedi.Şu an çok aramız açıldı. Bir hafta olacakne yapmam gerekiyor bilmiyorum