Nişanlım benimle konuşmuyor?

Teşekkür ederim ben de öyle yapıyorum şu anlık sessizim normalde dediğim gibi fevri davranır eser gürlerim ama sonunda ben suçlu olurum çabuk sinirlendiğim için malum keskin sirke küpüne zarar bu sefer tepkisizim hayırlısı olsun teşekkür ederim görüşleriniz için
Rica ederim. Aynen sinirlenmeyin de tepkisiz kalin bakalim geri adim atacaktir ya da ne kadar ileriye gidebilir onu görmüş olursunuz. Ama nisanlinizin ertelenmeme durumu ailelerden kaynakli ozel sebepler varsa onu da anlamak gerek. Çünkü bazen aileler cok fazla sahnede olabiliyorlar.

Rica ederim. En azından ne zamana kadar daha böyle devam edeceğiz, diyerek nisanlinizi da ılımlı olmaya itebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı...
Olabilir bir ilerleyen zamanda denerim içimden gelirse 😊

Hiçe atmak istemediğim için yazma gereği duydum çünkü evlilik uzun ve yorucu bir yol biz bu yola baya baya çıktık bir çok şeyimiz hazır sevgimizde var hem corona hem düğün stresi hepsi üzerimizde gerçekten çok zorlanıyorum ama o böyle konuşmadıkça da bir çözüm olmuyor yaptığı saygısızlıkta beni üzüyor konuşsam şimdi eminim konuşmak istemez bekliyorum yaa zaten konuşup çözüme ulaştıracağız ya da sonu hüsran olur
Benim kuzenim de şu sıralar evlenme sürecinde ve düğünü sürekli erteleniyor. Sizi en iyi ben anlarım. Aşırı gergin oluyor her iki taraf da...

Rica ederim. Aynen sinirlenmeyin de tepkisiz kalin bakalim geri adim atacaktir ya da ne kadar ileriye gidebilir onu görmüş olursunuz. Ama nisanlinizin ertelenmeme durumu ailelerden kaynakli ozel sebepler varsa onu da anlamak gerek. Çünkü bazen aileler cok fazla sahnede olabiliyorlar.
Konuşamadığımız için bilemiyorum ama ailesi ertelemeye karşı çıkmadı yani öncesinde öyle demişlerdi ama tabi nişanlıma Farklı yansıtıyorlar mi bilemiyorum evet ileri ne kadar gidecek görmek isterim bu süreç biraz daha beklemem lazım sanırım

Konu sahibi de nişanlısının yaptığı hataları ailesine ve kendisine yaptığı saygısızlığı mesaj atarak dila getirip resti çekebilir. Ya bu hayat cidden herşeyi alttan alarak geçmiyor..haklysan hakkını savunmazsan bu hep karşı taraftan bekleniyor.. iyi geceler günaydn mesajı atan insan perdeler için beklemeyin de diyebilir.. Veya konu sahibi konuşmaya calışıp alttan aldıkça karşılık da vermesi gerekirdi. Konu sahibinin çabalarına rağmen karşıdan hiçbir hamle yok.. Farkndaysanız konu sahibi hala alttan almaya çalışıyor.. Ama çocuk gibi naz yapıyor nişanlısı uzattıkça uzattı. Konu sahibinin konuşma çabasına karşılık yok.. bu durumda konu sahibi de resti çekmeli diye düşünüyorum. Elinden geleni yapmş zaten.. biraz da nişanlısı anlasın hatasını
Daha önce çaba gösterdi mi bilmiyordum. Gösterilen bir çaba varsa ve karşılık alınamıyorsa evet rest çekmek gerekebilir. Ben hiç çaba yok sanmıştım...

Benim kuzenim de şu sıralar evlenme sürecinde ve düğünü sürekli erteleniyor. Sizi en iyi ben anlarım. Aşırı gergin oluyor her iki taraf da...
Evet bir çok insan bu durumda ben aslında gerilmiyorum o çok gerildiği için ama bana olan tavrı beni üzdü yani benim ya da ailemin bir suçu yok ki ben düğünümüzü Eylülde istemiştim onlar eylülde işleri olduğu için ekime aldılar hani benim genel bir suçum yok ama o gerildikçe artık ben de dayanamadım tabi

Daha önce çaba gösterdi mi bilmiyordum. Gösterilen bir çaba varsa ve karşılık alınamıyorsa evet rest çekmek gerekebilir. Ben hiç çaba yok sanmıştım...
Normal cevap yazıyorum mesajlarına normal konuşmaya çalıştım ama Mesajlar soğuk ve kısa. Bu konuda derseniz bir çaba göstermedim ben de aynı şekilde soğuk ve kısa mesajlar atıyorum bazen hatta atmıyorum çok üzülüyorum çünkü

Normal cevap yazıyorum mesajlarına normal konuşmaya çalıştım ama Mesajlar soğuk ve kısa. Bu konuda derseniz bir çaba göstermedim ben de aynı şekilde soğuk ve kısa mesajlar atıyorum bazen hatta atmıyorum çok üzülüyorum çünkü
Bilmiyorum bence böyle tavır yapılması yerine konuşulması daha mantıklı cunku bu sefer devreye egolar giriyor durum hiç toparlanamiyor. Ben de maalesef tavır yapan türdenim ama yapabilmemeyi, çözüm odaklı olabilmeyi çok isterdim.

Bilmiyorum bence böyle tavır yapılması yerine konuşulması daha mantıklı cunku bu sefer devreye egolar giriyor durum hiç toparlanamiyor. Ben de maalesef tavır yapan türdenim ama yapabilmemeyi, çözüm odaklı olabilmeyi çok isterdim.
Evet ben de aynen öyleyim başkalarına çok çözüm odaklı konuşurum ama iş başa düşünce durum öyle olmuyor kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali 😃 Benim ego değil de kırgınlık var biraz bakalım hayırlısı inşallah sizlere daha iyi sağlıklı durumlar denk gelir

Ben de bu süreçlere girmeden böyle büyük laflar ederdim affınıza sığınarak söylüyorum ama şu süreçte ayrılık çok kolay olmuyor sevgi var ben de çekmek istemem tabi şu an zaten artık son nokta olduğu için yazdım çıkmaza girdiğim için ama normalde ben de fevriyim yazarım kızarım bağırırım ama öyle daha haksız oluyorsunuz şimdi nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum teşekkür ederim...
6 yıllık evli biri olarak söylüyorum, yaşım gereği insan ilişkilerinde de epey tecrübem var. Ne büyük laf ediyorum ne de fevrilik.. içindeyken anlamıyorsun. Gün geliyor keşke o hareketini sineye çekmeseydim diyorsun. Değmezmiş, belli etmiş o olayda görmemişim diyorsun. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama değer veren adam, değer veren aile böyle davranmaz onu söyleyeyim.

Evet ben de aynen öyleyim başkalarına çok çözüm odaklı konuşurum ama iş başa düşünce durum öyle olmuyor kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali 😃 Benim ego değil de kırgınlık var biraz bakalım hayırlısı inşallah sizlere daha iyi sağlıklı durumlar denk gelir
İnşallah :)

6 yıllık evli biri olarak söylüyorum, yaşım gereği insan ilişkilerinde de epey tecrübem var. Ne büyük laf ediyorum ne de fevrilik.. içindeyken anlamıyorsun. Gün geliyor keşke o hareketini sineye çekmeseydim diyorsun. Değmezmiş, belli etmiş o olayda görmemişim diyorsun. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama değer veren adam, değer veren aile böyle davranmaz onu söyleyeyim.
Belki de haklısınız biz daha yolun başındayız ona göre bir karar veririm artık hayırlısı olsun sağolun

Ev kira ve eşyalar o eve göre alınınca birde kim bilir kaç aydır kira ödeniyor :/ bundan dolayı sıkıntı olmuştur bence
Evet nişanlımın onu sıkıntı ettiğini düşünüyorum ama kirada oturacağımız yerde ailem yaşıyor Ve kendisi orda çalışıyor. ailesi de başka ilçede yaşıyor Dolayısıyla bu süreçte evimizde kalabilir yol parası kadar kira ödüyor zaten aslında onun da çözümü var ama sanırım niyeti biraz aklınca beni de cezalandırmak istediğine olur demediğim için ama demeyi de düşünmüyorum bu kadar yaptığına karşılık çünkü yeterince alttan aldım

ben olsam düğünü ertelemez iptal eder nikah yapardım.
Neden ertelediniz ki.

Gerçi sorun bu da değil. Sonucta erteleme sebebiniz gayet mantıklı ne var bunda bu kadar afra tafra yapacak ne saçma.
Bence o soğuksa siz iki katı yapın suçlu değilsiniz aramayın.

Böylece istemediği bir şey olduğunda size nasıl davranacağını görmüş oldunuz.

Neden ertelediniz ki.

Gerçi sorun bu da değil. Sonucta erteleme sebebiniz gayet mantıklı ne var bunda bu kadar afra tafra yapacak ne saçma.

Ya ben genelde zaten yapabileceğim isteklerine karşılık veren biriyim hani sevdiğine herkes öyledir genel olarak söz dinleyen bir yapım var ailemde hep anlayışlı oldu baştan beri ama bir kere işte ertelemek isteyince tavrı bu benim erteleme sebebim daha çok hastalığın bulaşma riski Allah korusun bir de zaten bir ay var düğünüme dediğim gibi daha artar sayı ben de üzülüyorum ama durum ortada... bir yönden de bu süreç daha iyi tanımamızı sağlıyor şu an zaten bekleme modundayım bakalım neler olacak değerli tavsiyeniz için teşekkür ederim ☺️

Merhaba arkadaşlar.Hemen konuya giriyorum.Ekimde düğünümüz vardı.Nişanlım ertelenmesini istemedi ben ertelenmesini istedim.Coronadan dolayı insanlara bulaşma riski beni korkutuyor.Bu konuda şiddetli bir kavga ettik.Cuma günü bize geldi ailemde ertelenmesinden yana olduğunu söyledi.Onun ailesi de kabul etti.Cumartesi halı ve perde bakmaya gidecektik.Ailesi de kendisi de gelmedi. Şu anda sadece bana günaydın ve iyi geceler mesajı dışında mesaj atmıyor.Konuşmuyor.Sadece mesajla iletişim kuruyor.Çok soğuk,kısa mesajlar... Ben mi aramalıyım.Benim çok kalbimi kırdı ve ağır konuştu.Eğer düğün ertelenirse olacaklardan ben sorumlu değilim dedi.Şu an çok aramız açıldı. Bir hafta olacak:cry:ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Nişanlınız ertelenmesini istemiyor siz istiyorsunuz, ne adamlar var maşallah :KK70: Şaka bir yana seviyorsanız atın adımınızı, sonrası pişmanlık oluyor çünkü. Erkek kaç yaşında olursa olsun bizim kadar olgunlaşamıyor. Yine de sözleşmişsiniz ailecek bir şeyler bakmaya gidecekmişsiniz hiç değilse aileler de işin içinde olduğu için yansıtmamak adına bence gelmeliydi. Siz açık bir dille kendinizi, düşüncenizi ve sevginizi anlatın. Yine de yazmak istemiyorsa paşam devam etsin kelimeler cebinden parayla çıkıyormuş gibi kısacık yazmaya. Ağır konuştu dediğiniz "Eğer düğün ertelenirse olacaklardan ben sorumlu değilim dedi" lafı mı anlamadım ama ne kadar ağır konuştuğuna bağlı. Herkesin de huyu suyu farklı, bazısına çok normal olan konuşmalar bazısına çok ağır geliyor. Yine de ertelenirse ben sorumlu değilim falan hoş değil bu aşamaya gelmiş bir ilişki için. O da anlar böyle basit şeylerin sorun edilmemesi gerektiğini eninde sonunda, maksat geç kalınmasın. Umarım düzelirsiniz :KK200:

Neden ertelediniz ki.

Hem yapıcı olsun diyorum hem de bu yazdığınız o kadar haklı geliyor ki :KK12: Karşısındaki kadının da istekleri olamaz mı? Kendi istediği olmayınca bu tavra mı bürünmeli insan, doğru valla ne diyeyim.. Sadece sizi suçlamasına izin vermeyin, bazıları güzel yapıyor bunu:KK12:

Nişanlınız ertelenmesini istemiyor siz istiyorsunuz, ne adamlar var maşallah :KK70: Şaka bir yana seviyorsanız atın adımınızı, sonrası pişmanlık oluyor çünkü. Erkek kaç yaşında olursa olsun bizim kadar olgunlaşamıyor. Yine de sözleşmişsiniz ailecek bir şeyler bakmaya gidecekmişsiniz hiç değilse aileler de işin içinde olduğu için yansıtmamak adına bence gelmeliydi. Siz açık bir dille kendinizi, düşüncenizi ve sevginizi anlatın. Yine de yazmak istemiyorsa paşam devam etsin kelimeler cebinden parayla çıkıyormuş gibi kısacık yazmaya. Ağır konuştu dediğiniz "Eğer düğün ertelenirse olacaklardan ben sorumlu değilim dedi" lafı mı anlamadım ama ne kadar ağır konuştuğuna bağlı. Herkesin de huyu suyu farklı, bazısına çok normal olan konuşmalar bazısına çok ağır geliyor. Yine de ertelenirse ben sorumlu değilim falan hoş değil bu aşamaya gelmiş bir ilişki için. O da anlar b
Hem yapıcı olsun diyorum hem de bu yazdığınız o kadar haklı geliyor ki :KK12: Karşısındaki kadının da istekleri olamaz mı? Kendi istediği olmayınca bu tavra mı bürünmeli insan, doğru valla ne diyeyim.. Sadece sizi suçlamasına izin vermeyin, bazıları güzel yapıyor bunu:KK12:
İzin vermem ama gittikçe kötüye gidiyoruz sanırım nasıl düzelir bilmiyorum

[Q
Nişanlınız ertelenmesini istemiyor siz istiyorsunuz, ne adamlar var maşallah :KK70: Şaka bir yana seviyorsanız atın adımınızı, sonrası pişmanlık oluyor çünkü. Erkek kaç yaşında olursa olsun bizim kadar olgunlaşamıyor. Yine de sözleşmişsiniz ailecek bir şeyler bakmaya gidecekmişsiniz hiç değilse aileler de işin içinde olduğu için yansıtmamak adına bence gelmeliydi. Siz açık bir dille kendinizi, düşüncenizi ve sevginizi anlatın. Yine de yazmak istemiyorsa paşam devam etsin kelimeler cebinden parayla çıkıyormuş gibi kısacık yazmaya. Ağır konuştu dediğiniz "Eğer düğün ertelenirse olacaklardan ben sorumlu değilim dedi" lafı mı anlamadım ama ne kadar ağır konuştuğuna bağlı. Herkesin de huyu suyu farklı, bazısına çok normal olan konuşmalar bazısına çok ağır geliyor. Yine de ertelenirse ben sorumlu değilim falan hoş değil bu aşamaya gelmiş bir ilişki için. O da anlar böyle basit şeylerin sorun edilmemesi gerektiğini eninde sonunda, maksat geç kalınmasın. Umarım düzelirsiniz :KK200:
dün mesela whatsapp son görülmesini kapatmış ben böyle bir şeye eskiden kızardım şu an benden tepki görmek istediği için mi bunu yaptı bilemiyorum tepki versem mi acaba ya da ayrılmak istiyor da acaba beni bezdirip ayrılmama benim mi sebep olmamı bekliyor bilemiyorum yoksa ilgi çekip konuşmamı mi sağlamaya çalışıyor 😔kendimi ergen gibi hissediyorum

X