Nişanlım benimle konuşmuyor?

Daha önce nişan atmış biri olarak şu konuyu öyle net anlayabiliyorum ki. Şimdi bazılarınikah yapsaydınız diyebilir, ben olsam evlenip mutluluğuma bakarım diyebilir. Ama o işler öyle olmuyo karşınızdaki insan sizinle aynı fikirde olmasa da verdiği tepkiler bana hiç olgun gelmedi. Si
Merhaba arkadaşlar.Hemen konuya giriyorum.Ekimde düğünümüz vardı.Nişanlım ertelenmesini istemedi ben ertelenmesini istedim.Coronadan dolayı insanlara bulaşma riski beni korkutuyor.Bu konuda şiddetli bir kavga ettik.Cuma günü bize geldi ailemde ertelenmesinden yana olduğunu söyledi.Onun ailesi de kabul etti.Cumartesi halı ve perde bakmaya gidecektik.Ailesi de kendisi de gelmedi. Şu anda sadece bana günaydın ve iyi geceler mesajı dışında mesaj atmıyor.Konuşmuyor.Sadece mesajla iletişim kuruyor.Çok soğuk,kısa mesajlar... Ben mi aramalıyım.Benim çok kalbimi kırdı ve ağır konuştu.Eğer düğün ertelenirse olacaklardan ben sorumlu değilim dedi.Şu an çok aramız açıldı. Bir hafta olacak:cry:ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Daha önce nişan atmış biri olarak şu konuyu öyle net anlayabiliyorum ki. Şimdi bazıları nikah yapsaydınız diyebilir, ben olsam evlenip mutluluğuma bakarım diyebilir. Ama o işler öyle olmuyo karşınızdaki insan sizinle aynı fikirde olmasa da verdiği tepkiler hiç olgun bi insana yakışır değil. Size de ailenize de saygısızlık yapılmış. İnsan olayların içindeyken olaylar büyümesin diye alttan alası geliyo karşı tarafa üzülüyo bile kalbini mi kırdım diye, peki senin kalbin kırıldı o nolucak? Seni mutlu olman gereken zamanlarında üzmeye hakları yok. Bazen tavır koymak cidden çok daha doğru oluyo. İnsan kendine saygı duysun yeter ki. Dilerim en hayırlısı olur senin için.

Merhaba arkadaşlar.Hemen konuya giriyorum.Ekimde düğünümüz vardı.Nişanlım ertelenmesini istemedi ben ertelenmesini istedim.Coronadan dolayı insanlara bulaşma riski beni korkutuyor.Bu konuda şiddetli bir kavga ettik.Cuma günü bize geldi ailemde ertelenmesinden yana olduğunu söyledi.Onun ailesi de kabul etti.Cumartesi halı ve perde bakmaya gidecektik.Ailesi de kendisi de gelmedi. Şu anda sadece bana günaydın ve iyi geceler mesajı dışında mesaj atmıyor.Konuşmuyor.Sadece mesajla iletişim kuruyor.Çok soğuk,kısa mesajlar... Ben mi aramalıyım.Benim çok kalbimi kırdı ve ağır konuştu.Eğer düğün ertelenirse olacaklardan ben sorumlu değilim dedi.Şu an çok aramız açıldı. Bir hafta olacak:cry:ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

ooo simdiden boyle yapiyorsaaa belkide hayirlisi budur senin icin..suan ki sartlardan dolayi dugun yapilamiyorsa senin sucun degil kii ..dogal olarak korkup oteleyebilirsin es adayinin nedir bu kadar acelesi ..bunun icinde tiripler atmasii cok komikkk olgun bir birey sizin hissediklerinize deger verir anlamaya calisirdi..
neyse kuzum bosver aldirmaa isteyen senii her sekilde bekler,sabreder ..ayar ver yoksa isin is..

Hem yapıcı olsun diyorum hem de bu yazdığınız o kadar haklı geliyor ki :KK12: Karşısındaki kadının da istekleri olamaz mı? Kendi istediği olmayınca bu tavra mı bürünmeli insan, doğru valla ne diyeyim.. Sadece sizi suçlamasına izin vermeyin, bazıları güzel yapıyor bunu:KK12:
böyleler ya istediklerin olmayınca afralar tafralar. Eskiden kadınlar tavır trip yapardı şimdi işler tersine dönmüş gibi.

Adamlar burnu düşse yerden almıyor artık ya

Arkadaşlar bu hafta düğünümüz vardı aslında sonra ertelemeyeyim dedim ama bir covidli ile temaslı olduğum için şu an iki haftalık bir karantinaya alındım yani mecburen ertelendi 😬 Allah her şeyin hayırlısını versin nişanlımla da aramız düzeldi çok şükür karşılıklı anlayışla

X